Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?
Забравяш и мачовете с Тампере!
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Към всички левскари във форума
+1
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Re: Гонзо май нещо се е объркал?
Вън Йовов ,Топузаков,Сърмов,ортега , Минев и трениора човек вчера триабваше да е сляп че да не смени ортега и тоз идиот топчо само СИРАКОВ МОЖЕ ДА НИ СПАСИ от посредственоста.
metodito написа:Батков да не се прави на луд и да намери на Гонзо някакъв друг пост в клуба. Вместо като Сираков да бъде плют от феновете си. Гонзо няма вина, че не става за там. Предложил му е приел. Ама така ще понижи авторитета си. А той все пак е Георги Иванов - Гонзо, един голям футболист, а не офисен човек.
Да го маха, голям за ЛЕВСКИ-спор няма, но е селянин и нестава за ДИРЕКТОР !!!
-
- Контакти:
Не мога да разбера защо държите Цачев в Пирин,не че съм от Левски но ей това не го разбирам.Държите разни старци а тоя е като самолет. Може ли някой да обясни
Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?
Elland написа:Забравяш и мачовете с Тампере!
че си кух
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Addler написа:metodito написа:Батков да не се прави на луд и да намери на Гонзо някакъв друг пост в клуба. Вместо като Сираков да бъде плют от феновете си. Гонзо няма вина, че не става за там. Предложил му е приел. Ама така ще понижи авторитета си. А той все пак е Георги Иванов - Гонзо, един голям футболист, а не офисен човек.
Да го маха, голям за ЛЕВСКИ-спор няма, но е селянин и нестава за ДИРЕКТОР !!!
Не е ли по-логично Батков да се маха??? И как точно схванахте, че Гонзо не ставал

Re: Към всички левскари във форума
Даите шанс на Достенич поне до дребито, миналата година дадоха шанс на Кокъла и не сбъркаха, Радко също го заслужава, поне според мен.
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Това не е ЛЕВСКИ
Да, това не е Левски! Вчера като се прибрах от мача ми беше крив целия свят. За наша жалост всичко в Левски е тотално сбъркано...Още когато се разбра, че Достанич ще ни става треньор бях против това...не може да взимаме човек, който няма никакви успехи...човек, който си сменя отборите като носни кърпи. След мача с Дебрецен ме беше яд, но сега разбирам, че е било за добро, че не се класирахме за групите в ШЛ. С този отбор, тези футболисти и това ръководство Левски не го чака нищо добро. Нито в нашето първенство, нито в ЛЕ. Дано не съм прав, но ни чака много тежка седмица!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

това с приказките за схемата, че била 4-3-3, а Ратко искал 4-4-2 е направо... Не е за вярване
Нали всеки нормален отбор си прави схемата според противника и според нивото на мача и т.н. Нали имаме 25, пардон, 41 футболиста, картотекирани за "Лига Европа"
Как не можеш да промениш схемата с 41 футболиста, как
Или нивото на целия български футбол е такова, или някой ни прави на глупаци

От следващите 3 мача искам 7 точки и ще им простя, иначе - БаткOFF - ВЪН

Или нивото на целия български футбол е такова, или някой ни прави на глупаци

От следващите 3 мача искам 7 точки и ще им простя, иначе - БаткOFF - ВЪН