България прегази Германия 3-0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: България прегази Германия 3-0 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 авг 2012 16:08

T&T написа: Сега на големите ни братя славяни, мисля че може да им дадем някой и друг гейм, но това съвсем не е задължително.

Ако бяхме славяни можеше да им пуснем, ама за щастие - не сме ... :lol:

Виж, ако играехме с Волжките българи, по-можеше да им пуснем 1-2 гейма, та да не ги унижаваме ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 авг 2012 18:29

Искам включване от германската подлога :!: Къде си бе, германецо ? Къде се скри ? Нали щяхте да ни биете ? Нали германците имали манталитет, а-у... ? Защо изглеждаха жалки ? Май се изгаврихме с тях ?
Ти си една шиб*на мишка :!: Стой си в тъпата дупка и никога не излизай от там.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 авг 2012 19:12

Eminem написа:Искам включване от германската подлога :!: Къде си бе, германецо ? Къде се скри ? Нали щяхте да ни биете ? Нали германците имали манталитет, а-у... ? Защо изглеждаха жалки ? Май се изгаврихме с тях ?
Ти си една шиб*на мишка :!: Стой си в тъпата дупка и никога не излизай от там.

Германецът, да знаеш, бил уж жив и два метра под земята ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 авг 2012 03:16

Не виждам какво толкова злорадствате. Слушах германците и техният наставник, ами до един признаха огромното ни превъзходство и ни пожелаха успех - нямаше оправдания и обяснения, така правят големите спортисти и затова винаги съм и ще уважавам немците. Никога не съм крил симпатиите си към тях като народ и като спортни отбори, но е немислимо да ги подкрепям срещу България, така че и аз се учудвам, че има българи викащи за Германия, но това си е техен проблем в крайна сметка :roll: А и немците въобще не са такава сила във волейбола, ние ги направихме да изглеждат едва ли не трудни и непобедими, не са лош отбор, но са доста далеч все още от фактори като Бразилия, Русия, Полша, американците, а и както се видя - от България. 8-) А и волейбола там не е чак толкова популярен, колкото е при нас, ако си мислите че средния немец го е заболяло така, както ни заболя нас като ни биха в олимпийската квалификация - лъжете се ;) Това разбира се не прави победата ни по-малка и играта ни по-лоша :) Ако така дай Боже разбием и Русия, наистина ще има за какво да се перчим, искрено се надявам това да се случи. Апропо, сигурен съм че ще има българи, които да вкат за Русия, ето това също е много жалко, ама какво да се прави ...
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 авг 2012 09:08

Viktor4o_Rs написа:, но е немислимо да ги подкрепям срещу България, така че и аз се учудвам, че има българи викащи за Германия

След като видях "българин" да пее химна на Германия с ръка на сърцето в зала Армеец в мач срещу България, вече нищо не може да ме учуди :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 авг 2012 13:37

Някой знае ли откъде може да се изтегли мача, освен от замунда и p2p ? Там мачът започва от 10:6 точки, а аз искам да го гледам отначалото.

Върни се в “Волейбол”