Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Re: Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Мнениеот FK_Montana » 12 сеп 2009 22:15

сега за 2 секунди - срещу Виляреал за 2 стотни :lol: :lol: :lol: . все едно за тия 2 секунди са могли да изравнят.
ЦСКА Шампион

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 сеп 2009 22:16

Addler написа:
caci написа:Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Спортно - техническият директор на Левски Георги Иванов побесня и нападна рефера Николай Йорданов за решението му да даде последния съдийски сигнал няколко секунди по-рано от предвиденото продължение. Според Гонзо това било недопустимо и синята легенда се нахвръли за гаврата, която според Иванов си направил рефера с неговия клуб, тъй като е ощетил Левски с 38 секунди. "Канал3" пък показа повторение на ситуацията и според кабеларката Николай Йорданов е дал края на мача само 2 секунди по-рано.

Не ми е ясно защо Гонзо трябва да се излага по този начин,ако превъзпита подопечните си по добре ще направи,та да поиграят малко футбол.

Защото е селянин, не се заяждам. Болен левскар съм!

Само ако се сетите че няколко часа по-рано съдията поряза ЦСКА със 30 секунди..можеби за добро, но Любо пенев не отиде да бие съдията....иначе не искам да се заяждам, но това говори много добре за възпитанието на 2-мата...Любо може да дъвче дъвка на пресконференции, но не се излага като първия простак ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 12 сеп 2009 22:24

Какъв управник може да бъде Гонзо,какъв пример дава на всички негови подчинени,що за циркаджийска работа - 2 секунди са това бе,човек!!! Като няма на кого да си го изкара и дай вече да се чуди къде да си излее яроста.
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 12 сеп 2009 22:25

Gil-galad написа:
Addler написа:
caci написа:Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Спортно - техническият директор на Левски Георги Иванов побесня и нападна рефера Николай Йорданов за решението му да даде последния съдийски сигнал няколко секунди по-рано от предвиденото продължение. Според Гонзо това било недопустимо и синята легенда се нахвръли за гаврата, която според Иванов си направил рефера с неговия клуб, тъй като е ощетил Левски с 38 секунди. "Канал3" пък показа повторение на ситуацията и според кабеларката Николай Йорданов е дал края на мача само 2 секунди по-рано.

Не ми е ясно защо Гонзо трябва да се излага по този начин,ако превъзпита подопечните си по добре ще направи,та да поиграят малко футбол.

Защото е селянин, не се заяждам. Болен левскар съм!

Само ако се сетите че няколко часа по-рано съдията поряза ЦСКА със 30 секунди..можеби за добро, но Любо пенев не отиде да бие съдията....иначе не искам да се заяждам, но това говори много добре за възпитанието на 2-мата...Любо може да дъвче дъвка на пресконференции, но не се излага като първия простак ;)

Точно това и аз исках да напиша,а и това че ЛЮБО имаше достойнството да признае,че дори е трябвало да паднеме.А на говедата всичко им пречи.СМЕШНИЦИ

Потребителски аватар
devkalion
Контакти:

Re: Евробойците са в катастрофално състояние!

Мнениеот devkalion » 12 сеп 2009 22:27

Човек, и аз им се чудя на хората защо си измислят такива профили. Може да има толкова по-успешни... Дебърцина, Перача, Трактора, Жилото...
"20 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на <Герена>!"

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 сеп 2009 22:28

Учудващо ли е? Поредният гаф. След промяната в ръководството някой беше попитал какво образование има Гонзо. Получи доста упреци и мъдри обяснения как образованието, може би и възпитанието, не са важни. Важно е да си върши работата и отборът да побеждава. Дали е възможно това? Който желае да си отговори сам.

Потребителски аватар
Ласло Боднар
Контакти:

Мнениеот Ласло Боднар » 12 сеп 2009 22:30

Гонзо се е изнизал като пръдня из гащи от стадиона и то с .......линейката!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Боже,боже,доживях да видя циганин спортен директор!!!!!!

RedForever
Контакти:

Re: Евробойците са в катастрофално състояние!

Мнениеот RedForever » 12 сеп 2009 22:30

Малее от два мача направихме егати трагедията! За жалост мача на Левски не можах да го гледам затова ще си изкажа мнението за Пирин - ЦСКА! В този мач ясно си пролича, че "орлетата" не са случаен отбор и който ги подцени ще се опари и то много лошо! Играят много организирано и с мисъл, а не всички отзад, а отпред каквото стане! Играта на ЦСКА беше безидейна и добре че Караджата е страшен на вратата иначе сигурно щяхме да паднем с повече от един гол разлика! Мисля си, че всички в състава на ЦСКА си мислеха за мача с Фулъм в четвъртък и бяха подценили днешният мач, което не говори добре за тях! Все още вярвам, че в четвъртък към 22ч близо 40 000 на националния стадион "Васил Левски" ще се радват на червена победа. Честно казано не мисля, че Левски ще измъкне нещо от визитата си на Виляреал и ще е добре да поднат с по-малко. Все пак им пожелавам успех и нека и двата отбора минат груповата фаза! Нека повярваме в момчетата!

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 12 сеп 2009 22:33

Koлко тъга има във вас момчета. Успокойте се 1 загуба голяма работа. Като направите 5 подред тогава ревете за оставка. Типично за левскарите някой друг им е виновен, нали те са сами срещу всички :lol: Ако паднете от Вилереал, Лацио, ЦСКА тогава плачете толкова сега просто си кажете случва се !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
megaslav
Контакти:

Мнениеот megaslav » 12 сеп 2009 22:34

И аз тъкмо това чух по Канал 3. Смятай какъв трябва да си за да се изнизеш по този начин...направо се срами емблемата на този велик отбор
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи
Levski Forever

Върни се в “Архив”