Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 30 яну 2022 20:04

Dust написа:И къде видя драма? Драмата е на друго място.
Днес няма нищо ново под слънцето. КАС казва, че ЦСКА-София е спортен наследник на ЦСКА, а адвокатите на ГГ обжалват същото като твърдят, че това не е вярно.

Да, това го разбрах и се чудя кое те накара да напишеш 10 поста за нищо и никаква "новина"? ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 30 яну 2022 20:05

peliforewer написа:Да успокоя загрижените за картотекирането в ЦСКА,клубът има право на още едно обжалване и вероятно ще се възползва от това.Така ,че споко и по местата си.

Като обжалвате няма да платите 1 милион.Ще платите 1,2 милиона.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 яну 2022 20:08

Dust написа:Свободни съчинение и интерпретации минават само в кръчмата и по форумите.
16.12.2021 https://www.bgonair.bg/a/7-sport/249301 ... o-reshenie
"Решението продължава линията от становища на КАС, че нашият клуб е спортен и исторически наследник на фалиралото дружество. Ние сме подали жалба, като сме представили всички нужни документи, че този световно неизвестен футболист е имал възможност да изрази своите претенции пред синдик Дора Милева, когато тя разпределяше парите от продажбата на активите на фалиралото дружество. Той не се е възползвал от този шанс. На база на всички предишни решения на КАС сме оптимисти, че и този път крайното постановление ще е в наша полза", заяви Трендафилов.

Е на 26.01.2022 върховният съд се произнесъл, а ти и адвокатите на ЦСКА-София може да се обърнете към арменския поп.
Да КАС признава ЦСКА-София за спортен наследник на ЦСКА. ЦСКА-София трябва да плати на Бенжалюн около милион лева.
Какви са сроковете за плащане аз не зная за това не коментирам другите неща по казуса.

А ти ако искаш може да се оплачеш https://armenskipop.com/

Уйе, този съд(КАС) в случая, когато става въпрос за фалит на дружество не е върховен! Върховен в случая е българският съд! Бенджи клюна е завел дело в КАС преди старото дружество да бъде обявено във фалит, и ако не беше обявен фалит и старото дружество все още съществуваше, тогава решението на КАС щеше да е последна инстанция! Изглежда делото се е проточило, та чак до края на настоящия месец! КАС излизат с решение, но то вече не е меродавно, защото българският съд се е произнесъл преди това! Явно този футболист не се е обърнал към БГ съда! Тогава грешката си е негова и ще пие една студена водица! :mrgreen:

ПП Можеш ти да се оплачеш на адреса от линка, който си дал! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 яну 2022 20:09

Е не сте ли съгласни, че сте спортен наследник на фалиралия ЦСКА?
Аз признавам решенията на съдът, защо трябва да обжалвате?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 яну 2022 20:14

Напротив! Напълно съгласни сме с решението на съда за спортния наследник! Ние сме ЦСКА! Но не сме съгласни с решението на съда за обезщетението на Бенджелюн! Той е трябвало да се обърне към българския съд, ако е искал да получи нещо! Толкова! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 яну 2022 20:16

krumeto написа:
peliforewer написа:Да успокоя загрижените за картотекирането в ЦСКА,клубът има право на още едно обжалване и вероятно ще се възползва от това.Така ,че споко и по местата си.

Като обжалвате няма да платите 1 милион.Ще платите 1,2 милиона.

Само Киро като обжалва плаща по-малко.Много си се загрижил за парите на Ганчев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 яну 2022 20:20

Хем съгласни, хем обжалват.
Бенжалюн си е изиграл картите правилно. Хъка, мъка връщане назад няма.
Щом делото е в негова полза се е обърнал към точно място.
Като нежелаете да плащате нямам идея дали има други санкции от УЕФА и ФИФА.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 яну 2022 20:31

Код: Избери всички

"Би било възможно да се намери някакво споразумение, ако от другата страна има желание. При всички случаи, убеден съм, ръководството и финансовият директор ще направят всичко възможно тази санкция да бъде избегната" заяви Трендафилов пред NOVA.

Аз ако бях на мястото на джудж....г-н Ганчев - Обявявах фалит веднагически! Докарвах Ботев Луковит , който сега се казва Литекс в София и го прекръствах на ЦСКА-+София!!!
Ахаааа и Бенжалюн да души :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2022 20:39

openminded написа:Съдът това съдът онова. ... Ако съм на мястото на ГГ няма да платя и стотинка. ...

Абсолютно! Ако съм на мястото на селското ръководстви късам това решение и си правя каквото си искам.
Какви са па тия от КАС, та ще нареждат на Тирето да плаща, пълни швейцарски смешници, а както един припознавач е изяснил по-назад в темата - решенията на тоя КАС са нищожни. :mrgreen:

CSKA 78 написа:Явно на теб, Уйе, както и на други, които мразят ЦСКА, не им е ясно следното: КАС няма право да се меси в решенията на съда на дадена страна, още повече членка на ЕС! Бенджелюн или Минджелюн след като не са му одобрили иска от БГ съда, то всичко приключва за него! Сега по ясно ли е?! ;) :)

Е, по-ясно от това няма как да се каже. Поздравления! :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 30 яну 2022 20:53

openminded написа:Съдът това съдът онова. ... Ако съм на мястото на ГГ няма да платя и стотинка. ...

Разбира се!
Най-добре да го намери Бенджо, да го затвори в багажника и да го запознае с десетина градове в България, докато каже - отказвам се! :mrgreen:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Левски”