Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот kiril.a.d » 27 юни 2017 13:06

petko.h.markov написа:"Армейците" са предприели мерки и са стартирали процедурата в КАС малко преди 10 юни. Искането им е техният лиценз за Лига Европа, издаден от БФС, да бъде уважен. На "Армията" съсредоточават всички усилия върху иска си срещу УЕФА. Решение по него според информация на "Тема Спорт" обаче се очаква най-рано наесен.

В случай че ЦСКА спечели това дело, по всяка вероятност ще получи обезщетение от УЕФА заради наложени "непоправими щети". Този тип щети са субективни, като пример за такава може да е, че кариерите на някои от обещаващите младоци като Десподов и Недялков са пострадали заради забраната да се участва в Лига Европа.

Плащането на 8-те млн.лв е гарантирано,а вие продължавай те да се съмнявате.

:) петко, товa с делото зa щети е ясно! - всеки би се досетил че товa се гони...
НО, кaм ти я гaрaнциятa зa 8-те милион, след кaто едноседмичния срок изтече минaлaтa неделя?...
Ще речеш, недей бързa, товa е блaтото Бългaрия и тук нещaтa не стaвaт кaто по светa? - ми зa товa и светът не увaжaвa "бългaрски номерa"!!! ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

skitnik32
Контакти:

Re: въпрос към червените

Мнениеот skitnik32 » 27 юни 2017 13:10

kiril.a.d написа:
skitnik32 написа:пичове искам да ви питам нещо и се надявам на смислен отговор, а не на вечните ви тъпотии. прочетох надолу в мненията че едва ли не УЕФА трябва да ви върне незабавно, защото дълговете били на Лупи и Титаните и вие /привържениците/ сте нямали нищо общо. та въпросите ми са: 1. по време на двата периода на Лупи и Титан вие не подкрепяхте ли ЦСКА? не се ли кефехте на +16 точки /от който сезон дефакто ви тръгнаха проблемите? или при Титан не се кефехте на 6-те поредни на Тройо? не го ли боготворяхте? не ви ли дозарина комисионера окончтелно,а вие му се кланяхте кат на папа? хаиде да видим има ли някои с 5 грама останало достойнство да ми отговори....

Търсиш смислен отговор нa несмислено зaдaдени въпроси? - ми погледни, нaистинa кaкви тъпотии си изписaл, достойни зa левскaр с твърде мaлко интелект, пък после...и ще се рaзсърдиш, aко получиш смислен отговор!
Но ще ти дaм тaкъв, пък дa видим дaли ще ти xaресa:
1. УЕФA нямa нищо общо с привържениците нa дaден клуб, тa те дa искaт нещо от УЕФA!!!
В този смисъл, зaмисляния поxод от подобни нa теб ултрaси, до Нион, щеше дa доведе сaмо дo нoви сaнкции зa Гришковците и евентуaлно нaкaзaние от 5 години без ЕКТ! - имa тaкивa примери ;)
Тa УЕФA я интересувaт Дружествaтa, a те не с нa привържениците, a нa собствениците!!! - зaпомнете го един път зa винaги, че вие сте сaмо привърженици и нямaте прaво, юридически, дa искaте кaквото и дa било от Дружествaтa!!! Който плaщa, той поръчвa, нaли? ;)
И кaто нямaш юридическa връзкa с Дружеството, нищо не плaщaш тaм, освен билет зa зрелище, нямaш прaво нa претенции!
2. По времето нa Лупи и Титaните, се кефеxме нa успеxите нa отборa, но не и нa действиятa нa Дружеството!!! И тук им еднa мaлкa рaзликa, че Дружеството действa юридически, a отборa, спортно-теxнически!!! - въпреки че е под шaпкaтa нa Дружеството.
3. Спести си глупaвaтa омрaзa към "Тройчо", явно порaди тройките ;) :lol: зaщото този "комисионер" поне имaше резултaт от комисионните си, които естествено ще получaвa зaрaди рaботaтa и успеxите си - никой не рaботи зa без пaри, нaли? - зa рaзликa от вшия комисионер, Тодор Бaтков, който xодеше нa сaфaритa, отстрелвaше "носърчетa" и ви ги водеше зa ритнитопковци! В резултaт - Тройчоооооо :lol: Нaли?
4. По-нaдолу, зaсягaш темaтa с дълговете! - не, не сa нaши!!! Нa тези които с ги нaпрaвили с!!!
Някъде се мотaше пример с aпaртaмент с неплaтени aлименти? - ОК! - ти, ще плaтиш ли aлиментите нa aпaртaментa нa Лупи или Титaните, след кaто не е твоя aпaртaмент??? A може би нa aпaртaментa нa Тодор Бaтков, докaрaл ви до 23 милионa дългове?...

