ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Лудогорец
161
41%
Равен
70
18%
Победа за Левски
95
24%
На кой му пука за този мач
62
16%

Общо гласове: 388

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) 2:2 FT

Мнениеот gzagorov » 12 май 2018 20:47

popokutepetel написа:
Eminem написа:
popokutepetel написа:Имаш ли логична причина за това футболистите на Ботев да се напъват вчера? Същата е.

Ами то си зависи и от манталитета на играчите, а бразилците на Лудогорец духом са на копакабана.
А пък и не се знае какво ще стане ако тирето не бъде допуснато в ЛЕ.
Освен това, сезонът на двата отбора е съвесем различен. Лудогорец няма какво да доказва, а Ботев заради мястото си в класирането, ще иска поне да завърши достойно последните мачове заради феновете си.

Тези причини са напълно несериозни. Ботев реално няма шанс за 4-тото място.
А бразилците изобщо не бяха на Копакабана, а се виждаше, че напълно умишлено се мърдосват за да вкараме.
Само като видиш статистиката от 24 удара по посока на вратата на Левски през второто ти става ясно за какво иде реч. Те нашите в тоя вариант тия удари ги правят за три мача :lol:
Както и да е тази точка е подарена. Както някой по-горе много точно написа - ако е резултат от уговорка е срамно, ако е по милост е унизително. Избери си което ти харесва.

Уговорка по милост става ли? Аре бегай да повръщаш злоба, само да не се задавиш!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 май 2018 20:55

А картона на Яблонски..... и той ли беше уреден :lol: Айде стига глупости. Нещо да кажете за Паулиньо? Или тази вечер само хейтим?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 май 2018 20:56

fen1914 написа:Ако и Христо Янев излъже Роси, тогава не знам Роси с какви аргументи (освен неустойка) ще остане в Левски. Между другото, Янев пази основните си футболисти и не ги пуска в безсмисления им мач с Верея. Това показва, че явно се е надъхал за Вторник, за разлика от нашия пророк, който остави отбора без играчи за този мач и явно не му пука особено за резултата и за феновете.

Ама глупости. Като се изключи тъпия картон на яблонеца днеска и ние играхме с доста резерви. Буш извън групата, Паулиньо и нашименто на скамейката. С кое е оставил Роси отбора без играчи.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 май 2018 20:57

Момчета, гледайте философски. Догодина ще мачакаме...за Купата. Подготовката почна много по-рано, а Делио ще има цели 2 възможности да подготви отбора и да го подсили с качествени играчи като Белмонт, Кабрал и Костов.

Мислих, че тия мачове са си заминали с Мазния Косъм Тонев...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 май 2018 21:00

fen1914 написа:Ако и Христо Янев излъже Роси, тогава не знам Роси с какви аргументи (освен неустойка) ще остане в Левски. Между другото, Янев пази основните си футболисти и не ги пуска в безсмисления им мач с Верея. Това показва, че явно се е надъхал за Вторник, за разлика от нашия пророк, който остави отбора без играчи за този мач и явно не му пука особено за резултата и за феновете.

Че то е ясно, че Янев ще се доказва. И със сигурност ще играе за победа с голяма разлика.
А Делчо какво ще прави не знам. Явно ще гледаме централна двойка в защита Белаид - Тиам или Белаид - Панайотов. За Прохи не знам дали е играл в кариерата си централен защитник, ама що па да не пробва и там :lol:
Изобщо ако и Обертан е изгорял, а май е ще бъде много интересен мач - без нападение, без защита и де да знам какво още.

kimmy_rz
Контакти:

Мнениеот kimmy_rz » 12 май 2018 21:01

Абе срамен мач си беше. Чудя се по какъв начин казват на играчите кой мач как да завърши. Марселиньо ли съобщава, Дяков ли? Трябва да е някой от отбора, иначе си слагат главите в торбите администрацията и спортно-техническия. Другия вариант е да си е като "приятелско" 2:2 ама ако е така им правим мечешка услуга. Както и да е, фен съм на орлите щото искам да гледам футбол (и защото съм от Разград) а не за да ме правят на кретен.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 май 2018 21:02

helic написа:

Ама глупости. Като се изключи тъпия картон на яблонеца днеска и ние играхме с доста резерви. Буш извън групата, Паулиньо и нашименто на скамейката. С кое е оставил Роси отбора без играчи.

Според теб как ще изглеждаме в защита срещу Тирето например? ;)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 май 2018 21:02

Надявам се Русев е разгледал арт галерията в Разград ! :lol:
Изображение

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 12 май 2018 21:02

popokutepetel написа:

Че то е ясно, че Янев ще се доказва. И със сигурност ще играе за победа с голяма разлика.
А Делчо какво ще прави не знам. Явно ще гледаме централна двойка в защита Белаид - Тиам или Белаид - Панайотов. За Прохи не знам дали е играл в кариерата си централен защитник, ама що па да не пробва и там :lol:
Изобщо ако и Обертан е изгорял, а май е ще бъде много интересен мач - без нападение, без защита и де да знам какво още.

А вратар и халфове по принцип нямаме, та ....:)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 май 2018 21:04

Специално в отбор тип Лудогорец/Литекс това е адски лесно. Събираш тарторите и те предават по каналния ред. Аз съм сигурен, че и шпалир щяха да ни направят, ако бяхме взели Купата.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”