Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле

Мнениеот sin4ec » 28 май 2015 20:46

yavorescu написа:Напълно в реда на нещата е, ако не можем да продадем 3000 билета. Ние нямаме псевдофенове, които изпълзяват от апартаменти и колиби из цялата страна за да наблюдават поредния триумф на своите любимци. Истинските фенове на Левски са тези, които са били на Герена на мачовете във втората шестица. Останалото е пълнеж от екзалтирани глорихънтъри, които са си избрали да подкрепят Левски само за да изпитват по-често специфичното чувство на еуфория.

Всъщност нещата са доста по-сложни и специфични, но да не задълбаваме...
Понеже утре тръгвам за Бургас, а мразя да влизам през смартфона по форумите, използвам случая да ви пожелая успех. В смисъл пътуване, организация, прекарване да ви мине добре и да няма инциденти. За мача успех не ви пожелавам по очевадни причини. Ако победите-значи сте били по-добри и заслужено ще триумфирате. Ако загубите-приемете го достойно и поздравете съперника. Това е само една игра и един мач, нищо повече...
Ако се засечем с някой от вас по кръчми и барове-добре сте дошли на масата за по питие.
Това е положението.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 май 2015 21:26

sin4ec написа:Ако загубите-приемете го достойно и поздравете съперника.

Ако загубим както последните два мача между нас, няма никакви проблеми. Ние знаем как да губим с достойнство и после да признаваме превъзходството на противника. Ако се намесят други фактори в победата на Левски, пак няма проблем. Просто чувството ще е неприятно, което е съвсем естествено -- всяка несправедливост предизвиква душевен дискомфорт.
Ако се засечем с някой от вас по кръчми и барове-добре сте дошли на масата за по питие.

Благодаря, дано цивилизованата част от двете публики надделее и да не се стигне до прояви на неандерталския елемент.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 май 2015 09:35

Да не си на мястото на Бат' Кольо, толкова много въпросителни има...

При 3-4-3 владеем повече инициативата, но сме още по-пробити отзад. Очаквам да не се рискува и да излезем с четирима защитници. Може да играем и с хибридна формация, като опорния в определени моменти се връща назад като защитник. Ще видим. Кулибали не е помирисал терен цели три седмици -- мисля, че Кольо позагуби доверието си в него след мача с подуенци на Тича. Логиката сочи, че не би трябвало да играе. Така защитата ни най-вероятно ще е Стенио-Паланков-Атанасов-Венков, както при последния "сериозен" мач срещу Славия. Това пък ни лишава от двама полузащитници в средата на терена, но просто няма кой... По крилата Курьор и Коконов; Райков е след контузия, а Бакари и Ернандес не са ефективни на фланга. Остават Дани или Клок като опорен, най-вероятно Клок. Буркхардт задължително, заедно с Ернандес. Моите уважение към Бижо, старае се, но за този мач ни трябва агресия и мощ, съответно Бакари. На вратата дилемата е дали да пусне по-кадърния вратар с малко игрова практика или по-кьопавия, но по-опитен сърбин. Отделно съществува проблема с мотивацията на напускащите играчи, но предполагам в един финал няма да окаже решаващо влияние.

Очаквам състав във формация 4-1-4-1: Чанович; Стенио, Паланков, Атанасов, Венков (к); Клок; Курьор, Ернандес, Буркхардт, Коконов; Бакари
Резерви: Николов; Сталев, Кулибали; Дани, Божилов, Райков; Бижев, Петков

Най-важното е игровия план да не бъде глуха защита или някакво лисугерско надлъгване чрез беззъбо владеене на топката.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 май 2015 09:41

sin4ec написа:
yavorescu написа:Напълно в реда на нещата е, ако не можем да продадем 3000 билета. Ние нямаме псевдофенове, които изпълзяват от апартаменти и колиби из цялата страна за да наблюдават поредния триумф на своите любимци. Истинските фенове на Левски са тези, които са били на Герена на мачовете във втората шестица. Останалото е пълнеж от екзалтирани глорихънтъри, които са си избрали да подкрепят Левски само за да изпитват по-често специфичното чувство на еуфория.

Всъщност нещата са доста по-сложни и специфични, но да не задълбаваме...
Понеже утре тръгвам за Бургас, а мразя да влизам през смартфона по форумите, използвам случая да ви пожелая успех. В смисъл пътуване, организация, прекарване да ви мине добре и да няма инциденти. За мача успех не ви пожелавам по очевадни причини. Ако победите-значи сте били по-добри и заслужено ще триумфирате. Ако загубите-приемете го достойно и поздравете съперника. Това е само една игра и един мач, нищо повече...
Това е положението.

