Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Fichango
Контакти:

Re: Евробойците са в катастрофално състояние!

Мнениеот Fichango » 12 сеп 2009 21:50

Всеки играе колкото съперника му позвоялва

Потребителски аватар
love_hurts

Re: ПФК ЛЕВСКИ 1914

Мнениеот love_hurts » 12 сеп 2009 21:52

Къде са порциите анализи, очаквам ги с нетърпение ! Темите от типа до Батков, до Гонзо също са добре дошли ! Обсъдете схемата, кой къде е трябвало да играе еи такива нещица :)
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 12 сеп 2009 21:53

Миналата година когато паднахме на Герена,коефициента за победа на Левски беше 1.20 за Локо 8.00.Тази година сходна работа-за Левски 1.25 за Локо 6.00.И пак падаме.Незнам вече какво да си мисля.Дано няма някакви задкулисни игри и залози,защото това страшно много опорочава играта.А,че бяхме безобразни и незнаехме къде се намираме е безспорен факт.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 12 сеп 2009 21:59

Тъжно тъжно ако играете така в четвъртак си вземете шнорхили и плавници, защото жълтата подводница ще ви тласне към дъното. Въпреки че за четвъртак съм оптимист и ви пожелавам едно измъчено 0-0.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 сеп 2009 22:04

Аз аз мисля,че пишете много глупости.Катастрофално състояние,преди 2 седмици когато ЦСКА би Динамо М в Русия бяха едва ли не готови за вдигане на Купата на УЕФА,вие също.Мач с мач не си приличат,а и Локо Сф игра на 110%,нещо което вашите гелосани хюмове като Пеньо никога не могат да направят,колкото до Пиринката-двуостър мач,Пирин на 110%,ЦСКА-също,логично 0:0.2 много интересни мача,с такива напечени двубои А група расте нагоре,когато всеки се раздава докрай срещу по-силните отбори.Не бива да се търси проблем в това,напротив,похвално е.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 12 сеп 2009 22:07

delqnski47 написа:
124 написа:
delqnski47 написа:Мога да ти кажа ,че благодарение на защитата ни(особено на Караджата :!: :!: :!: Шапка му свалям на това момче) и ние щехме да го отнесем много силно!Само че аз видях една разлика между играта на ЦСКА и Левски в тия 2 мача:едните ги мързеше да тичат и мислеха за мача,за ЛЕ,докато другите и да искаха,не успяваха да си намерят играта!И да ти кажа,че ЦСКА играеше посредствено,но не играеше зле!Ония стояха глухо в защита и чакаха контрички!Естествено се получаваше тяхното,но нашата защита си каза работата!

А,и ние имахме греди,тук-там положение и можехме да го добутаме до хикс,но играта е трагична,мани резултата.Плюс това с тази тактика Пирин би Литекс и Славия,тя не е изненада.Но в четвъртък какво ще се прави,еба ли му мамата...

Ти сам май ми каза,че мразиш ''глухата защита''!Колкото и да е според мен това е прединството на слабите отбори срещу силните:да играят на контри!

Така е,мразя я.Ама дори да играеш на контри,ти трябват изпълнители и тактическа подготовка.Днеска тоя нашия имаше шансове,не стана,обаче има идея в това хлапе.Но самият тонус на ЦСКА е за притеснение-не може да губиш 70% от борбата в центъра(ние загубихме 80 :lol:).А срещу Фулъм и Виля да играеш така-4+,както е в еврофутбол. Говорили сме с тебе-нещо тотално е сбъркано в системата,20 години все назад ,а и хората го усещат-вашите 200 души в Кн,ние 2000 на Герена,няма случайни неща вече-логиката е необорима:нямаме футбол,това е!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 сеп 2009 22:07

Ласло Боднар написа:ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЛЕФСКИ ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА НЯКАКВА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА..........

