pomiqr271 написа:Какво стана, разбирач?
Кво да стане? Тълкуването си има правила. Не съм ги измислил аз :D
Ама ти учебник по право не си виждал, че да знаеш за кво говоря.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
pomiqr271 написа:Какво стана, разбирач?
PFC Litex написа:Затваряйте цирка, кака се ожени.
Който е гледал трето полувреме по БНТ знае, за какво става дума.
Аз ви казах още след мача, че никой няма да вадят, но тук се прескачахте един друг да ни закриват, сливат, а Боримиров оня дето се бие на детски футболни мачове и конспирации му се привидяха.
djd написа:PFC Litex написа:Затваряйте цирка, кака се ожени.
Аз ви казах още след мача, че никой няма да вадят, но тук се прескачахте един друг да ни закриват, сливат, а Боримиров оня дето се бие на детски футболни мачове и конспирации му се привидяха.
Аз не съм го гледал, но в наредбата всичко си пише.
Ако играчите напуснат самоволно терена, им се спират правата за 1 година и отборът се вади от групата.
Но ако напуснат по нареждане на служител на клуба, играчите не се наказват. От това следва, че няма как отборът да бъде изваден от групата, тъй като това било равносилно на спиране на правата на играчите - по средата на сезона няма как същият отбор да бъде включен в друга група.
Така че Литекс си остава в А група, Стойчо го наказват с парична глоба и това е.
PFC Litex написа:djd написа:PFC Litex написа:Затваряйте цирка, кака се ожени.
Аз не съм го гледал, но в наредбата всичко си пише.
Ако играчите напуснат самоволно терена, им се спират правата за 1 година и отборът се вади от групата.
Но ако напуснат по нареждане на служител на клуба, играчите не се наказват. От това следва, че няма как отборът да бъде изваден от групата, тъй като това било равносилно на спиране на правата на играчите - по средата на сезона няма как същият отбор да бъде включен в друга група.
Така че Литекс си остава в А група, Стойчо го наказват с парична глоба и това е.
Стойчо ще го накажат за една година да не изпълнява длъжността, която заема.
Mirosvel написа:vqrazvqra написа:По темата-няма да ги извадят.Не,че не заслужават-просто такава е БГ действителноста.
А да попитам- дали може да се пусне анкета с въпрос"Срамувате ли се от начина, по който футболистите на левски реагираха след като разбраха,че печелят служебно"
Така грамотните левскари ще можете да се преброите
Радоста на левскарските псевдофутбалери беше жалка, долна и силно отблъскваща безпристрастния фен! Това определено показваше бзсилие, унижаващо безочие и разбира се реакция на рядко срещани плиткомозъчни създания с мозъци по-малки от мозъкз на скарида! ...а, забравих нещо: с движенията, които правеше Гаджев (рядко срещан индивид с полирани до блясък полушария във вътрешноста на черепната кухина - при нормалните хора известни като мозък и с доста повече гънки) ни показваше какво са правили двама мангали (едновременно) с жена му миналия уикенд!!
forever bluet написа:Абе ,а на кой му пука какво ще стане със селския Литекс??? Той джуджака им е приготвил заколение,та ние ще мислим ще ги изхвърлят ли. Няколкото фенове на отбора в Ловеч вече са изтръпнали и знаят,че фк микре умира завинаги а някои гадаят ще изгонят ли Кърпачев,Осъм,ЛЕКС ,МЕКС,или както там са се казвали тези селинджъри! САМО ЛЕВСКИ! И Лиска и Лицецка да станат ,все тая. Поне ще имат име розовите,че толкова години само съкращение. На ред са папагалите и цаците от Варна!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта