Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Re: Батков потвърди: Увеличаваме капитала на Левски

Мнениеот Megatron_69 » 11 ное 2014 21:46

Tommi написа:
Stahlgewitter написа:
Megatron_69 написа:Не говоря в момента с теб-разбра ли?

Аз с теб ли говоря?

Първо трябва да вземеш разрешение. :)

Добре че имам и нормални приятели-левскари,които са доста по-интелигентни от сивата маса в този форум,сори и лека ви вечер....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 ное 2014 21:49

Megatron_69 написа:
Tommi написа:
Megatron_69 написа:Имаш убииствена логика,значи аз си купувам да речем къща.правя як ремонт,харча пари и ако реша да я продам,трябва аз да си я платя сам на себе си,защото аз съм направил тези разходи....Такова нещо и Лупи не може да измисли... :)

Не мога да те разбера.

И аз теб не можах-сори.....Само разбрах,че и Левски и ЦСКА имат горе- долу,почти еднакви ОГРОМНИ дългове,които не могат или не искат да плащат,а с разни машинации,уж елиминират.По логиката на финансовият феърплеи,сега трябваше дружно да играем вечното дерби в В група или А окръжна.... :?:

Само има тази разлика,че дълговете на Левски са към мажоритарния собственик, и тези средства дадени като заем се трансформират като капитал на дружеството. Няма нищо нередно или незаконно. Образно казано Т.Батков си е купил акции за 30 млн лв.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 ное 2014 21:49

Megatron_69 написа:Добре че имам и нормални приятели-левскари,които са доста по-интелигентни от сивата маса в този форум,сори и лека ви вечер....

Трябва да се радваш, щом е така. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 11 ное 2014 21:51

Къде сбъркахме?Изображение
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 ное 2014 21:52

Хубаво де, ама това как ви решава въпроса с финансирането?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 ное 2014 21:56

onegavon написа:За неразбралите, операцията с увеличаването на капитала е неизбежна заради финансовия фейърплей.За разлика от Батков Титан просто си отписаха вземанията и капитала си остана същия.Наскоро Стивън Ло даде кинти и и капитала беше довнесен.Което разчисти пътя за новата емисия акции.

Хубавото е ,че задълженията към клубове и бивши играчи не са сериозни за разлика от ЦСКА.Не знам защо нищо не коментира по плащането на строежа.Кой и как финансира този строеж.Ето тук е ключа от бараката образно казано.

Много съм любопитен и чакам с голям интерес джурналистчето Васко да събере 1 млн.Въобще съобщиха се факти които се знаеха и нищо сериозно за излизане от ситуацията.

За строежа- много пъти съм казвал и винаги съм се водил от принципа,че всеки трябва да си получи,това което му се дължи и което си е заработил по договор.
Въпроса за финансирането-засега не е решен,колкото и да ни е неприятно.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 ное 2014 21:59

Phoenix_bird написа:
honda написа:
Megatron_69 написа:
Tommi написа:
Megatron_69 написа:Имаш убииствена логика,значи аз си купувам да речем къща.правя як ремонт,харча пари и ако реша да я продам,трябва аз да си я платя сам на себе си,защото аз съм направил тези разходи....Такова нещо и Лупи не може да измисли... :)

Не мога да те разбера.

И аз теб не можах-сори.....Само разбрах,че и Левски и ЦСКА имат горе- долу,почти еднакви ОГРОМНИ дългове,които не могат или не искат да плащат,а с разни машинации,уж елиминират.По логиката на финансовият феърплеи,сега трябваше дружно да играем вечното дерби в В група или А окръжна.... :?:

Само има тази разлика,че дълговете на Левски са към мажоритарния собственик, и тези средства дадени като заем се трансформират като капитал на дружеството. Няма нищо нередно или незаконно. Образно казано Т.Батков си е купил акции за 30 млн лв.

Значи сега,Батков ако реши да продава акциите ще иска минимум 30 милиона,или да ги подари? Ми той си е завинаги ваш изглежда.... :)

Може да иска,колкото си поиска,може да поиска и 10 лв,може и 10 млрд лв да поиска. Вече писах,че цената на един продукт се определя не от това какви средства са вложени в него,а от това колко е готов да плати евентуален купувач.

sstat
Контакти:

Мнениеот sstat » 11 ное 2014 22:01

Сега прегледах каналите на тв и се радвам, че имам Канал 3. С тези финансови трансформации, увеличаване на капитали и други машинации нищо добро не ни очаква!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 ное 2014 22:02

honda написа:
onegavon написа:За неразбралите, операцията с увеличаването на капитала е неизбежна заради финансовия фейърплей.За разлика от Батков Титан просто си отписаха вземанията и капитала си остана същия.Наскоро Стивън Ло даде кинти и и капитала беше довнесен.Което разчисти пътя за новата емисия акции.

Хубавото е ,че задълженията към клубове и бивши играчи не са сериозни за разлика от ЦСКА.Не знам защо нищо не коментира по плащането на строежа.Кой и как финансира този строеж.Ето тук е ключа от бараката образно казано.

Много съм любопитен и чакам с голям интерес джурналистчето Васко да събере 1 млн.Въобще съобщиха се факти които се знаеха и нищо сериозно за излизане от ситуацията.

За строежа- много пъти съм казвал и винаги съм се водил от принципа,че всеки трябва да си получи,това което му се дължи и което си е заработил по договор.
Въпроса за финансирането-засега не е решен,колкото и да ни е неприятно.

Въпросът е, кой го финансира строежа? :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 ное 2014 22:04

Точно така! Обаче там сумите са сериозни и нищо не се каза.Тия 537 000 са едно нищо в сравнение с парите за строежа.Това си е голям препъни -камък при една бъдеща продажба. Въобще типично по Батковски се изманипулираха фактите.Промяната на капитала трябваше да стане независимо от предоставянето на тези 15 %. Така или - иначе тепърва Синя България ще трябва да събира пари за да ги вкара в клуба.Към настоящият момент приходите са нищожни и агонията продължава не се очертават приходи от билети заради слабата игра.Рекламодатели също не налитат да ги рекламира най- слабия Левски в историята.

Върни се в “Левски”