Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Мнениеот Sagittarius » 21 мар 2010 18:48

Siegfried написа:Проблемът е , че на никого не му стиска да пипне с пръст ЦСКА....

А това значи,че органите които трябва да прилагат закона са просто едни корумпирани смешници начело с Перуката.Да не сте посмяли сега да изтриете мението...или не е смешник този нешастник Перуци,дето сега си...изключил телефона от страх,от въстрах от неудобни въпроси?Тоз палячо ли е президента на БФС,дето ще оправя футбола?Докато аршина не е един и същ за всички и всеки не знае що е правилник и закон така ще е.Или Перуката си свършва работата и наказва виновните,или се маха от БФС.Но знаете ли кое ме притеснява?Това,че всички са корумпирани и жалки.Сега може да оставят ЦСКА в А група,но при условие,че се откажат от участие в УЕФА(негласно) и не атаквуат Купа и титла,т.е. се угоди на Гигов,Ганчев,Борат и примерно на нас.ЦСКА ще се навият щото са виновни,никой няма да ревне,че ги пазят щото ще е взел къса от трупа на футбола...ей това е жалкото,най-жалко,че всички са корумпирани смешници и тънки сметкаджии,сополи с една дума,да хванеш единия,та да удариш другия.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 21 мар 2010 18:48

МЕЦИ написа:
batelevski написа:
зелена_ракия написа:Това е рецидив и по ВСИЧКИ правила на БФС ЦСКА трябва да са аут от А група.

Всички ние се сещаме обаче кога това ще го видим у нас- правило да се спазва... :| :| :|

И по кое правило трябва да бъдем извадени от "А" група ? :lol:

Що питаш? :)

Питам, защото всички просто си приказвате..едни от злоба, други просто, защото сме ЦСКА, а никой всъщност не знае какви са наказанията в такива случаи. Не ме разбирайте погрешно. Искам да има наказания, но не и за ЦСКА, а за тези лумпени, които кой знае сигурно се дрогират още преди да се родят. Трябва да има наказания за тях, а не за ЦСКА и за всички тези нормални хора, които просто са искали да гледат мача...

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 21 мар 2010 18:48

Според мен трябва сериозни наказания, лишаване от посещение на футболна среща доживот за всички лумпени и солена глоба за тях в размер на 10-20 000 лв . Защото иначе ще се отприщи вълна от терор на стадиона.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Ingenious
Контакти:

Мнениеот Ingenious » 21 мар 2010 18:49

След като прочетох позицията на ЦСКА, ми се изясни всичко относно мача и поведението на феновете. Оказва се, че обяснението е много просто и близко до ума на всеки фен на играта Pro Evolution Soccer 2010. Когато играя с отбор с по-високи оценки срещу такъв с по-ниски, логично очаквам да победя. Понякога обаче компютърът е неблагосклонен и умишлено отслабва играчите ми, като за капак ми вкарва и гол от статично положение. Тогава се ядосвам, удрям компютъра, излизам от менюто и рестартирам мача. Това се е случило и днес. ЦСКА не стига, че са играли зле, ами и получават гол от корнер от намиращия се назад в класирането Локо Мездра. Публиката освирепява от развоя и тръгва на саморазправа. Логичният ход на собствениците е да поискат преиграване на мача. Колко просто :)

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 21 мар 2010 18:50

Не мога да не се съглася с теб!!!
Добър коментар.[/quote]
За чии чеп па ще ни сравняваш с Англия..[/quote]
А с кого да се сравняваме?С Турция?Че там,ако направиш подобно нещо/каквото т.н. дрогирани елементи наричащи се привърженици на ЦСКА направиха днес/ зандана не ти мърда!
Или с Конго и Северна Корея??В Англия полиция от години не е стъпвала на стадиона,феновете от предните редове могат да докоснат съдии и футболисти,хората ходят на мачове с децата си без да се притесняват от вандалщини.И после защо сме били привърженици на английски отбор?И накрая мисля,че Дучето е виновен за поне 75 процента от това което стана днес в Мездра!Гледах го как се хили,когато надрусаните момчета в червено се опитваха да се сбият с фенове на Мездра.И доколкото знам единствената публика в България,която си позволява безнаказано да нахлува на терена е тази на ЦСКА!И още е в елитната група.Ако се състезаваше в Англия,такъв отбор не само би бил изхвърлен от Висшата лига,но и бил окончателно закрит...но това щеше да се случи в цивилизована държава,в нашата турско-циганска едва ли!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 мар 2010 18:51

Хора , имате ли идея кога БФС-то ще се произнесе по случая , ако изобщо се произнесе ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 21 мар 2010 18:51

greenlandia написа:Според мен трябва сериозни наказания, лишаване от посещение на футболна среща доживот за всички лумпени и солена глоба за тях в размер на 10-20 000 лв . Защото иначе ще се отприщи вълна от терор на стадиона.

Вярно е!
Кой оттук нататък ще спре феновете да нахлуват на терена с повод и без повод.
Цесекарите вече го правят тоя номер не за първи път и какво?
Среща - две лишаване от домакинство и 10 000 лв. глоба, коэито се избиват от неплатени пари за трансфери и лихви по тях и после същата песен.
Хайде стига вече!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 мар 2010 18:52

batelevski написа:Питам, защото всички просто си приказвате..едни от злоба, други просто, защото сме ЦСКА, а никой всъщност не знае какви са наказанията в такива случаи. Не ме разбирайте погрешно. Искам да има наказания, но не и за ЦСКА, а за тези лумпени, които кой знае сигурно се дрогират още преди да се родят. Трябва да има наказания за тях, а не за ЦСКА и за всички тези нормални хора, които просто са искали да гледат мача...

Да бе, ама когато не е за твоя отбор нямаш против да бъде наказван отбора, обаче когато са вашите "фенове" - "отбора е невинен, наказвайте играчите?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 21 мар 2010 18:52

Ingenious написа:След като прочетох позицията на ЦСКА, ми се изясни всичко относно мача и поведението на феновете. Оказва се, че обяснението е много просто и близко до ума на всеки фен на играта Pro Evolution Soccer 2010. Когато играя с отбор с по-високи оценки срещу такъв с по-ниски, логично очаквам да победя. Понякога обаче компютърът е неблагосклонен и умишлено отслабва играчите ми, като за капак ми вкарва и гол от статично положение. Тогава се ядосвам, удрям компютъра, излизам от менюто и рестартирам мача. Това се е случило и днес. ЦСКА не стига, че са играли зле, ами и получават гол от корнер от намиращия се назад в класирането Локо Мездра. Публиката освирепява от развоя и тръгва на саморазправа. Логичният ход на собствениците е да поискат преиграване на мача. Колко просто :)

Браво за коментара;)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Върни се в “Архив”