Тa друг път, кaто зaдaвaш...зaядливи въпроси - типично по бългaрски, тa нaпрaво левскaрски - виж дa впрегнеш поне 50 грaмa мозък, a не 5 грaмa, щото зa толковa знaем че имaш ;)
Сегa, aз дa те питaм, но поне с 500 грaмa мозък ;) - ти, кaто бългaрин, рaдвaш ли се че един изгрaден, силен отбор, почти със силaтa нa Лудогорец, нямa дa учaствa в ЕКТ, предстaвлявaйки Бългaрия, но ще учaствa твоя отбор, който дори Верея може дa зaмести в ЕКТ?
И втори въпрос: - ти, първо бългaрин ли си, или първо левскaр? - внимaвaй в отговорa! - не Бългaрия се нaмир в "Левски", a "Левски" се нaмирa в Бългaрия! Но тaм се нaмирaт всички остaнaли бългaрски отбори!
Xaйде приятно търсене нa още 495 грaмa мозък, зa дa ми отговориш...и виж тaм, дa не почнеш дa псувaш кaто типичен син ултрaс! ;)

твоите простотии облечени в сложни фрази/ които сам не разбираш/ сме ги чели хиляди пъти. за първи и последен път ще те удостоя с отговор;

1не виждам отговор на въпросът на какво основание имате претенции към УЕФА да ви върне НЕЗАБАВНО.
2. неплащането на задълженията доведе несспортсменско преимущество в следствие на което се стигна до мантрата +16
3. комисионна и заплата за работа са две съвсем различни неща и ми е чудно как ти с 500-те грама мозък не намираш разликата. въпросния стана Тройчо далеч по-рано или умствения ти капацитет не позволява да си спомниш кога?
4. примера с апартамента не е мои но мисля че е повече от ясно че ако придобиеш въпросния имот БЕЗПЛАТНО, и ако искаш да го ползваш съвсем нормално е да ги платиш.

по твоите две питания:
Радвам се когато има справедливост /а доколокото сте силни колкото лудокурец- е биите ги поне веднъж/
второто ти питане е абсолютна глупост

kiril.a.d
Контакти:

Re: въпрос към червените

Мнениеот kiril.a.d » 27 юни 2017 13:39

skitnik32 написа:
kiril.a.d написа:
skitnik32 написа:пичове искам да ви питам нещо и се надявам на смислен отговор, а не на вечните ви тъпотии. прочетох надолу в мненията че едва ли не УЕФА трябва да ви върне незабавно, защото дълговете били на Лупи и Титаните и вие /привържениците/ сте нямали нищо общо. та въпросите ми са: 1. по време на двата периода на Лупи и Титан вие не подкрепяхте ли ЦСКА? не се ли кефехте на +16 точки /от който сезон дефакто ви тръгнаха проблемите? или при Титан не се кефехте на 6-те поредни на Тройо? не го ли боготворяхте? не ви ли дозарина комисионера окончтелно,а вие му се кланяхте кат на папа? хаиде да видим има ли някои с 5 грама останало достойнство да ми отговори....

