danko_sot написа:,
НЕ ЗНАМ КВО ДА КАЖА. Писна ми да говоря. Искам ЦСКА ДА ТРЪГНЕ НАГОРЕ НАЙ-ПОСЛЕ. А ти стига си защитавал Титан само, те са основните виновници за сегашното положение в клуба. Последен шанс за тях. Има временно примирие с тях, но ако нещата продължат по старому с бит-пазара, АД ФК "тИТАН" И черрното тото, ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ. И победителите ще бъдем ние феновете. Феновете винаги побеждават!
И ТИТАН носят вина за сегашната ситуация. В момента те дават парите така, че не трябва така да се плюе по тях. Ако не дават пари съм съгласен да се махат. Както стана с Ботев. Ония не даваше нищо и Ботев затънаха. При такава ситуация аз ще съм първия против ТИТАН. Но в момента виждам надежда. Правят се ремонти. Мъчат се хората да се учат от грешките си. Махнахме се от Армията и видяха, че така няма да стане и сега живот и здраве през пролетта пак сме там. На Панчарево ремонт не е правевен от най -малко 15 години. Сега и там има развитие. Това, че се довериха на Костадинов да доведе тия жабки дето се чудят какво правят тука си е грешка от неопитност не от нещо друго. Ето защо не съм против тях. Колкото и да нямат достатъчно пари се мъчат да направят нещо.