Венци Христов е играч на ЦСКА София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Венци Христов е играч на ЦСКА София

Мнениеот Udoji90 » 05 фев 2014 12:47

Заклет Левскар написа:
Udoji90 написа:Аз съм по-скоро доволен, че няма да идва. Определено не смятам, че си струваше този трансфер точно сега. Естествено нелепият момент е компенсацията, която ще ни искат поради това, че сме поели ангажимент, който изобщо не е било сигурно, че ще изпълним. :x
[offtopic]Гледам, че някои индивиди дават акъли на модераторите. Не е истина колко нагли субекти има в този форум. Все едно...[/offtopic]

Езопе, Езопе, имал ли си представа, че 2500 години по-късно ще си по-актуален от всякога???

Преди да се опитваш ме затапиш с "оригинални" мнения, да се беше информирал какво съм писал по-назад по въпроса. Още от самото начало твърдя, че трансферът според мен по-скоро не си струва, така че не на мене с тея намеци за киселото грозде. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 05 фев 2014 12:52

Udoji90 написа:
Заклет Левскар написа:
Udoji90 написа:Аз съм по-скоро доволен, че няма да идва. Определено не смятам, че си струваше този трансфер точно сега. Естествено нелепият момент е компенсацията, която ще ни искат поради това, че сме поели ангажимент, който изобщо не е било сигурно, че ще изпълним. :x
[offtopic]Гледам, че някои индивиди дават акъли на модераторите. Не е истина колко нагли субекти има в този форум. Все едно...[/offtopic]

Езопе, Езопе, имал ли си представа, че 2500 години по-късно ще си по-актуален от всякога???

Преди да се опитваш ме затапиш със зазубрени фрази, да се беше информирал какви мнения съм писал по-назад по въпроса. Още от самото начало твърдя, че трансферът според мен по-скоро не си струва.

Ровя се назад и не откривам нито едно мнение одобряващо този трансфер. Всички са единодушни, че Христов за нищо не става. И треньора и той - " Не го искам, той е слаб футболист"
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 05 фев 2014 12:54

Teo написа:Темата все още казва тежката си дума, а тая е - Венци Христов е играч на ЦСКА София :!:

:mrgreen:
Напълно оправда създаденото у мен впечатление. Хал хабер нямаш от обосновани и коректни мнения

Поздрави

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 фев 2014 12:56

Заклет Левскар написа:
Udoji90 написа:
Заклет Левскар написа:
Udoji90 написа:Аз съм по-скоро доволен, че няма да идва. Определено не смятам, че си струваше този трансфер точно сега. Естествено нелепият момент е компенсацията, която ще ни искат поради това, че сме поели ангажимент, който изобщо не е било сигурно, че ще изпълним.

Преди да се опитваш ме затапиш с "оригинални" мнения, да се беше информирал какво съм писал по-назад по въпроса. Още от самото начало твърдя, че трансферът според мен по-скоро не си струва, така че не на мене с тея намеци за киселото грозде. ;)

Ровя се назад и не откривам нито едно мнение, одобряващо този трансфер. Всички са единодушни, че Христов за нищо не става. И треньора и той - "Не го искам, той е слаб футболист".

Сега само се чудиш какво да измислиш, понеже разбра, че си се изказал неподготвен. :lol: Слабо ме вълнува къде си гледал, чии мнения си открил и кой те е излъгал, че иронията ти е забавна. Моето мнение по този евентуален трансфер винаги е било едно и също - точно като това, което виждаш най-горе в цитатите. ;)
Последна промяна от Udoji90 на 05 фев 2014 13:19, променено общо 4 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 05 фев 2014 12:58

Както се казва: Всяко зло за добро! ЦСКА и досега се оправяше без Христов, ще го прави и занапред! :)

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 05 фев 2014 13:00

Бургас, Любимец, Неврокоп и търнокоп - треперете, Венци Христов ще ви шие....... :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 фев 2014 13:19

Red thunderstorm написа:Както се казва: Всяко зло за добро! ЦСКА и досега се оправяше без Христов, ще го прави и занапред! :)

Лафонтен и баснята за лисицата и гроздето 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 фев 2014 13:31

Кашчей написа:
Red thunderstorm написа:Както се казва: Всяко зло за добро! ЦСКА и досега се оправяше без Христов, ще го прави и занапред! :)

Нали има време до края на месеца, какво се промени? :oops:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 05 фев 2014 13:34

Кашчей написа:

Любо Пенев и Теоремата за супата 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 05 фев 2014 13:36

W84me написа:
Кашчей написа:

Нали има време до края на месеца, какво се промени? :oops:

Еми като има, що пишеш да се заключва темата, А? :roll:

Върни се в “ЦСКА”