Що за малоумник трябва да си, за да си направиш такъв профил?
Някои фенове тук, са наистина сбъркани.
Чудя се, още колко наследници на юзерът "Баку" има...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
caci

Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Мнениеот caci » 12 сеп 2009 22:09

Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Спортно - техническият директор на Левски Георги Иванов побесня и нападна рефера Николай Йорданов за решението му да даде последния съдийски сигнал няколко секунди по-рано от предвиденото продължение. Според Гонзо това било недопустимо и синята легенда се нахвръли за гаврата, която според Иванов си направил рефера с неговия клуб, тъй като е ощетил Левски с 38 секунди. "Канал3" пък показа повторение на ситуацията и според кабеларката Николай Йорданов е дал края на мача само 2 секунди по-рано.

Не ми е ясно защо Гонзо трябва да се излага по този начин,ако превъзпита подопечните си по добре ще направи,та да поиграят малко футбол.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Това не е ЛЕВСКИ

Мнениеот baligo » 12 сеп 2009 22:09

naduene написа:
baligo написа:
naduene написа:Вашия пъководец мустакат ще ви затрие ....гаранция тоя ще надмине и Лупи ...гаранция тоя е също толкова бизнесмен колкото и ония боклук.....аре успех .....а и май започвате да ми приличате на феновете на Ботев ......

АХАХАХАА... Иска ти се, а? Е, нема да стане! Лупи Ликвидатора си е ваш патент.

добре пак ще си говорим въпреки че сега ще строшите всички анти рекорди в ЛЕ пак ще ви влязат кинти и тогава гледай какво става пак ....(справка -Мърльо и Обичката ).........ще се изпокарат и пак ще сменяте тренери директори и тн .......и така до безкрай и на края Лупи ще е цвете .....вече няма да сте ЕвроИдиоти а ЕВРОКЛОШАРИТЕ на света

Ае смотан виж си историята и тогава говори за евроидиоти. Ако ние сме паднали от 10 световнонеизвестни отбора, вие сте паднали от 7. Голяма разлика, а? Ако ние сме паднали от Барса с 5:0, вие сте падали с 6:2, 4:2, от Ливърпул с 5:1, държите рекорда за рекордна загуба на БГ отбор, отпадате в Интертото от Уралмаш... Голяма разлика, а? По-добре Уралмаш в Интертото, отколкото БАТЕ за ШЛ, нали? Смешници!

Не искам да подхващам тази тема, ама вие се насрахте... И сега като обсъждам проблемите на Левски, ти идваш и ми говориш за евроидиоти... Слагате си червените очила и не виждате, че нямаме футбол, а само некви проблясъци в Европа...

Лупи си е ваш и не се опитвайте да го прехвърляте на който и да е. Нали много го обичахте. Дудука само дето не се разцелува с него (със Тройчо се цункаха, пък де да знам може и друго да са свършили), като замени Черепа.

Супата сега стана голям треньор за два месеца, а? Делев вкара гол и оревахте цяла България, че не бил титуляр. То Котев като беше, голям мач направи. Бързо забравихте автобусите втора ръка, тоалетните, отнетия лиценз, Акселрод и всички други неща, заради които привърженици от всякакви отбори ви казват:
"Ах, колко жалко е да си чорбар"
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Addler
Контакти:

Re: Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Мнениеот Addler » 12 сеп 2009 22:12

caci написа:Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Спортно - техническият директор на Левски Георги Иванов побесня и нападна рефера Николай Йорданов за решението му да даде последния съдийски сигнал няколко секунди по-рано от предвиденото продължение. Според Гонзо това било недопустимо и синята легенда се нахвръли за гаврата, която според Иванов си направил рефера с неговия клуб, тъй като е ощетил Левски с 38 секунди. "Канал3" пък показа повторение на ситуацията и според кабеларката Николай Йорданов е дал края на мача само 2 секунди по-рано.

Не ми е ясно защо Гонзо трябва да се излага по този начин,ако превъзпита подопечните си по добре ще направи,та да поиграят малко футбол.

Защото е селянин, не се заяждам. Болен левскар съм!

Върни се в “Архив”