Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pirgos
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот pirgos » 24 авг 2016 22:19

Нито дума за 2006та и първата част на питането :roll: Та през 2006та беше за.... :?:

Gogot
Контакти:

Мнениеот Gogot » 24 авг 2016 22:21

Мислех, че говоря с разумен човек :lol: :lol: :lol:
Първия мач от групата въобще беше гостуването в Ромъния :lol: Как няма да искат да бият, като нямат идея на кое място ще завършат след 2 години :lol: :lol:
Последна промяна от Gogot на 24 авг 2016 22:26, променено общо 3 пъти.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 22:21

pirgos написа:Да питам фена на Лудогорец един въпрос-ти харесваше ли Левски през 2006а :lol: И ако не защо :roll: Ако не е тайна на кой отбор си бил фен тогава :roll: Що не си подкрепял Левски тогава,а сега се дуеш тук :idea: И само без-аз подкепяма всички бг отбори в ЕКТ-нямаше един кренвирш подкрепил Левски поне след 0-0 в Марибор преди месец :oops:

Кренвирш е сигурно, че няма как да подкрепи който и да било, но това е сиг,рно и за говедо. Аз лично подкрепям всички български представители, а ако са ми на близо даже мога и на стадиона да ида. Исках да успеете, както и Берое и Славия, но ти си вярвяй, че всички сме малоумни.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 24 авг 2016 22:25

pirgos написа:Нито дума за 2006та и първата част на питането :roll: Та през 2006та беше за.... :?:

Ми аз и сега съм си срещу Барса, независимо с кого играе и не съм драл гърло за Вердер и Челси със сигурност, само и само Левски да отпаднат...не ми е било драго да дерат български отбор, това мога
да кажа , не знам кво по-точно питаш :roll:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 авг 2016 22:26

Зеленото ехо вече почти не се чува, както ще бъде и на мачовете на националния от групата :lol:
Ще има да се чуди човек мач ли е, куклен театър ли е :lol:

П.С. Искам да питам колко хора от разград фенове на лц ще отидат на Васил Левски дори за 1 мач, или чакате да видите кои отбори ще се паднат ? :lol:
Последна промяна от sinqkrepost1914 на 24 авг 2016 22:27, променено общо 1 път.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 авг 2016 22:27

damyanov1963 написа:
slash1912 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
slash1912 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
TSHABALALA написа:...И само да вметна - Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол и спорт, изпиващи силите му и задушаващи го от поне 50 години насам. Факт!

Когато напишеш някоя глупост и след нея добавиш думичката "факт", тя става още по-голяма глупост. :lol: Най-големия си успех на СП 94 в САЩ българският футбол постигна с национален отбор, в който имаше 7 (седем) футболисти на "Левски", 4 (четирима) бивши футболисти на "Левски" - стават общо 11 (половината разширен състав) и от тях 4 (четирима) юноши на "Левски". Айде бегай да прекопаш марулите...

Тия баберици бяха там,за да носят тубите с вода на Ицо,Краси,Лечков и Трифон 8-) Що не кажеш колко им е приноса за това 4 място а?

Ами ще ти кажа няколко имена: Наско Сираков, който направи дузпите, които вкара Стоичков, "този фантастичен Боби Михайлов", който спаси дузпите, които трябваше да спаси, за да стигнем до 4-то място, Златко Фара, Емо Кременлиев, ... и те ли носиха туби, злато? :roll: На колко годинки беше през 1994, синко!?...

НСПП-единствения българин с 4 имена беше дълбока резерва и направи само дузпата за почетния гол срещу Италия.Фантастичния Перуций по онова време изобщо не играеше в Левски,Янков е юноша на Нафтата,а Кременлиев на Славия.Ти по стар милиционерски обичай направи всички говеда,щото имали някои друг сезон в Подуене :mrgreen: Деде,94 година бях на 18 и помня нещата доста по-добре от теб,явно те е хванала деменцията 8-) 8-)

Явно 18 години не ти стигат, за да разсъждаваш нормално. Българинът с 4 имена(бил дълбока резерва - ходи се гръмни) направи още една дузпа с/у Гърция, за да стане Стоичков СЪголмайстор и отбеляза красив гол с глава на Аржентина.
А по стар коматевски обичай вие взимате само "говеда", за да може да не изпаднете пак в Б и В група :!:

С удоволствие ще приемем още някои като Иван Цветков и Балтанов,които подуенските спецове са обявили за свършил с футбола 8-)
Колко е отровна атмосферата на бившите краварници можеш да разбереш само от факта как Черно Море с треньор Гонзо е на първо място в класирането 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

pirgos
Контакти:

Мнениеот pirgos » 24 авг 2016 22:28

Това да намериш фен на Байерн,Дортмунд,Шалке и Гладбах едновременно щото били германци или фен на Ливърпул,Сити,Юнайтед,Арсенал и Тотнъм верно е абсурдно :idea: Това май е само у нас-да подкрепяш Лудогорец,Левски,ЦСКА,Берое щото били българи :shock: А те не могат са съберат 11 българи общо за един отбор :oops: Направо се разплаквам като си представя в Мадрид как подкрепят Меси и Суарез в ШЛ :) Лицемерие е това,не подкрепа

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 авг 2016 22:34

Пич и ти си прав,ама тия отбори всяка година са в групите.Имат стадиони за по 80 000.Нормално е всеки да иска само неговия отбор да бие.
Освен това за мен подкрепа се дава на стадиона,като си купиш билет,фланелка или шал.Това тук във форума не се счита за такава. :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 24 авг 2016 22:43

pirgos написа:Това да намериш фен на Байерн,Дортмунд,Шалке и Гладбах едновременно щото били германци или фен на Ливърпул,Сити,Юнайтед,Арсенал и Тотнъм верно е абсурдно :idea: Това май е само у нас-да подкрепяш Лудогорец,Левски,ЦСКА,Берое щото били българи :shock: А те не могат са съберат 11 българи общо за един отбор :oops: Направо се разплаквам като си представя в Мадрид как подкрепят Меси и Суарез в ШЛ :) Лицемерие е това,не подкрепа

Момко, никой в нищо не се опитва да те убеждава, попита и ти се отговори, ако нещо ти се вижда ненормално , търси си причините ;)
Това ,че някой се чувства добре от противопоставянето, обявяването на врагове, капсулирането в някакви общества и агитки си е негов проблем .... футбола е спорт, където има зрители и изпълнители, които постигат определени резултати, всичко останало е бла, бла , служещо за оправдания на неуспялите :idea:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
мокана
Контакти:

Мнениеот мокана » 24 авг 2016 22:51

От коментарите тук се вижда, че единствените фенове, които "не харесват" са тези на Левски и ЦСКА-Ловеч. Причините бяха изяснени многократно. Другите, се радваме когато Лудогорец бие и не го вземаме при сърце, когато пада. Давайте следващата тема. :arrow:
[rimg]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Vladislav_logo.png[/rimg]

Върни се в “Кошче за отпадъци”