Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Към всички левскари във форума

Мнениеот Levski 1914 » 13 сеп 2009 12:34

reebok написа:Нека не правим трегедии от 1 слаб мач, наистина днес бяхме много слаби но ни предстоят изключително важни мачове с Виляреал ЦСКА и Черноморец ника застанем зад отбора си и го подкрепим във вечното дерби.Все пак не забравяите че сме фенове на Левски не на Батков или който и да било друг.

Един слаб мач :?: С Достанич Левски няма изигран нито един силен мач...донякъде мача с Баку тук и дотам...Покажи ми един силен мач, откакто махнаха Кокала?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

borm
Контакти:

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот borm » 13 сеп 2009 12:35

Bobby1177 написа:Не закачайте Ицето Йовов! Само слепите не видяха, че вчера той беше единствения, който опитваше нещо... Разбра го и помощника на Виляреал, само наш'те дебили не могат да го разберат :!: :!: :!:

+1

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 13 сеп 2009 12:36

ВЪНКА ПЪРВО БАТКОВ,ПОСЛЕ РАДКО,МАТКО ,аман вечееее! То не било разработки на мачове,не били компютърни анализи,а Борате,чак се беше шашнал!!!! И ние се шашнахме вчера,ама много!!!! И айде стига сте ме карали да подкрепям безумията на Бай Ганьо! Всичко из основи се съсипа! Набутахме пенсии в отбора, това било "Левски"! Сега слушам Гонзо да повтаря на Сираков думите,че половината титуляри в "Левски"били излишни! Излишни са ни ръководителите първо ,дето ни ги набутаха тия!Искате треньор-чужденц-ей ви го на! ВЪНКАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Struma
Контакти:

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот Struma » 13 сеп 2009 12:37

СЪРЦА ЧЕРВЕНИ, СЪРЦА МИЛИОНИ НА ШАМПИОНИ - САМО ЦСКА!
И ВИСОКО НАД ВЪРХА Е САМО ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА...
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ С ВЕРНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ!!!

antiloop

Мнениеот antiloop » 13 сеп 2009 12:38

dromihait написа:antiloop, ти си типичен пример за видиотен недорасляк.Срам ме е, че има българи като теб. Защо 50 % от постовете ти са във форум "Левски"? Някога имаш ли да кажеш нещо разумно или умееш само да ядеш...мармалад? И с колко размазахте вие вчера "Пирин",че не помня?
По темата-да, винаги ще подкрепяме отбора.Обаче мисля,че обоснованите критики не пречат. Видно е, че трябва да се вземат мерки. Опасявам се,че точно сега предстои мачът в Испания...

А ти какъв пример си бе смръдлив плъх:)))Мен ме е срам,че се мислите за българи бе идиот,Вие сте позор за България бе.Не гледаи как сме завършили с Пирин,гледаите как станахте абонати на Локомотив София:)))))))))))Ще си пиша куде си поискам,за това е този форум.Мачът в Испания как мислиш,че ще се разви за вас?Като с Дебрецен ли?

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот fabregas_949 » 13 сеп 2009 12:40

Struma написа:СЪРЦА ЧЕРВЕНИ, СЪРЦА МИЛИОНИ НА ШАМПИОНИ - САМО ЦСКА!
И ВИСОКО НАД ВЪРХА Е САМО ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА...

Седи си във форумчето и бягай от тук ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 сеп 2009 12:43

Тоа па, за абонати говори, не ти ли е кофти точно тая дума? :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот POPCORN » 13 сеп 2009 12:44

Да той почна се излага вече, като вчера искаше сметка на съдята!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 13 сеп 2009 12:44

Колко още да ги подкрепяме тези некадърнице,бе момчета? Стига толкова компромиси.Вече 3-та година се гаврят с нас и най- вече този набеден президент на клуба, чието име ме е яд дори да спомена.Този нещастник заедно с неговата свита направи така, че да се червим почти след всеки мач на отбора ни, а действията му направо сринаха имиджа на клуба като цяло.Няма какво повече да чакаме- докато не се махне този нещастник, пълен бойкот на мачовете на отбора.Писна ми, наистина.Постоянно се гаври с най-великата публика в България, а ще искате да ходим да подкрепяме отбора, на който той си присвои правото "собственик". Е, аз не искам Левски да има такъв малоумен собственик и затова спирам да ходя на мачовете и да подкрепям отбора, колкото и да ми е тъжно.Но, ако продължа да го подкрепям, това означава, че подкрепям политиката на клуба и най-вече измисления адвокат.Ето затова приканвам всички левскари най-сетне да покажем, че ние сме силата, която е от най-голямо значение за клуба и с НЕприсъствието си на мачовете, да демонстрираме, че Батков е обречен на забвение и вечна омраза.
САМО ЛЕВСКИ!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 сеп 2009 12:46

И като не си на стадиона каква сила си точно?

Върни се в “Архив”