Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014

Мнениеот ShooterMan » 24 юни 2014 12:46

И аз мисля така. Райков вкара голове на Левски и ЦСКА от преки свободни, това е...ако ще мерим с тоя аршин, то Божилов дето го плюят е най-големия...щото той специално им скъса мрежите през годините!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 24 юни 2014 21:52

Райков е отличен играч,и би се вписал добре и в по силни отбори от найшия.Нещо повече,играч с неговите качества ще изпъкне по-добре именно в един силен отбор.Но ние сме неблагодарни копелета,някой хора бързо забравиха че той е единствения човек,който пожела да напусне Левски,за да играе в Черно Море.В такъв случай нямате право на претенций към Кривия и Шабленското.Та,не ми се вярва да се върне Райков,но ака го стори,е добре дошъл.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 24 юни 2014 22:59

Наистина доста неблагодарници има при нас, или просто им е къса паметта - Райков беше един от малкото остри играчи, способен да се надиграва със съперник, да внесе малко разнообразие в като цяло безидейната ни игра. Отлични качества има,смешно е да го сравняваме с Божилов или Бекир. Имаме нужда от играчи като него.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 юни 2014 23:20

greenpeak написа:
Готвача написа:Симеон определено не беше във формата която искахме да видим,но въпреки това вкара важни голове.Оказа се играч за големи мачове,а такъв играч е винаги необходим.Нещо като Костадинов в националния едно време,а и в чорбата беше така.100 пропуска и накрая вкарваше точно когато трябва,точно на когото трябва.Аз съм за Райков на Тича.А Янков явно няма да идва,щом продължаваме да търсим вътрешен халф.

Onq написа:ви сте си ****и мамата за пореден път.Връщаме си най-добрия играч след Жоро,дето ни правеше и играта и головете последната година,а вие го осирате.Половината идиоти тук заслужават да гледат в некое село отбор съставен от 11 божиловци.

Готвача на живо никога не е гледал Симеон Райков (с нашият екип) :mrgreen: . Какво очакваш да чуеш от него бе Onq :mrgreen: .

То и ти не си ме виждал на живо,но се опитваш да даваш мнение за мен.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2014 09:28

Как да те видя като не си в България.
Не отговори гледал ли си го на живо :mrgreen: ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2014 09:29

stanleys написа:Наистина доста неблагодарници има при нас, или просто им е къса паметта - Райков беше един от малкото остри играчи, способен да се надиграва със съперник, да внесе малко разнообразие в като цяло безидейната ни игра. Отлични качества има,смешно е да го сравняваме с Божилов или Бекир. Имаме нужда от играчи като него.

Напълно подкрепям написаното.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2014 09:38

Литекс се раздели с двама футболисти - единият може да се завърне в ЦСКА
"Литекс (Ловеч) се раздели с двама футболисти от миналогодишния състав, като договорите им са прекратени по взаимно съгласие, каквато е практиката в ловешкия клуб. Това са германският полузащитник с албански корени Юрген Джазула и нападателят Мирослав Манолов. Двамата вече са взели бележките си от БФС, че са свободни агенти и могат да си търсят отбори. "
http://www.sportal.bg/news.php?news=494850

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 25 юни 2014 16:47

greenpeak написа:Как да те видя като не си в България.

Не виждам да си ме питал някъде,че да ти отговарям.Но щом толкова те интересува,да-гледал съм го на живо в БГ.Други въпроси?Ако не,кажи ти тогава защо не си ме виждал,при положение че аз не съм живял цял живот навън.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2014 18:44

Готвача написа:
greenpeak написа:Как да те видя като не си в България.

Не виждам да си ме питал някъде,че да ти отговарям.Но щом толкова те интересува,да-гледал съм го на живо в БГ.Други въпроси?Ако не,кажи ти тогава защо не си ме виждал,при положение че аз не съм живял цял живот навън.

Като играч на Черно море ли си го гледал на живо :mrgreen: ?

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 25 юни 2014 19:42

Сега е момента Черно Море да направи отбор, с който да атакува 4-ката и участие в Европа, Ботев Пд са пред фалит, Цска отдавна са във фалит и при тях всичко е една голяма лъжа и илюзия, в Левски чакат Газпром всеки ден, ама със спирането на Южен поток, пак получиха Гъзпром, стабилни финансово ще са единствено Литекс и Лудогорец, Черно Море, както и Берое, които разчитат на държавни пари, така че за другите 2 места с една добра селекция, Черно Море може да се намеси в битката за тях.

Върни се в “Черно море”