Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот Corwin » 12 дек 2015 23:10

pomiqr271 написа:Какво стана, разбирач?

Кво да стане? Тълкуването си има правила. Не съм ги измислил аз :D
Ама ти учебник по право не си виждал, че да знаеш за кво говоря.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 12 дек 2015 23:12

PFC Litex написа:Затваряйте цирка, кака се ожени.
Който е гледал трето полувреме по БНТ знае, за какво става дума.
Аз ви казах още след мача, че никой няма да вадят, но тук се прескачахте един друг да ни закриват, сливат, а Боримиров оня дето се бие на детски футболни мачове и конспирации му се привидяха.

Аз не съм го гледал, но в наредбата всичко си пише.
Ако играчите напуснат самоволно терена, им се спират правата за 1 година и отборът се вади от групата.
Но ако напуснат по нареждане на служител на клуба, играчите не се наказват. От това следва, че няма как отборът да бъде изваден от групата, тъй като това било равносилно на спиране на правата на играчите - по средата на сезона няма как същият отбор да бъде включен в друга група.
Така че Литекс си остава в А група, Стойчо го наказват с парична глоба и това е.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 23:13

djd написа:
Аз ви казах още след мача, че никой няма да вадят, но тук се прескачахте един друг да ни закриват, сливат, а Боримиров оня дето се бие на детски футболни мачове и конспирации му се привидяха.

Ако играчите напуснат самоволно терена, им се спират правата за 1 година и отборът се вади от групата.
Но ако напуснат по нареждане на служител на клуба, играчите не се наказват. От това следва, че няма как отборът да бъде изваден от групата, тъй като това било равносилно на спиране на правата на играчите - по средата на сезона няма как същият отбор да бъде включен в друга група.
Така че Литекс си остава в А група, Стойчо го наказват с парична глоба и това е.

Стойчо ще го накажат за една година да не изпълнява длъжността, която заема.
Изображение

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 12 дек 2015 23:15

PFC Litex написа:
djd написа:

Стойчо ще го накажат за една година да не изпълнява длъжността, която заема.

Не, това наказание се дава само на играчи и на треньор. На служебни лица наказанието е 15 000, на президент - 20 000.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 дек 2015 23:18

Днешният цирк беше най-селската и малоумна проявя, която съм виждал на български мач. Знам, че не е първият случай в нашата джунгла, но аз лично за първи път виждам нещо подобно. Първо, дори съдийството да е било престъпно и скандално ( а то не беше толкова драматично, както го изтъкват ловешките селяни ) , това е последният начин по който, трябва да прекратиш мачът. Да питам ловешките селяни, ако имаха подобен мач в ШЛ или Лига Европа, пак ли щяха да го приложат тоя селски номер или щяха да играят, дори и да останат с 5 души на терена ?
Каквото и да е съдийството, излизаш и играеш докрай, не може от един мач да ти зависи целият сезон. Ако Прохазка беше изпуснал дузпата, то като нищо Литекс, можеха и да си тръгнат с Х, пък и при някакъв зверски късмет и с победа, сега ще ми спечелят оная работа.

Окончалтено Литекс ми станаха фаворит за най-противен и безсмислен отбор !

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 дек 2015 23:19

Мен ме е яд, че тоя македобец извади Литекс. Трябваше да остави отбора да видимм дали Левски щеше да успее на 9 протвника да вкара гол или щеше да се наложи да гонят още някой. Отделно комисията трябва да се самосезира и за онова джудже Бедоя дето само налиташе на бой, а остана без картон.

Трябва да се спре след всеки мач да се говори за съдиите/ Едните не могат да минат центъра ама съдиите им виновни. Какво ще става на пролет....не ми се мисли.

Колкото до казуса - няма кой да извади Литекс от А група. Мисля, че и този член е недогледан и след като БФС услужливо се направи на луд и не разглежда наказание на сините фенове, те му направиха услуга и фраснаха делегата им......абе пълен смях
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 23:20

Стойчо вероятно е захлебил много повече по 15 000, така че да си ги плати.
Изображение

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 12 дек 2015 23:22

Абе ,а на кой му пука какво ще стане със селския Литекс??? Той джуджака им е приготвил заколение,та ние ще мислим ще ги изхвърлят ли. Няколкото фенове на отбора в Ловеч вече са изтръпнали и знаят,че фк микре умира завинаги а някои гадаят ще изгонят ли Кърпачев,Осъм,ЛЕКС ,МЕКС,или както там са се казвали тези селинджъри! САМО ЛЕВСКИ! И Лиска и Лицецка да станат ,все тая. Поне ще имат име розовите,че толкова години само съкращение. На ред са папагалите и цаците от Варна!
Членестоногите са примитивни създания

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 12 дек 2015 23:27

Mirosvel написа:
vqrazvqra написа:По темата-няма да ги извадят.Не,че не заслужават-просто такава е БГ действителноста.
А да попитам- дали може да се пусне анкета с въпрос"Срамувате ли се от начина, по който футболистите на левски реагираха след като разбраха,че печелят служебно"
Така грамотните левскари ще можете да се преброите

Радоста на левскарските псевдофутбалери беше жалка, долна и силно отблъскваща безпристрастния фен! Това определено показваше бзсилие, унижаващо безочие и разбира се реакция на рядко срещани плиткомозъчни създания с мозъци по-малки от мозъкз на скарида! ...а, забравих нещо: с движенията, които правеше Гаджев (рядко срещан индивид с полирани до блясък полушария във вътрешноста на черепната кухина - при нормалните хора известни като мозък и с доста повече гънки) ни показваше какво са правили двама мангали (едновременно) с жена му миналия уикенд!!

Много точно казано!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 23:28

forever bluet написа:Абе ,а на кой му пука какво ще стане със селския Литекс??? Той джуджака им е приготвил заколение,та ние ще мислим ще ги изхвърлят ли. Няколкото фенове на отбора в Ловеч вече са изтръпнали и знаят,че фк микре умира завинаги а някои гадаят ще изгонят ли Кърпачев,Осъм,ЛЕКС ,МЕКС,или както там са се казвали тези селинджъри! САМО ЛЕВСКИ! И Лиска и Лицецка да станат ,все тая. Поне ще имат име розовите,че толкова години само съкращение. На ред са папагалите и цаците от Варна!

Няколкото фена отдавна го написаха в тази тема, че наказания няма да има, но сините абонати вече шест часа се напъват, като глист на оборски тор да ни сливат и закриват.

Напролет в Ловеч отново ще ви пръснем халките на зеления терен, днес тъпунгера Стойчо ви отърва от резили и как ядете бой от девет играчи на терена.
Изображение

Върни се в “Литекс”