Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евробойците са в катастрофално състояние!
не зная защо но въпреки тези два мача аз съм оптимист за отборите ни в ЛЕ.
Re: Това не е ЛЕВСКИ
направо ми се плаче.Това не е този Левски който аз помня и искам да бъде.а за Ортега нямам думи,това трябва да бъде последният му мач в Левски дори и в дубъла не трябва да го пускат.в Испания Боян Табаков трябва да е титуляр,и без туй ще отнесем най-малко тройка но поне да рискува на другите им се наситих аз поне.
- levskarinvt
- Контакти:
Тоя ден ще се стремя да го забравя колкото се може по бързо.
Първо волейбола,сега и Левски.Колкото до мача АБСУРДНО е да се твърди,че Локомотив са ни надиграли.Лошото обаче е,че не играхме нашата си игра и нямаме достатъчно добри играчи.Не може да се разчита само на играчи на по 30 и повече години(Бардон,Топузаков,Симонович),които общо взето бяха трагични днес.Нещата ще се оправят,аз имам доверие в Ратко,а не знам дали има такъв,който да не вярва и на Гонзо,въпреки че има още какво да се желае.И стига вече с тези трагедии.Не ни е за първи път няма и да ни е за последен.Всички искаме Левски да мачка наред,но няма отбор,който може да го направи на 100%. 

delqnski47 написа:Мога да ти кажа ,че благодарение на защитата ни(особено на Караджата![]()
![]()
Шапка му свалям на това момче) и ние щехме да го отнесем много силно!Само че аз видях една разлика между играта на ЦСКА и Левски в тия 2 мача:едните ги мързеше да тичат и мислеха за мача,за ЛЕ,докато другите и да искаха,не успяваха да си намерят играта!И да ти кажа,че ЦСКА играеше посредствено,но не играеше зле!Ония стояха глухо в защита и чакаха контрички!Естествено се получаваше тяхното,но нашата защита си каза работата!
А,и ние имахме греди,тук-там положение и можехме да го добутаме до хикс,но играта е трагична,мани резултата.Плюс това с тази тактика Пирин би Литекс и Славия,тя не е изненада.Но в четвъртък какво ще се прави,еба ли му мамата...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
- levskarinvt
- Контакти:
delqnski47 написа:Мога да ти кажа ,че благодарение на защитата ни(особено на Караджата![]()
![]()
Шапка му свалям на това момче) и ние щехме да го отнесем много силно!Само че аз видях една разлика между играта на ЦСКА и Левски в тия 2 мача:едните ги мързеше да тичат и мислеха за мача,за ЛЕ,докато другите и да искаха,не успяваха да си намерят играта!И да ти кажа,че ЦСКА играеше посредствено,но не играеше зле!Ония стояха глухо в защита и чакаха контрички!Естествено се получаваше тяхното,но нашата защита си каза работата!
Не съм гледал мача на ЦСКА,може и да е така,но не смятам,че Левски са играли безобразно и не им се е получавало абсолютно нищо.Играта ни не беше нищо особено,но не и трагична

Последна промяна от levskarinvt на 12 сеп 2009 21:30, променено общо 1 път.
Re: Това не е ЛЕВСКИ
buffon написа:направо ми се плаче.Това не е този Левски който аз помня и искам да бъде.а за Ортега нямам думи,това трябва да бъде последният му мач в Левски дори и в дубъла не трябва да го пускат.в Испания Боян Табаков трябва да е титуляр,и без туй ще отнесем най-малко тройка но поне да рискува на другите им се наситих аз поне.
забра ви състава ще е същият като днес , с добавка симонович..... и тасевски
Има някаква психиха при вас,явно ви трябва млада кръв,ама това ви проблема че не използвате младите играчи,то се вижда че една и съща игра не става,играяте и съперникът ви разнознава.............
Вместо млади играчи да играят,а вие взимате от боклука някакви чувденци.............ТОВА МУ Е МАЙКАТА МЛАДА КРЪВ......
Вместо млади играчи да играят,а вие взимате от боклука някакви чувденци.............ТОВА МУ Е МАЙКАТА МЛАДА КРЪВ......
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
levskarinvt написа:Тоя ден ще се стремя да го забравя колкото се може по бързо.Първо волейбола,сега и Левски.Колкото до мача АБСУРДНО е да се твърди,че Локомотив са ни надиграли.Лошото обаче е,че не играхме нашата си игра и нямаме достатъчно добри играчи.Не може да се разчита само на играчи на по 30 и повече години(Бардон,Топузаков,Симонович),които общо взето бяха трагични днес.Нещата ще се оправят,аз имам доверие в Ратко,а не знам дали има такъв,който да не вярва и на Гонзо,въпреки че има още какво да се желае.И стига вече с тези трагедии.Не ни е за първи път няма и да ни е за последен.Всички искаме Левски да мачка наред,но няма отбор,който може да го направи на 100%.
Пич,с тази игра знаеш ли какво ни чака в Испания?Ще ни качат на 6-7 коловоз,да се чудим кво да говорим тука,мани тая работа.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: Батков да връща Сираков или...
Ма той няма толкова кинти за тях .........нали ще почнат пак с уредените мачове а за тях трябват кинти ...а иначе без пара ето какво става тия Тролеийй от Локото ви разчекват кадето ви хванат
В четвъртък мисля че ЦСКА ще са си взели поука от немотивираната игра днес,още повече и ЛюБО ще ги стегне това мисля че го може.Този отбор има голям потенциал и смятам че в четвъртък някъде към 20.00 часа това ще се види!!!