Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mavi
Контакти:

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот mavi » 13 сеп 2009 10:12

vonzo написа:
slavi_1914 написа:12/09/2009 ПФК Левски - Локомотив София 1:2 (Ще си видим грешките и ...)
25/08/2009 Дебрецен - ПФК Левски 2:0 (Играли сме добро али смо немали шанс.Взехме мерки 2 гола от по 25-30 метра)
19/08/2009 ПФК Левски - Дебрецен 1:2 (Играхме добре но допуснахме голове от далеч,ЩЕ ВЗЕМЕМ МЕРКИ ЗА РЕВАНША ЗА ДАЛЕЧНИТЕ УДАРИ)
28/07/2009 Баку - ПФК Левски 0:0 (Изстрадан мач. Пълна трагедия и късмет ,че не паднахме)
3/06/2009 Пирин - ПФК Левски 1:1 (Поне не загубихме. Пък и нали станахме шампиони защо да се напъваме!)
9/04/2009 Пирин - ПФК Левски 1:0 (Левски беше с "класи" над Пирин,ама сигурно Кокала е виновен)
31/05/2009 ПФК Левски - Миньор 1:1 (Ей тва е миньоро на сред Герена,ама нямахе шанс пак нали ?)
11/04/2009 ПФК Левски - Локомотив София 0:3 (ОХ ! Ама да ви кажа Камбуров няма класа за да играе в Левски нали?)
04/04/2009 Черно море - ПФК Левски 0:0 (Ако е чудите този защо го извадих си спомнете за 12-ия от Левски-съдията)
08/03/2009 ПФК Левски - Вихрен 3:2 (Помните ли този мач ? С гол в 93 мин.! А колко косъма ви побеляха до тогава ?)
5/11/2008 Черноморец - ПФК Левски 2:2 (Лъжа ли се или на полувремето водехме с 0:2 ?!? и какво стана? )
01/11/2008 ПФК Левски - ЦСКА 1:1 (Пак мъки ! Добре,че Гонзо вкара отбитата топка след удар на Тиберканин)
26/10/2008 Сливен - ПФК Левски 0:0 (Трагичен Левски 2 положения за 90 минути)
02/10/2008 ПФК Левски - Жилина 0:1 (Жилина поведоха с гол на Адауто,който се разписа с удар от 25 метра)
21/09/2008 Локомотив София - ПФК Левски 1:0 (Помните ли кой е този отбор ? Аз вече да !)
18/09/2008 Жилина - ПФК Левски 1:1 (Комфортен аванс! Жилина май бяха с червен картон след 75мин. ...)
09/08/2008 Вихрен - ПФК Левски 1:0 (Резултата сам говори)
27/08/2008 Бате Борисов - ПФК Левски 1:1 (На косъм бяхме )
13/08/2008 ПФК Левски - Бате Борисов 0:1 (Помните ли трактористите и те ни биха )

Вече ми дойде до гуша честно ви казвам ! Не вярвам в това ръководство ! За КАКВА ЛИГА ЕВРОПА СИ ГОВОРИМ ? ЗА КАКЪВ КОЕФИЦИЕНТ ?
Прощавах им аз лично 100 пъти и до кога? Срам ме да се излагат така. КОЛКО ПЪТИ ГИ ГЛОБИХА ? А КОЛКО ОТ ВАС СА БИЛИ ГЛОБЯВАНИ КАТО НЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ? За 10 години имахме 5-6 загуби на Герена и то от Галата,Динамо Киев...,а сега за една година навъртяхме 6-7 и то и гол не можем вече да вкараме ! Срам ! БАТКОВ В КАНТОРАТА, НО НЕ И НА ГЕРЕНА ВЕЧЕ !

Защо не напишеш победите на отбора през този период и да добавиш шампионската титла. Само критики, но и без това никой няма да те чуе само настройваш публиката срещу отбора и да пишеш и да не пишеш това е за момента изчакай до зимата за нови футболисти. Разберете го НЯМА да вземем нови футболисти до зимата, така, че сега няма да постигнем нищо ако ги смажеме от критики. По-добре да ги подкрепим. Ае псувайте ме чакам , но това е мойто мнение.

Трябва да ги подкрепим в този труден момент.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Евробойците са в катастрофално състояние!

Мнениеот james » 13 сеп 2009 10:13

Като биете цяла година къде послушни отборчета, къде със съдийска помощ се радвате и не мислите как ще изглеждате в Европа и какво ви е състоянието сега ПЛАЧЕТЕ.или казано по-точно" Га яде кюфтетата не рива ..................."

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Не е проблема треньора , а Батков...

