Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот MASTER_COOL » 20 юни 2025 14:23

CSKA 78 написа:ПП Какво стана с този бразилски магьосник?!

https://www.sportlive.bg/bgfootball/cska/cska-uredil-briljanten-transfer-brazilec-s-magichesko-dokosvane-2394341.html

Къде е Деян :lol: :lol: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 юни 2025 17:18

gihuelo написа:Мартин Ташков - малко различни новини около ЦСКА.

https://www.youtube.com/watch?v=YoxYyifWtF4

Брутален топ. Никога не го бях гледал този. Призовавам ви да намерите време и да изгледате

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 юни 2025 17:20

Новите екипи на ЦСКА с марка „Макрон“ са пристигнали преди три дни в София и вече са показани на всички в клуба, включително и на футболистите, пише „Блиц“.

Титулярните фланелки са в изцяло червен цвят. Белият този път липсва. Даже на места има леки орнаменти в бордо.

Любопитното е, че на екипите е поставен QR код, който при сканиране с телефон пуска кадри и песни на агитката от последния мач на стадион „Българска армия“.

Гащетата са също червени. Направена е фотосесия, заснети са и видеоматериали.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 20 юни 2025 18:23

Много се ядосвам, за трите БГ момчета който този сезон окончателно ги зачеркнахме. Глупаво изпуснахме Шопов, за две грешки продадохме Хр. Петров, а на Мартин Стойчев не му се даде никакъв шанс, за сметка на това в тази зона оставиха Туриста. Тримата бяха захапали като титуляри и имаха какво да дадат. Докарахме се дотам ,че от новия сезон за съжаление не виждам нито един Български футболист който заслужава да е титуляр. Надявам се Керкез да развие някое момче защото само с чужденци, печалбари не става. След време по позната схема някой от тези тримата ще ги видим в Разград.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 юни 2025 19:09

Така е трябвало да стане за тримата. Шопов има потенциал, но има ли характер и манталитет за ЦСКА? Загатна го, но не убеди, че може да бъде лидер и да се разчита той да е твърдо титуляр на 10-ката следващия сезон.

В такъв случай в тази ситуация, при тези ненормални заплати и финансова политика по-добре да се реже, да се реже, докато не се уеднаквят заплатите и не се нормализират нещата с перо-заплати.

Но Теодор Иванов е топ трансфер за мен. Такива трансфери искам да виждам аз.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 юни 2025 19:27

danko_sot написа:Така е трябвало да стане за тримата. Шопов има потенциал, но има ли характер и манталитет за ЦСКА? Загатна го, но не убеди, че може да бъде лидер и да се разчита той да е твърдо титуляр на 10-ката следващия сезон.

В такъв случай в тази ситуация, при тези ненормални заплати и финансова политика по-добре да се реже, да се реже, докато не се уеднаквят заплатите и не се нормализират нещата с перо-заплати.

Ти гледал ли си му играта в защита, че го обявяваш за топ-трансфер?? Аз гледам че авиаторите в редовният сезон бяха с една от най-слабите защити и новият ни ЦЗ игра в повечето мачове. Тоя трансфер малко насила стана.....да видим

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 юни 2025 20:26

Пич кажи ми, поне някога ще бъдеш ли доволен :mrgreen:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 юни 2025 21:13

soilwork написа:
danko_sot написа:Така е трябвало да стане за тримата. Шопов има потенциал, но има ли характер и манталитет за ЦСКА? Загатна го, но не убеди, че може да бъде лидер и да се разчита той да е твърдо титуляр на 10-ката следващия сезон.

Ти гледал ли си му играта в защита, че го обявяваш за топ-трансфер?? Аз гледам че авиаторите в редовният сезон бяха с една от най-слабите защити и новият ни ЦЗ игра в повечето мачове. Тоя трансфер малко насила стана.....да видим

Не съм го гледал. Но вярвам, че Томанов, Нога, Керкез и Златков са взели правилното решение.

А Фичо и аз не знам как да го коментирам вече.... Не знам до къде ще я докара с Тея негови пресконференции, но нещата не вървят на добре ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 20 юни 2025 23:19

Събра се интересна група - Илиан Илиев джуниър, Борносузов джуниър, сега Иванов (Валентинов) джуниър. Синовете на Сашо Тунчев и Тервел Пулев са в академията.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 юни 2025 00:46

djd написа:Събра се интересна група - Илиан Илиев джуниър, Борносузов джуниър, сега Иванов (Валентинов) джуниър. Синовете на Сашо Тунчев и Тервел Пулев са в академията.
Те в школата и отборите над половината са синове,внуци, братовчеди на някой+плюс тия с богати родители които плащат за да тренират децата им. Иначе всички са много талантливи

Върни се в “ЦСКА”