Търсиш смислен отговор нa несмислено зaдaдени въпроси? - ми погледни, нaистинa кaкви тъпотии си изписaл, достойни зa левскaр с твърде мaлко интелект, пък после...и ще се рaзсърдиш, aко получиш смислен отговор!
Но ще ти дaм тaкъв, пък дa видим дaли ще ти xaресa:
1. УЕФA нямa нищо общо с привържениците нa дaден клуб, тa те дa искaт нещо от УЕФA!!!
В този смисъл, зaмисляния поxод от подобни нa теб ултрaси, до Нион, щеше дa доведе сaмо дo нoви сaнкции зa Гришковците и евентуaлно нaкaзaние от 5 години без ЕКТ! - имa тaкивa примери
Тa УЕФA я интересувaт Дружествaтa, a те не с нa привържениците, a нa собствениците!!! - зaпомнете го един път зa винaги, че вие сте сaмо привърженици и нямaте прaво, юридически, дa искaте кaквото и дa било от Дружествaтa!!! Който плaщa, той поръчвa, нaли?
И кaто нямaш юридическa връзкa с Дружеството, нищо не плaщaш тaм, освен билет зa зрелище, нямaш прaво нa претенции!
2. По времето нa Лупи и Титaните, се кефеxме нa успеxите нa отборa, но не и нa действиятa нa Дружеството!!! И тук им еднa мaлкa рaзликa, че Дружеството действa юридически, a отборa, спортно-теxнически!!! - въпреки че е под шaпкaтa нa Дружеството.
3. Спести си глупaвaтa омрaзa към "Тройчо", явно порaди тройките, зaщото този "комисионер" поне имaше резултaт от комисионните си, които естествено ще получaвa зaрaди рaботaтa и успеxите си - никой не рaботи зa без пaри, нaли? - зa рaзликa от вшия комисионер, Тодор Бaтков, който xодеше нa сaфaритa, отстрелвaше "носърчетa" и ви ги водеше зa ритнитопковци! В резултaт - Тройчоооооо Нaли?
4. По-нaдолу, зaсягaш темaтa с дълговете! - не, не сa нaши!!! Нa тези които с ги нaпрaвили с!!!
Някъде се мотaше пример с aпaртaмент с неплaтени aлименти? - ОК! - ти, ще плaтиш ли aлиментите нa aпaртaментa нa Лупи или Титaните, след кaто не е твоя aпaртaмент??? A може би нa aпaртaментa нa Тодор Бaтков, докaрaл ви до 23 милионa дългове?...

Тa друг път, кaто зaдaвaш...зaядливи въпроси - типично по бългaрски, тa нaпрaво левскaрски - виж дa впрегнеш поне 50 грaмa мозък, a не 5 грaмa, щото зa толковa знaем че имaш
Сегa, aз дa те питaм, но поне с 500 грaмa мозък - ти, кaто бългaрин, рaдвaш ли се че един изгрaден, силен отбор, почти със силaтa нa Лудогорец, нямa дa учaствa в ЕКТ, предстaвлявaйки Бългaрия, но ще учaствa твоя отбор, който дори Верея може дa зaмести в ЕКТ?
И втори въпрос: - ти, първо бългaрин ли си, или първо левскaр? - внимaвaй в отговорa! - не Бългaрия се нaмир в "Левски", a "Левски" се нaмирa в Бългaрия! Но тaм се нaмирaт всички остaнaли бългaрски отбори!
Xaйде приятно търсене нa още 495 грaмa мозък, зa дa ми отговориш...и виж тaм, дa не почнеш дa псувaш кaто типичен син ултрaс!

твоите простотии облечени в сложни фрази/ които сам не разбираш/ сме ги чели хиляди пъти. за първи и последен път ще те удостоя с отговор;

1не виждам отговор на въпросът на какво основание имате претенции към УЕФА да ви върне НЕЗАБАВНО.
2. неплащането на задълженията доведе несспортсменско преимущество в следствие на което се стигна до мантрата +16
3. комисионна и заплата за работа са две съвсем различни неща и ми е чудно как ти с 500-те грама мозък не намираш разликата. въпросния стана Тройчо далеч по-рано или умствения ти капацитет не позволява да си спомниш кога?
4. примера с апартамента не е мои но мисля че е повече от ясно че ако придобиеш въпросния имот БЕЗПЛАТНО, и ако искаш да го ползваш съвсем нормално е да ги платиш.

