А това със знамената е от край време

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Повтарят мача!
TristaNNN написа:Според медиите има голям шанс нападателите ни най-сетне да получат служебни карти (компетентната комисият на УЕФА се събира тези дни) и така вероятността най-сетне да видим черната перла в атака е доста голяма. Прогнозирам победа с 2-0, гарниран с хубава игра и много бира преди и след мача на Герена.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:TristaNNN написа:Според медиите има голям шанс нападателите ни най-сетне да получат служебни карти (компетентната комисият на УЕФА се събира тези дни) и така вероятността най-сетне да видим черната перла в атака е доста голяма. Прогнозирам победа с 2-0, гарниран с хубава игра и много бира преди и след мача на Герена.
Много обичам да познавам.Честита ви Победа!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
santiliana написа:Изчетох последните 10 страници по тази тема... Няма да се включвам да правя анализ на мача... Болшинството тук са го гледали по телевизията... Аз бях на стадиона... Въпреки 200-те км и нощния път... Но така разбирам нещата... Приятелски съвет от мен, момчета и момичета: Не изпадайте в излишна еуфория, защото много, ама много сме далеч от истината... по всички параграфи... И другият ми съвет е: Идвайте на мачовете, а не дремете пред компютрите като си мислите, че така подкрепяте така отбора... Дайте своя дял за този велик отбор, като посещавате мачовете му... Той има нужда от вас, от всички ни там- на стадиона... Тези млади момчета "ще летят" като видят, че са отишли 10-15 000 сини сърца, които ги подкрепят безрезервно...
Честита победа от мен!
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, glarus_ds, noo и 194 госта