Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Addler написа:caci написа:Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди
Спортно - техническият директор на Левски Георги Иванов побесня и нападна рефера Николай Йорданов за решението му да даде последния съдийски сигнал няколко секунди по-рано от предвиденото продължение. Според Гонзо това било недопустимо и синята легенда се нахвръли за гаврата, която според Иванов си направил рефера с неговия клуб, тъй като е ощетил Левски с 38 секунди. "Канал3" пък показа повторение на ситуацията и според кабеларката Николай Йорданов е дал края на мача само 2 секунди по-рано.
Не ми е ясно защо Гонзо трябва да се излага по този начин,ако превъзпита подопечните си по добре ще направи,та да поиграят малко футбол.
Защото е селянин, не се заяждам. Болен левскар съм!
Gil-galad написа:Addler написа:caci написа:Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди
Спортно - техническият директор на Левски Георги Иванов побесня и нападна рефера Николай Йорданов за решението му да даде последния съдийски сигнал няколко секунди по-рано от предвиденото продължение. Според Гонзо това било недопустимо и синята легенда се нахвръли за гаврата, която според Иванов си направил рефера с неговия клуб, тъй като е ощетил Левски с 38 секунди. "Канал3" пък показа повторение на ситуацията и според кабеларката Николай Йорданов е дал края на мача само 2 секунди по-рано.
Не ми е ясно защо Гонзо трябва да се излага по този начин,ако превъзпита подопечните си по добре ще направи,та да поиграят малко футбол.
Защото е селянин, не се заяждам. Болен левскар съм!
Само ако се сетите че няколко часа по-рано съдията поряза ЦСКА със 30 секунди..можеби за добро, но Любо пенев не отиде да бие съдията....иначе не искам да се заяждам, но това говори много добре за възпитанието на 2-мата...Любо може да дъвче дъвка на пресконференции, но не се излага като първия простак
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта