Колоездене
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колоездене
Пиер Ролан кара за фланелката за катерач. Онзи ден беше активен на височините и спринтира за точките. Аз съм заложил на алафилип, но той към момента не показва интерес към нея. Днес Ролан отново търси ранно откъсване, но то не е за етапната победа, а за точките. Много добре знае, че на последната височина ще се кара здраво от фаворитите, и няма кой да го остави да спечели. Целта са му точките на предните височини. Тъй че мисля това е основния претендент за тази фланелка от тук нататък.
За кого залагате да спечели днес, да си направим и ние една импровизирана игра тук.
Некой откъснал се. Може и в по преден етап, на етапа
Тва е Тур, великия Камен Станчев да каже- Е тия се пили изстар и са яли спагети много вчера
Тва е Тур, великия Камен Станчев да каже- Е тия се пили изстар и са яли спагети много вчера
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
гешке ще ги изтегли до победата

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Със сигурност ще ги застигнат бегалците.
Аз искам някой от колумбийците да спечели, да е по-интересно. На бернал ще заложа 
Какъв ти бернал, ако някой фаворит загуби днес тура, то това можем да кажем, че е бернал. Изключителен крах за инеос, този шамар тепърва ще звучи. Днес словенците показаха, че са най-добри. Какво да кажем за висма. Аз мисля, че ако имаха повече кураж, щяха да са решили вече състезанието, и роглич да води с минути пред останалите. Все пак остават още няколко трудни етапи в Алпите, където въпросът е ще има ли слаб ден роглич, и ще има ли отбор, който да се възползва от него. И все пак отново ще кажа, че в третата седмица може да се случи всичко. Със сигурност никой не са се отказал да атакува първото място. Утре ще е почивен ден, след това сме отново в планината и битката за жълтата фланелка продължава.
Минути може би, но не и на Погачар. Той с нищо не отстъпва на Роглич и отбора му до момента. Дано му стопи малко от разликата и да видим здрава битка на часовника.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Много сериозно спукаха гуми Инеос. Единствено Квятковски държи някакво постоянно ниво, но няма и следа от традиционния им "влак". Планът им с Карапаз като резервен вариант също не се получи. Остава да измият малко разочарованието с етапна победа поне.
Мисля, че в крайна сметка липсата на отбор около Погачар ще се окаже фатална и Роглич ще му дръпне достатъчно преди часовника.
Мисля, че в крайна сметка липсата на отбор около Погачар ще се окаже фатална и Роглич ще му дръпне достатъчно преди часовника.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

На роглич реално му се е налагало да кара няколко км на тоя тур. Цялата работа му върши отбора. Което трябва да значи, че тепърва има сили и не сме видели нищо още от него. Или чакат последните дни да избухне и да ги довърши, или го е страх да атакува рано за разлика, а повече се защитава. Но ако съдим по състезанието до момента не мисля че погачар има някакъв шанс срещу роглич.