Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Re: Вчера и Аз чупих след катo ни изгониха но бяхме провокирани!

Мнениеот БАТТЯНА » 27 фев 2011 20:33

VALIO-CSKA написа:Вчера Аз си гледах спокойно мача и подкрепях отбора си не cчупих нищо в секотра, но след като ни изгониха изпотруших огледалата на две коли.. Нямаше да го направя но бях провокиран!!! Сега сажелявам за щетата !!!
Все пак съм само на 16 и не обмислих добре решениeTo си !!!

ела счупи нещо на мойта кола че да видиш тогава Геройче :evil: :evil:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

VETOB
Контакти:

Re: трябва ли шефа на рдвр да си подаде оставката след издевател

Мнениеот VETOB » 27 фев 2011 20:34

agresor написа:Рекламираното от полицията водно оръдие също бе вкарано в употреба срещу агитката на ЦСКА, научи Sportal.bg. Жандармерията, която изхвърли феновете на "армейците" от сектор "Г" на стадион "Георги Аспарухов", вкара в употреба мощната водна струя на кръстовището на булевард "Евлоги Георгиев" и "Цариградско шосе". Полицаите ескортираха привържениците на ЦСКА по обратния път на тяхното шествие далеч преди края на двубоя. Когато групата на феновете достигна до "Цариградско шосе", от МВР решиха да разпръснат феновете с водното оръдие. Те подгониха феновете, които с бяг опитваха да се измъкнат от водната струя. А ЗА ТОВА СИ ДЕЙСТВИЕ В НОРМАЛНА ДЪЖАВА БИ СЕ СТИГНАЛО И ДО СЪД ! Да не забравяме че навън е -6 градуса и това деиствие на ченгетата /моля не ги наричайте никога вече полиция , полицията се грижи за здравето на хората а ченгетата не / може да се квалифицира и като опит за убийство ,геноцид срещу собственния ти народ.

В нормална държава феновете не постъпват като гамените от ЦСКА

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 фев 2011 20:36

VALIO-CSKA написа:Вчера Аз си гледах спокойно мача и подкрепях отбора си не cчупих нищо в секотра, но след като ни изгониха изпотруших огледалата на две коли.. Нямаше да го направя но бях провокиран!!! Сега сажелявам за щетата !!!

Ти ли беше с бялото яке :lol: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Мнениеот marmi52 » 27 фев 2011 20:37

8-)

Под ръководството на Цветан Цветанов полицията отново сътвори гаф ! Никой не може да ме убеди в противното ! 8-)
Не може заради 70-80 или 150 пияни и дрогирани да изхвърлиш и то с бой 3 000 човека от стадиона. Оказа се, че между тях е имало жени, деца и дори журналисти от информационни сайтове.
Започваш да налагаш 3 000 фена и ги изхвърляш от стадиона ... При това тези хора са си платили билети, играе се вечното дерби, отборът им води с 1:0, а до края на мача има още цяло едно полувреме ...
Как са очаквали да реагират феновете, тези полицейски шефове, които са взели решението за изгонване на цялата агитка на ЦСКА ?
Дали са очаквали, че като изхвърлят от стадиона 3 000 екзалтирани човека на улицата и те ще се успокоят като с магическа пръчка ?!? :shock:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 фев 2011 20:37

БАТТЯНА написа:

ела счупи нещо на мойта кола че да видиш тогава Геройче :evil: :evil:

Недей така.. Ти знаеш ли кой е Вальо-Цска ?
По добре да си нямаш вземане даване с него.. Аз си изпатих. Намери ме по скайп после и до Габрово дойре .. Видях се в чудо едвам избягах .. Много е луд тоя и се бие като звяр.. :(
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

pompei
Контакти:

Мнениеот pompei » 27 фев 2011 20:39

Кво значи провокиран? От кого, от полицията че ви изгони ли?
Трябваше по-рано да го направят,направо се насрахте.Не им издаржаха нервите вече.
Да ви беха полели с водичка в сектора да се удървите от студ.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 фев 2011 20:39

Нали ако не пуснат 100 надрусани отрепки, червената свиня Дучето ще изреве, че има полицейски произвол и докато не влезе и последния, мачът не можел да започне - казвал го е безброй пъти ;) Ако се въведат дрегери и т.н. - ауууу, каква е тази полицейска държава, нарушават ни правата и т.н.
За лумпена и идиота винаги някой друг му е виновен, не и той самият ... А някой го каза много просто - нямаме добри закони за футболното хулиганство и явно трябва да стане трагедия от рода на "Хейзел", за да се въведат най-после.
На тези, които защитават такива хора им пожелавам подобна сган да им счупи магазинчето, колата или прозореца на апартамента, защото българинът разбира само когато му бръкнеш в джоба ;)
А сред куките също има големи боклуци - никой не го отрича това, но не смятам че по презумпция те са виновни, особено пък за снощи ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 27 фев 2011 20:44, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 27 фев 2011 20:40

pompei написа:Кво значи провокиран? От кого, от полицията че ви изгони ли?
Трябваше по-рано да го направят,направо се насрахте.Не им издаржаха нервите вече.
Да ви беха полели с водичка в сектора да се удървите от студ.

ми ако дам 15 лв, за цял мач,а ме изгонят след 45 мин, направо не стъкла ще чупя ,а ще почупя герена :mrgreen:

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 27 фев 2011 20:40

дучето ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА :!:

Няма ли някои хора да се научат, че полицаите в София не са това, което са тези в Мездра и в Ловеч :roll:

А иначе полицаите действаха абсолютно адекватно на действията на някои псевдофенове (друг е въпроса, че в много случаи тъкмо те са главните виновници за ескалиране на напрежението)
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 фев 2011 20:41

Е,това,че си на 16 те оправдава може би.Ако те хванат ще глобят родителите ти.След 2 години ще отговаряш пред закона.Помисли си дали искаш да го правиш.Живота е пълен с провокации,ако им отговаряш винаги така си готов клиент и на прокурори,и на съдии.Вероятно си следвал аверите си и затова ти го казвам-с лоши хора си се събрал,утайките на обществото,сополите които в живота всеки подминава с презрение и присмех и които намират утеха само в това да трошат и бият,за да избият комплекси.И го правят при това само когато са скрити в анонимността на тълпата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Архив”