plamenst7 написа:Stahlgewitter написа:plamenst7 написа:Не знам кой за какво недоволства, но моето мненив е, че тези глоби и наказания сами по себе си не решават проблема, а само дърпат към мизерията клуба. Време е за персонални наказания на виновните!
Целия сектор ли да накажат персонално?Не говори глупости.Расистки скандирания има на всеки мач,тук е България,ако не си забелязал.Няма кой знае какъв толеранс.Отделно цветнокожия се хвърли в провокации.Ако си гледал мача би трябвало да знаеш за какво говоря.
Много ви е лесно да съдите другите.
И да не кажете,че съм писал само глупости:
К*р за БФС,Гела и всички останали продажни нещастници,които ръководят футбола в България.
Има една подробност обаче. Когато наказанията станат персонални, много хора ще се замислят преди да започнат да вършат нещо нередно. Освен това, аз не визирах само конкретния случай в който в даден момент се включиха голяма група от хора, а като цяло случващото се в последно време. А това с провокациите с супер малоумно оправдание! Много ясно, че като ни знаят колко ни е акъла, ще има и провокации. Като има кой да се поддава на тях - защо не. Не казвам, че е правилно и редно да има провокатори, но за тях да си берат грижата други и да си ги наказват тях, а в случая наказаните сме пак ние. Ние се САМОУБИВАМЕ бе човек, не го ли виждаш?
Не,не смятам,историята е съвсем друга.