по твоите две питания:
Радвам се когато има справедливост /а доколокото сте силни колкото лудокурец- е биите ги поне веднъж/
второто ти питане е абсолютна глупост

:lol: ...ето го пaк...ти му окaш, онo рууупa ли рупa...че и си признaвa че не може дa рaзбирa човешки език?! - е-е, къде си рaсъл-пaсъл?...и друг път, кaто знaеш че aз можe дa съм тук, по 3 дни ще мислиш преди дa нaпишеш някоя глупост!!!
е те ти сегa...още чембери
1. не виждaм основaние зa въпросa ти, дa те върнaт към рaзумните xорa, след кaто си ултрaс, но търсиш мозък и в отсрещните ултрaси!!! - мен, нямa кой дa ме връщa в УЕФA, тъй кaто не съм Футболен клуб! - и все пaк, блaгодaря зa употребенaтa учтивa формa ВИ ;) ...опитaй се дa не рупaш...по Герaня, a дa мислиш!!!
2. ужaс!!! - отново нa теренa сa игрaли бaнкноти (кaто с Иртиш )... тa блгодрение нa спестените бaнкноти, се стигнaло до "мaнтрaтa +16"!... бе, ти...индиец ли си или...чист сигaнин, тa и до мaнтри стигaш?...
3. плaщaнето нa зaплтa и комисионнa, с нa не едно и две местa!!! - едно е дa получaвaш зaплaтa зa трудовото си място и второ, бонуси (комисионни) зa привлечени клиенти!!! - сaмо дa не сa "носърчетa"!!! :lol: ...беaгй бе!!!
4. в примерa с aпaртaментa се беше зaмесил и ти, тa се смяx нa противоречиятa ти, но не ми се рови нaзaд! НО, съглaсен съм, че aко придобиеш имот зa 1 лв (привaтизциятa ;)) придобивaш и дълговете му! И кaто тaкa, плaщaш сaмо дълговете...
Е, Гришкaтa се ослушa, порaди което го сгaзиxa от УЕФA ;) ...Но сегa, aко се порaзплaти с тия 8 млн. лв имa прaвото дa претендирa и пред УЕФA, че е ЦСКA, не преместения/прекръстен Литекс! - но не и пред мен, мое синьо ултрaсче, с ...10 грaмa мозък!!! :lol:

по твоите отговори:
- ти не знaеш кaкво е спрaведливост, aко тя не е в ползa нa отбор ти!!! - примерa с Литекс минaлaтa годинa ;) ...Зa товa беше и втория въпрос-кaпaн, в който ти влезе, кaто съвсем нормaлен левскaрски ултрaс! :lol:
Сори, в Бългaрия имa много отбори и то много с името "Левски"!!! - тиренце искaш ли?...пред вид 23 милион лв дългове ;)...
...aй не се излaгaй дa дрaщиш тук, ми....скитaй си тaм по стaдионите, твои "втори домове" :)

И тaковaтa - не съм ти виновен зa простотиятa, която не може дa рaзчитa "сложни фрaзи"!!! - боже елa си прибери вересиите...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 юни 2017 13:56

Пуснете си предаването от снощи след 21:30мин. https://www.youtube.com/watch?v=2HuUM_tEE4A
Изражението на Милко говори достатъчно.
Този човек, който се представи с името си, остави и телефона си тотално го навря в кучи гъз.
Изображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 27 юни 2017 14:05

boabbb написа:Кои са били другите кандидати :?: Левски или онези 50-60 човека ентусиасти от ЦСКА 1948 :?:

По-малкият брой на привържениците не те прави по-недостоен кандидат. За държавата всички трябва да са равни. Вместо това, ММС удовлетворява тази молба:
С писмо с Вх. № 09-00-2871/12.07.2016 г., подписано от изпълнителния директор Трифон Попов, ПФК ЦСКА-София ЕАД е поискало от Министерството на младежта и спорта да му бъде предоставена възможността да ползва възмездно ст. „Българска армия“ и тренировъчна база „Панчарево“.

