Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/ 2-0FT

Мнениеот ralka_levskarka » 16 авг 2015 11:07

Йоргачевич е играл мача болен. Преди него и на полувремето е повръщал.
А това със знамената е от край време :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 авг 2015 11:49

Честита победа, само Левски!
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 авг 2015 12:19

Повтарят мача!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 авг 2015 12:53

ralka_levskarka написа:Повтарят мача!

За първи път ли ?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 16 авг 2015 12:54

извадихте луд късмет първото пловреме когато гредите и вратаря ви успяха да задържат резултата 0-0 . Второто не го гледах но щом сте вкарали два гола значи сте подобрили играта си и сте играли по добре от Монтана.
Само искам да ви дам един съвет не прибързвайте са радоста и еуфорията от тези победи, сезона е дълъг и ако наистина ще разчитате на младоците трябва да знете, че на моменти могат да бъдат доста колебливи и непостояни с играта си. И ние миналата година тръгнахме добре но след септември месец и един два по лоши мача отбора се срина и чак пролетта почна да играе на някакво прилично ниво.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/

Мнениеот TristaNNN » 16 авг 2015 13:21

TristaNNN написа:Според медиите има голям шанс нападателите ни най-сетне да получат служебни карти (компетентната комисият на УЕФА се събира тези дни) и така вероятността най-сетне да видим черната перла в атака е доста голяма. Прогнозирам победа с 2-0, гарниран с хубава игра и много бира преди и след мача на Герена. 8-)

Много обичам да познавам. 8-) Честита ви Победа!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

kremi82
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана /15.08.2015/

Мнениеот kremi82 » 16 авг 2015 14:07

TristaNNN написа:
TristaNNN написа:Според медиите има голям шанс нападателите ни най-сетне да получат служебни карти (компетентната комисият на УЕФА се събира тези дни) и така вероятността най-сетне да видим черната перла в атака е доста голяма. Прогнозирам победа с 2-0, гарниран с хубава игра и много бира преди и след мача на Герена. 8-)

Много обичам да познавам. 8-) Честита ви Победа!

Тристане, поздравления за прогнозата, ама предпочитам Махмуда да беше нашил и трети парцал в края на мача и сега да не се дуеш с познат резултат ;) :) :lol:
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 авг 2015 14:31

Между другото, искам да спомена нещо, което остана в сянката на радостта от победата - т. нар. "семеен сектор". Идеята е много хубава и, макар че вчера беше сравнително празен, очаквам да добива все по-голяма популярност сред младите сини семейства. :)
Сега за мача. Искам да отлича Курдов за себераздаването! Също така, момчето спечели доста първи топки и както виждам играе много добре с гръб към вратата пред противниковата дъга. Умее да овладява, гардира и подава. Супер, ей затова беше нужна девятка в отбора, пък ако ще да бележи редовно. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 авг 2015 14:51

Искам само да обърна внимание на Атанас Илиев - това момче има много качества и очаквам още зимата да подпише с някой от грандовете.
Само Левски!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 16 авг 2015 14:57

santiliana написа:Изчетох последните 10 страници по тази тема... Няма да се включвам да правя анализ на мача... Болшинството тук са го гледали по телевизията... Аз бях на стадиона... Въпреки 200-те км и нощния път... Но така разбирам нещата... Приятелски съвет от мен, момчета и момичета: Не изпадайте в излишна еуфория, защото много, ама много сме далеч от истината... по всички параграфи... И другият ми съвет е: Идвайте на мачовете, а не дремете пред компютрите като си мислите, че така подкрепяте така отбора... Дайте своя дял за този велик отбор, като посещавате мачовете му... Той има нужда от вас, от всички ни там- на стадиона... Тези млади момчета "ще летят" като видят, че са отишли 10-15 000 сини сърца, които ги подкрепят безрезервно...
Честита победа от мен!

Не знам какво разбираш под "много сме далече от истината", но не съм съгласен с това твърдение, напротив, изключително сме близо до моята "истина". Аз лично не съм станал от Левски заради това, че побеждава отбори като Монтана (без да се обиждат - тази година много грамотен отбор - успех занапред), а заради начина, по който побеждава Монтана, изпълнителите на тези победи и т.н., не съм розов и мразя победи с по 1:0 с гол от ъглов или дузпа (любимите на тройчо), а Монтана точно така се опита да ни победи вчера, и трите им греди станаха след статично положение, две от тях след като нашите почти я бяха изчистили, съжалявам, но за мен това не е футбол, нашите три гола бяха след комбинации на скорост и точни пасове, плюс това опуснахме още поне 3 след подобни. И всичко това дело на най-младия отбор в А група, с почти половин отбор собствени кадри на терена... Истината е някъде там, и, за мен, почти я докосваме. Иначе за ходенето на мачове съм напълно съгласен - всеки, който има дори и най-малка възможност - на стадиона!

Върни се в “Левски”