Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Theos » 27 юни 2012 15:00

blue_dobrich написа:Господ да ни е на помощ ако Курдов се върне в Левски
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Абе ние и за Бандаловски и Попов така говорихме .......

Добре ,аргументирай се защо Курдов трябва да се върне в Левски, аз ти казвам,че не трябва, ако беше толкова добър едва ли Ботев щеше да го изрита!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 27 юни 2012 15:00

Хора спрете се малко, то журналята си нямат грам хабер кой ще е та ние ли ще знаем :mrgreen:
Ето Ралка и тя Белек бил отказал.
Все едно Белек и е звънал и казал Ралке слушай мила нещата няма да станат вашите много малко пари дават. :mrgreen:

petar_gsv
Контакти:

Мнениеот petar_gsv » 27 юни 2012 15:04

75% залагам ,че ще е френския младежки национал

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юни 2012 15:07

NO MERCY написа:Хора спрете се малко, то журналята си нямат грам хабер кой ще е та ние ли ще знаем :mrgreen:
Все едно Белек и е звънал и казал Ралке слушай мила нещата няма да станат вашите много малко пари дават. :mrgreen:

Това съм прочела, това написах, не ме карай сега и статията да ти търся ;) Просто казах това, което съм видяла, не съм тръгнала да гадая кой ще идва, защото е тъпо. Както ти каза журналистите не знаят футболиста та ние ли е ще знаем ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 27 юни 2012 15:08

NO MERCY написа:Хора спрете се малко, то журналята си нямат грам хабер кой ще е та ние ли ще знаем :mrgreen:

Нали!
п.п Иначе подписа ти NO MERCY :mrgreen:

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 27 юни 2012 15:08

Въобще не предполагам кой ще е чужденеца!!!
Предлагам нашите да дават шанс на нашите юноши, па макар и "изпуснати" преи време.
Искаш аргументи?!?!
Първо: Курдов е наш юноша.
Второ: безспорен талант, за България, както са Попов, Бандаловски, Михайлов, Ники Димитров, просто е леке и ако попадне на добър треньор мисля, че може да е полезен.
Трето: в такава възраст е че спокойно може да му се даде шанс и да чакаме да стане нещо, а не да раз4итаме от Карвальо
Четвърто: знаем кои му е баща, така че гена го има
:idea:

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Мнениеот sasho0111 » 27 юни 2012 15:20

blue_dobrich написа:Въобще не предполагам кой ще е чужденеца!!!
Предлагам нашите да дават шанс на нашите юноши, па макар и "изпуснати" преи време.
Искаш аргументи?!?!
Първо: Курдов е наш юноша.
Второ: безспорен талант, за България, както са Попов, Бандаловски, Михайлов, Ники Димитров, просто е леке и ако попадне на добър треньор мисля, че може да е полезен.
Трето: в такава възраст е че спокойно може да му се даде шанс и да чакаме да стане нещо, а не да раз4итаме от Карвальо
Четвърто: знаем кои му е баща, така че гена го има
:idea:

Е то и Георги Аспарухов има син, ама не става футболист от него...Според мен Курдов си изпусна шанса да се развие както много други кадри на Левски.Предполагам,че причините са ти ясни ;) .Иначе съм съгласен,че изпуснахме много футболисти през последните години.Просто имаме уникална политика :) Гоним разни момчета и после се чудим как да си ги върнем

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юни 2012 15:30

А то, защото Ивелин Попов прави невероятна кариера и се скъса да решава важни мачове (вярно реши един в полза на ... Жилина), за Бандаловски да не говорим. Аз пък не съжалявам за нито един напуснал Левски. Курдов от пет години тъпче на едно място. Не, мерси!
Надявам се да улучим нападателя и той да е желан от треньора, а не да дойде просто някой, за да си изпълнят обещанието. И мисля, че е време въпросният велик спонсор да се докаже с един трансфер за над 500 000 евро, та да повярвам, че са някакъв спорнсор, а не на Бойко фишещите и на Батков гърба.

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 27 юни 2012 15:37

За тия които четат между редовете, уточнявам: ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СТАНДАРТИ!!!!!!!
Иначе всеки си има мнение.
Да припомня, че Попов го продадоха за 2млн., Михайлов струва над 5млн., Бандата над 500хил.евро. и от тях Левски колко взема?!!!!!!!!!!!!!!

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юни 2012 15:43

Това, че някой е продал някой играч за определена сума, не значи, че и Левски щеше да го продаде за същата и обратно. Локомотив Пловдив за колко продаде Дембеле и за колко го продаде Левски. А ако го бях продали на ЦСКА, дали щеше да покаже същите качества. А ако ЦСКА навремето бяха продали Стоичков на Панатинайкос за повече пари, отколкото им даваше Барса, дали щеше да е същия играч. така че това са догадки. Попов в най-добрия случай е на средно европейско ниво (което за нас не е малко), но пък изцепките и червените му картони са през мач, а при нас щеше и да е още по-глезен. Бандаловски не се отличава по нищо от всички останали посредствени български защитници.

Върни се в “Архив”