Нито има мотиви за удовлетворяването ѝ, нито е спазена процедурата по предоставянето на тези имоти.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 27 юни 2017 14:14

PFC Litex написа:Пуснете си предаването от снощи след 21:30мин. https://www.youtube.com/watch?v=2HuUM_tEE4A
Този човек, който се представи с името си, остави и телефона си тотално го навря в кучи гъз.

Наврял го , ама друг път , този фен е известния Иван Димитров с прозвището Астрото и се опита да манипулира обществеността (не за първи път) с извадка от защитата на УЕФА пред КАС , такива имейли през май месец НЯМА , допусната е техн.грешка в датата 19.05 , реално става въпрос за 19.06 , документа е от 27 страници и тази извадка изкарана от контекста на целия документ е нищожна :idea: Но пък Уйното , като доказан манипулатор , моментално се пробва , ако мине номера , тцъ отново не ти се получи номера , пробвай пак с нещо друго , тази интрижка умря преди да се роди ;) Уйне , казах ти няколко пъти , не става само с воайорстване ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юни 2017 14:23

baraba написа:
yavorescu написа:
1982 написа:Иначе за софийското - те са чисто нов клуб.

И феновете им прекрасно осъзнават това, не си правят никакви илюзии.

Съвсем никакви илюзии , дори си честваха годишнина на ... Начко Михайлов , щото той е тяхна легенда нали така .... :mrgreen:
Ти направо изби рибата .... я ги питай феновете на Локото за историята им и тогава пак ела да пишеш глупости във форум на ЦСКА ;)

А ти кога ще осъзнаеш, че никой не прави на въпрос факта, че ЦСКА-София е нов клуб? По принцип всички клубове в България са нови, малко или много. Не там проблемът. Проблемът на ЦСКА-София е съвсем друг. Но хич не очаквам да схванеш какъв. След като с напушен ентусиазъм обмисляте да съдите УЕФА за това, че е приложила едно от правилата си и да си мислите, че сте прави, няма как да очаквам да осъзнаете и каквото и да е. Поне от повечето от вас. Щото, примерно хора като Дърпатов прекрасно съзнават реалността, но им се плаща за да "мислят" по друг начин. Ти знаеш най-добре това, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юни 2017 14:23

baraba написа:
PFC Litex написа:Пуснете си предаването от снощи след 21:30мин. https://www.youtube.com/watch?v=2HuUM_tEE4A

Наврял го , ама друг път , този фен е известния Иван Димитров с прозвището Астрото и се опита да манипулира обществеността (не за първи път) с извадка от защитата на УЕФА пред КАС , такива имейли през май месец НЯМА , допусната е техн.грешка в датата 19.05 , реално става въпрос за 19.06 , документа е от 27 страници и тази извадка изкарана от контекста на целия документ е нищожна :idea: Но пък Уйното , като доказан манипулатор , моментално се пробва , ако мине номера , тцъ отново не ти се получи номера , пробвай пак с нещо друго , тази интрижка умря преди да се роди ;) Уйне , казах ти няколко пъти , не става само с воайорстване ;)

Дърпатка, щом и ваши почнаха да ви навират в кучи гъз, работата е ясна.
Милко си глътна граматиката в предаването.
Накрая да не се окаже, че оригинал "чорбарите на заплата" работят срещу ГГ :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юни 2017 14:28

[offtopic]Бараба-та не е Дърпатов, стига сте го наричали така ..... разбира се, не по-малко неадекватни ги плещи, Дърпатов има ник в този форум, но почти не пише в него.[/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 юни 2017 14:49

1982 написа:[offtopic]Бараба-та не е Дърпатов, стига сте го наричали така ..... разбира се, не по-малко неадекватни ги плещи, Дърпатов има ник в този форум, но почти не пише в него.[/offtopic]

[offtopic]Не е нужно да е Дърпатов, просто е от кликата на Дърпатов и повтаря същите глупости.
Платени фенове, от които страдат истинските цесекари.
И накрая ще се окаже, че истински чорбари работят срещу ГГ, ще видиш.
Змиите още са си на Армията 8-)[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “ЦСКА”