ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Haralampy
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Haralampy » 23 май 2016 14:53

1982 написа:Дори и да ги няма, самият факт, че Чавдар Етрополе си сменя името на ЦСКА, го прави грозен и гнусен урод.

"Етрополе" ама "Чавдар".
:mrgreen:

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 14:53

1982 написа:Дори и да ги няма, самият факт, че Чавдар Етрополе си сменя името на ЦСКА, го прави грозен и гнусен урод.

Чавдар са много по-приемлив вариант, те все пак са един от прародителите на днешния ЦСКА.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 май 2016 14:54

Red Warrior написа:Прекръстването на Чавдар дори на мен ми идва в повече, а аз не съм краен човек. Просто живота ме е научил, че не трябва да бъдеш краен. При създалата се ситуация, че никой не иска да оздравява сегашното дружество (аз не вярвам на Божков), идеята с дъщерното ФК на което се прехвърлят някои материални и нематериални активи не беше лош. Това о аче с чистото преименуване ми идва туу мъч.

БФС дето се канят да дадат зелена светлина на урода които е замислил Гришката е по-добре да дадат зелена светлина на дъщерното ФК.
Тогава няма да се делим и всички ще сме ок, защото наистина тогава мое да се каже, че тази алтернатива не уронва престижа и не опетнява клуба!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 май 2016 14:56

icko65 написа:
1982 написа:
Кашчей написа:
Evil23 написа:За Литекс нищо не е потвърдено, дали въобще ще ги има в схемата? Същото се отнася за София 2010. Чавдар Етрополе е носител на членството в БФС, и според новия анекс това би трябвало да ни е достатъчно. Не виждам смисъл от участието на Литекс и София 2010. Когато ,и ако се потвърди участието на изброените в схемата, тогава ще можем да ги коментираме.

Чавдар Етрополе е отбор на година и половина. Отпадна ли правилото, че си губиш членството, ако до 3 години си смениш името и седалището, извън областта?

Е, нали правиха някакви Ануси за изключения, те за какво са, според теб ??! .... да се заобикаля Наредбата. :mrgreen: :mrgreen:

Мани, мани ..... лайняна държава сме си и това си е.

Анусите важат за тези които са кандидат лицензианти и то с условия и ред за изпълнение.ПФК ЦСКА 1948 не е такъв.

Да, бе, аз на няколко пъти пиша, че, ако този изрод бъде одобрен за лиценз, то ще се потъпчат всякакви закони и наредби, това е ясно. Като за начало - срокът за кандидатстване е погазен с цели 20 дена.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 14:57

Evil23 написа:

Чавдар са много по-приемлив вариант, те все пак са един от прародителите на днешния ЦСКА.

И кое му е приемливото?Отделно че е незаконно и БФС ще го отсвири.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 14:59

Evil23 написа:

Че кога в прародителите на ЦСКА е имало отбор извън София?! По-скоро е имало отбор от Подуене :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 14:59

Винаги Гришата като заяви/направи /нещо от 1г. гледам къде е Слънцето. :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 май 2016 15:01

Кашчей написа:Ами не знам..сигурно са си платили нещо, където трябва. Нали знаеш, че около отборите от В група се шуми, само ако се казват ЦСКА.

Няма никакво значение за кой отбор се шуми и за кой не,важното е,че мантрата за това как ако отбора фалира губи историята си се оказа лъжа.Надявам се повече ти да не я повтаряш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 15:03

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Ами не знам..сигурно са си платили нещо, където трябва. Нали знаеш, че около отборите от В група се шуми, само ако се казват ЦСКА.

Няма никакво значение за кой отбор се шуми и за кой не,важното е,че мантрата за това как ако отбора фалира губи историята си се оказа лъжа.Надявам се повече ти да не я повтаряш.

Има значение, ако новият поеме дълговете на фалиралият, които му дадат право на история. Точно това май не искате вие, които и Чапръчене ще припознаете за ЦСКА от 1948-а година, стига Ганчев да ви свирне и го посочи!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 май 2016 15:04

Много ми е интересно, ако БФС допусне тази уродщина, с какви очи после ще искат от останалите клубове да си плащат дълговете ??! То всеки ще има правото да прекръсти някой малък отбор от В група, примерно, и да заиграе с него .... чист от дългове. :roll:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”