Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

brossy
Контакти:

Re: Към ръководството на Левски: ОТМЕНЕТЕ КОНТРОЛАТА НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот brossy » 05 сеп 2009 18:05

Kruseiro написа:
brossy написа:за втори ден поред ме е срам,че имам такива сънародници.Вие сте срам за България.Какъв мач бе кретени.Левски трябва да откаже мача,ако има доблест и състрадание.Да Еб.. и мача пред такава трагедия.Ако Левски днес изиграе и 1 мин. това ще е срам за всички българи.

А ще те бъде ли срам, когато започне мача на националния?! Айде, стига с тази показност! Всеки ден в България при катастрофи загиват между 2-ма и 6-ма граждани на държавата. А в края на годината цифрата е съпоставима с едно средно голямо село!!! Е, що не вземем да обявяваме траур всеки божи ден?! Айде,мислете малко преди да напишете някоя простотия! Малко ли е, че утре ще има национален траур и се отменят тържествата по случай един от националните празници?! Още веднъж, съболезнования към близките!

Жалко за снимката,която си сложил.Не ти отива.Ако беше официален мач го приемам,но в някаква безмислена контрола това е гавра.Помня когато загинаха децата в Лим "Шоуто на Слави"не се излъчи.В Италия отложиха цял кръг заради един загинал.Жалко,жалко!!!И не сравнявайте работата на обикновенният човек с тази на футболистите.Тяхното е един вид шоу.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 05 сеп 2009 18:08

brossy написа:за втори ден поред ме е срам,че имам такива сънародници.Вие сте срам за България.Какъв мач бе кретени.Левски трябва да откаже мача,ако има доблест и състрадание.Да Еб.. и мача пред такава трагедия.Ако Левски днес изиграе и 1 мин. това ще е срам за всички българи.

А бе балък,я ходи се самоубий за да си съпречастен.......!Не се прави на такъв какъвто не си,позьорче жалко.....Не ти ли се струва,че почнахте да ставате банални с тъпите си изказвания?И не ми давай примери с такива позьори(като теб) като тези от Шоуто на Слави,защото ставаш на истина смешен
Само Левскииииииииииииии.................
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
casualls
Контакти:

Мнениеот casualls » 05 сеп 2009 18:12

sin_gobg написа:Обръщам се към ръководството на Левски с молба да отмени организираната контрола с македонския отбор Металург Скопие, заради трагедията станала в Охридското езеро с български туристи. Според неофициална информация при трагедията са се удавили 18 души при потъването на малко туристическо корабче, повечето от които най-вероятно са българи.

трагедията си е трагедия ,но и такива неща стават ,ужасно е ,но твоя пост мога само едно да кажа => :lol:
Последна промяна от casualls на 05 сеп 2009 18:13, променено общо 1 път.

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 05 сеп 2009 18:12

Всеки ден стават трагедии ! Хайде спрете живота в държавата ! Тъпанари!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 05 сеп 2009 18:14

FC_LEVSKI написа:

А бе балък,я ходи се самоубий за да си съпречастен.......!Не се прави на такъв какъвто не си,позьорче жалко.....Не ти ли се струва,че почнахте да ставате банални с тъпите си изказвания?И не ми давай примери с такива позьори(като теб) като тези от Шоуто на Слави,защото ставаш на истина смешен
Само Левскииииииииииииии.................

Пеете за патриотизам,но в действителност сте комплексирани плъхове,който не знаят какво е нация!!!95% от вас не са били войници(освен игрите на PCто),но не сте виновни вие ,а държавата,че ви позволи да станете п..ки.

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Мнениеот Kruseiro » 05 сеп 2009 18:14

А ще те бъде ли срам, когато започне мача на националния?! Айде, стига с тази показност! Всеки ден в България при катастрофи загиват между 2-ма и 6-ма граждани на държавата. А в края на годината цифрата е съпоставима с едно средно голямо село!!! Е, що не вземем да обявяваме траур всеки божи ден?! Айде,мислете малко преди да напишете някоя простотия! Малко ли е, че утре ще има национален траур и се отменят тържествата по случай един от националните празници?! Още веднъж, съболезнования към близките![/quote]
Жалко за снимката,която си сложил.Не ти отива.Ако беше официален мач го приемам,но в някаква безмислена контрола това е гавра.Помня когато загинаха децата в Лим "Шоуто на Слави"не се излъчи.В Италия отложиха цял кръг заради един загинал.Жалко,жалко!!!И не сравнявайте работата на обикновенният човек с тази на футболистите.Тяхното е един вид шоу.[/quote]

Не ми отговори на въпроса - какво да правим с мача на националния?! Гавра ли ще бъде или не?! Иначе виждам, че много си загрижен за контролата на Левски! А за останалите ти коментари , може да се каже, че са супер неадекватни! Виждал съм и съм слушал много такива като тебе и съм готов да се басирам, че изобщо не ти пука какво точно се е случило, но понеже Левски има контрола в момента - трябва да се драчим! Това е водещото, прозираш от всякъде!!!

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 05 сеп 2009 18:17

П**ката си ТИ в случая.Възмощавал се от нас.Цървул!!!!Я ми кажи днес по какъв начин отбелязваш трагедията????Защо продължаваш да пишеш а не си в някой църква да им запалиш свещ?Защо не идеш при близките на загиналите за да им помогнеш???Но най вече ЗАЩО продължаваш да бъдеш ПОЗЬОР????
Мисля,че трябва да спрем с този спор,защото наистина се излагаме....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 05 сеп 2009 18:22

Аз съм Левскар до мозъка на костите и Българин.Официален мач не може да се отложи туко така,но една безмислена контрола може.Сега виждам,че има две принудителни сммени в Левски.Господ наказва!!!Вчера плюехте по И.Иванов,но днес ние се насрахме.Няма да имаме никога нация.Защото на никой не му пука за другия.Всеки вика "Да се оправят,нали на мен нищо ми няма".СМЕШНА ДЪРЖАВА СМЕ!!!

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Мнениеот Helguera » 05 сеп 2009 18:26

Айде успокойте се малко, това е мач , а не пиршество.Винаги се намира по някой малоумник дето по цял ден си чопли носа пред компа и да дава акъл какво да се прави.

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Мнениеот Kruseiro » 05 сеп 2009 18:28

brossy написа:Аз съм Левскар до мозъка на костите и Българин.Официален мач не може да се отложи туко така,но една безмислена контрола може.Сега виждам,че има две принудителни сммени в Левски.Господ наказва!!!Вчера плюехте по И.Иванов,но днес ние се насрахме.Няма да имаме никога нация.Защото на никой не му пука за другия.Всеки вика "Да се оправят,нали на мен нищо ми няма".СМЕШНА ДЪРЖАВА СМЕ!!!

А защо да се отлага контролата?! Значи официалния мач - не може, а контролата - може! Я, какъв аршин?!! За мароканчета - все тая! Ако наистина си левскар, трябва да знаеш, че според техния господ, в момента те са на пости, с други думи гладуват(но едва ли се лишават от пиене!!!) и формата им е жалка - след 30 минути просто умират и почват да се влачат по терена! Чудя се другия мюсюлманин (Бензукан) как още е на терена! И като не ти харесва "смешната държава" що не се откажеш от българско гражданство! Аман от позьори!!!

Върни се в “Архив”