Мнениеот L_Messi » 13 сеп 2009 10:16

Аз все още съм на мнение, че имаме възможно най-добрите играчи в А група, като изключим невъзможните по една или друга причина за купуване играчи - Камбуров, Платини, Сандриньо, Ив.Попов, Й.Тодоров, Т.Янчев...
Повече от очевидно е, че доста от футболистите на Левски на този етап не могат да дават най-доброто от себе си.
1.Петков - по принцип доста темпераментен, вече все по-рядко успява да се сдържа пред грешките на защитниците, а прекомерната нервност пречи.
2.Генев - има качества, но има още много да се желае от него. А и трябва да се конкурира с Топчо и Рабех.
3.Миланов - много често се контузва и имам чувството, че треньорите още от Мъри насам, залагат често на него, когато не е напълно възстановен. А това води до нови контузии и усложняване на предишните.
5.Рабех - при него положението е много сериозно. Алкохол, излишни килца, безотговорност и.т.н. - все неща, които засенчват големия му футболен талант.
6.Тиберканин - просто не става за вътрешен халф. Редките му добри изяви са като крило или офанзивен халф.
7.Еньо - скед дългата контузия и фактът, че беше отписан по време на лятната подготовка, все още не е навлязъл във форма, направо е трагичен.
8.Сърмов - за мен е един от играчите в Левски с голям потенциал, но в евромачовете допусна груби грешки и формата му върви в низходяща линия.
10.Йовов - изгуби цяла година в Кипър, а откакто се върна в Левски е в двете крайности. Вкарва важни голове, изпуска невероятни положения... просто това е Ицо, но вече е по-бавен и по-бързо се изморява.
11.Топузаков - има опита и качествата да бъде неизменен титуляр, а аз лично нямам претенции към неговата игра.
14.Минев - дава всичко от себе си и има само 1 слаб мач - когато игра отдясно срещу Дебрецен.
16.Симонович - не е и никога няма да навлезе в познатата ни от преди форма.
17.Ортега - провал, но за пез пари - толкова.
20. Жоазиньо - и той за последната година 3 пъти беше контузен и изпусна доста мачове и тренировки.
21. Зе Соарес - най-постоянният играч на Левски, но за съжаление неговите бързи пробиви рядко завършват с точни центрирания. Добър е, но не е много ефективен.
22.Тасевски - това момче е някакъв странен случай. Има много добри качества, но той сякаш е роден да играе само като офанзивен халф, зад централния нападател, а изглежда Ратко иска да разчита на по-различна схема.
24. Хичо - откакто беше на проби в Арсенал преди 2 години и половина, играта му тръгна надолу и има само епизодични проблясъци. Заслужава повече доверие и трябва да играе по-често.
25.Вагнер - към него също не би трябвало да имаме претенции. Мисля че заслужено е резерва, но може да се разчита на него.
27.Бардон - и той беше изостанал с подготовката, а освен това изпитва трудности от непривичната за него позиция на вътрешен халф и в дефанзивен план никакъв го няма.
99. Г.Христов - от мача в Перник е в някаква психологическа дупка, а нещата станаха още по-зле след пропуските му в Унгария. Според мен той няма проблем с подготовката или с контузии, а всичко е на психологическа основа.
Изводът е, че дори и след двуседмичната пауза, повечето от играчите ни са все така в слаба форма, а напрежението от загубите срещу Дебрецен и от предстоящите тежки мачове оказва голямо влияние върху представянето на футболистите. Не са малко и тези, които играят на непривични за тях постове.
Главната задача на всеки треньор, който няма възможност да прави мащабна селекция, е да прецени качествата на играчите, с които разполага и тогава да наложи някаква схема и тактика на игра. А в Левски е обратното. Достанич и Гонзо допускат грешката на Вуцов, който искаше да промени схемата на Мъри, но нямаше нужните изпълнители и се провали.

dromihait
Контакти:

Re: Към всички левскари във форума

Мнениеот dromihait » 13 сеп 2009 10:20

antiloop, ти си типичен пример за видиотен недорасляк.Срам ме е, че има българи като теб. Защо 50 % от постовете ти са във форум "Левски"? Някога имаш ли да кажеш нещо разумно или умееш само да ядеш...мармалад? И с колко размазахте вие вчера "Пирин",че не помня?
По темата-да, винаги ще подкрепяме отбора.Обаче мисля,че обоснованите критики не пречат. Видно е, че трябва да се вземат мерки. Опасявам се,че точно сега предстои мачът в Испания...

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот mon_cool » 13 сеп 2009 10:25

Тотално объркана схема,а тоя ортега трябва да си го върната на славия голямо дърво

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 13 сеп 2009 10:45

Тъжната истина е,че просто нямаме отбор и ще се излагаме много занапред!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Не е проблема треньора , а Батков...

Мнениеот metodito » 13 сеп 2009 10:48

Хубав анализ си направил. Имам да добавя нещо: според мен Ратко и Гонзо нямат ясна визия за това как трябва да изглежда отбора на терена. Правят се разни неща в движения, после се махат. Анархия някаква пълна. При Кокъла примерно имаше нещо като идея: победата, колкото и смешно да звучи. При Мъри беше например по-скоро играта (в ранния период) и заради това паднахме с 5 шайби, а испанците после ни хвалиха (така и не разбрах защо, ама... :mrgreen: ).При Ратко с Дебрецен, там нито пази езултат, нито натиска за гол. В двата мача с 1 нападател. Ако беше ника ти - хубаво, ама то...

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 13 сеп 2009 10:48

Всички знаем, че Гонзо не е боец заради акъла, а точно обратното. Смяната на далеч "по-тъпия" и "неопитен" Боримиров се дължи на мустакатия, явно пък Велев остава в историята като единствения треньор, напуснал клуба по никое време, след като е спечелил двете си най-убедителни победи (4:0, 5:0).

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 13 сеп 2009 10:55

По-големия проблем е, че нямаме треньор :idea:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 сеп 2009 10:56

Голямата грешка на Гонзо е,че повярва на манипулатор,като Батков. Мислеше си,че наистина ще бъде на позиция,която ще значи нещо.Не знам защо реши,че ще е различно от това,което се случи с Борето..Вероятно Гонзо стана шеф с намерението да помогне на Левски. Лошото е,че се остави да бъде заблуден,извърши нещо не толкова морално към Борето и сега си носи последствията. Това е причината Гонзо да е толкова нервен. Вижда,че просто това място,което той заема е изтривалката на Батков. Голяма грешка,Гонзо. Лошото е,че ако сега напусне всички ще ревнат в хор - Гонзо е страхливец,избяга при първите проблеми. Ако пък остане ще продължи да носи само негативите от управлението на Мустака,да губи уважението,което градеше с години и да се къпе в мърсотиите на адвоката.
110 години любов!

Върни се в “Архив”