honda написа:Съдията - престъпно съдийство, според мен въобще не беше случайно.
Извинявам се, че се намесвам, но искам да те попитам нещо. Ако снощи твърдиш, че съдийството е било престъпно, защото е било в ущърб на Левски, смяташ ли, че някога е било престъпно и в полза на Левски? Щото аз се сещам за една ваша дузпа срещу нас за игра ... с глава. Но в подобни случаи никой не коментира, че съдията е престъпник или с особена ориентация, а по Дарик се чуват снизходителните подсмивания на коментаторите.
Ако е имало дузпа срещу Костадинов, не забеляза ли, че той беше и в засада? Или това не се класифицира по твоите критерии за престъпление?
Ами още при атаката ви в първата минута топката излезе в тъч, но страничния в този (а и в други случаи си замълча). Един тъч, ще кажеш, голяма работа. Да, тъчът е безобиден. Но от атаката можеше да се получи гол. Това би ли било престъпление?
Съдията може и да е преценил, че Камбуров не участва в играта, може да не е видял страничния, не знам. Ако не се лъжа имаше някакво правило за три паса, ако засадата не бъде свирена (може и да бъркам). От друга страна, спести ви някой друг картон, няма какво да се лъжем.
Мисълта ми е, че много леко раздавате присъди за престъпно съдийство във ваш ущърб, но не и когато е във ваша полза. Когато това е системно, у човек се променят представите за коректно съдийство и се стига до купища неоснователни претенции.
И все пак, снощи стана добър мач! Без грубости, без простотии. Първото полувреме беше изцяло за вас, второто - по-скоро за нас. През първото си подавахте много добре от фланг на фланг, като не мине от едната страна, топката се прехвърляше на другата. Много добра игра. Според мен, решихте, че мачът е приключил. А след автогола наляхте гипса.
Жалко, че на новата трибуна има толкова малко хора.