Успех извън терена ;) нека по-добрият победи !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 май 2015 09:44

yavorescu написа:Да не си на мястото на Бат' Кольо, толкова много въпросителни има...

При 3-4-3 владеем повече инициативата, но сме още по-пробити отзад. Очаквам да не се рискува и да излезем с четирима защитници. Може да играем и с хибридна формация, като опорния в определени моменти се връща назад като защитник. Ще видим. Кулибали не е помирисал терен цели три седмици -- мисля, че Кольо позагуби доверието си в него след мача с подуенци на Тича. Логиката сочи, че не би трябвало да играе. Така защитата ни най-вероятно ще е Стенио-Паланков-Атанасов-Венков, както при последния "сериозен" мач срещу Славия. Това пък ни лишава от двама полузащитници в средата на терена, но просто няма кой... По крилата Курьор и Коконов; Райков е след контузия, а Бакари и Ернандес не са ефективни на фланга. Остават Дани или Клок като опорен, най-вероятно Клок. Буркхардт задължително, заедно с Ернандес. Моите уважение към Бижо, старае се, но за този мач ни трябва агресия и мощ, съответно Бакари. На вратата дилемата е дали да пусне по-кадърния вратар с малко игрова практика или по-кьопавия, но по-опитен сърбин. Отделно съществува проблема с мотивацията на напускащите играчи, но предполагам в един финал няма да окаже решаващо влияние.

Очаквам състав във формация 4-1-4-1: Чанович; Стенио, Паланков, Атанасов, Венков (к); Клок; Курьор, Ернандес, Буркхардт, Коконов; Бакари
Резерви: Николов; Сталев, Кулибали; Дани, Божилов, Райков; Бижев, Петков

Най-важното е игровия план да не бъде глуха защита или някакво лисугерско надлъгване чрез беззъбо владеене на топката.

Съгласен съм с теб, да не си на мястото на Бат Кольо ... нямам никакви претенции с каква схема или изпълнители ще играем. Искам само да не изпадаме в глуха защита, а да покажем хъс и желание за победа. Тогава и да паднем няма да ме е яд. Успех моряци !
Бургас .. идваме :geek: Купата е наша :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 29 май 2015 11:11

Имам странното усещане, че Кольо може да ни хвърли всичките в тъча като заложи на Курьор като десен бек и с Райков/Бакари и Коконата по крилата ;) !

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 май 2015 11:34

Приказките от сорта "За футболните хора сме напълно прозрачни, вижда се как играем" и "Самото ни класиране на финала е голям успех" означават или проява на пораженчески манталитет, или класическо поведение на "умряла лисица". Надявам се да е второто и да ги изненадаме сериозно и то по начин, който ще е фатален за тях. In Kolyo "the Mastic" we trust!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 май 2015 12:47

Стойчо Стоев : "Черно Море са ми ясни" :lol: . Искам само да ви припомня каква 3-ка му олепихме точно на тоя преди 2 години и ТОЧНО след същите приказки мо та мо. Изучавал съм психология 2 семестъра преди години и по неособено компетентното ми мнение г-н Стоев е класически грандоман. Нещо повече, лично аз смятам, че егото му е огромно (спомнете си историите с Домусчиев) и често губи представа за реалността. Загубите ни с 2:5 и 0:2, както и елиминацията на Лудогорец (полягване) мисля, че му дадаха един добър тласък в желаната посока ;). Остава да се надяваме да е предал това си настроение и на играчите си, щото гледам феновете им очакват да ни насметат с 4-5:0. ЩЕ ВИДИМ...криминалното остраняване на Котев, обаче ми дава надеждите, че поне ние ще се борим докрая...Кольо ако гонеше играчите на които няма да разчита за идния сезон да е изгонил и други 2-3-ма, изритал е Котев за друго и съм убеден, че един от жокерите на Левски за утре отпадна от сметките ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 май 2015 12:50

Конкретно за играта ни искам да ви кажа следното. Играем Финал. НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ как ще бъде спечелен - с или без желание, в глуха защита или доминираща мачкаща тактика! Единственото важно утре е Купата и НИЩО ДРУГО няма значение! Няма значение кой какво е играл, кой какво е пропуснал и т.н., важно е само златото ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”