Чекате ли да дойдат да ви асвабадят....
#даеваващамамапроста
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Чекате ли да дойдат да ви асвабадят....
#даеваващамамапроста
Оф, Ванка, кой да чакаме - Трети украински фронт ли :) не слизай на нивото на младежа от града, кръстен на маршала, дето е бил начело на въпросните украински асвабадители
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- Drunken_Master
- Контакти:
Имаш ли идея, що се нарича "Трети украински фронт"?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Отлично знам, дрънки, ебавам се с хилядолетната укро идентичност, като твоят идол путлер с “от македонската земя”
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:ivan56 написа:Чекате ли да дойдат да ви асвабадят....
#даеваващамамапроста
Оф, Ванка, кой да чакаме - Трети украински фронт ли :) не слизай на нивото на младежа от града, кръстен на маршала, дето е бил начело на въпросните украински асвабадители
Ааа, те путинофилите с празните си глави си вярват, че прасетата може да ги освободят от геноцида на НАТО, ЕС, еврото, пръскането с кемтрейлс и се възбуждат от руZката кочина.
А най-готиното е, че именно тези прасета си отгледеха нация, която сега им евава майката.
И трябва да им се набива постоянно, че са най-тъпата част от общество,(путинофилите-родостъпници) за които кочината е по важна от България.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Можеби имаш на предвид, че "не познавам натрапената ни история", онази, която обслужва чужди интереси, в чужди столици ?Drunken_Master написа: .............ти, великий патриоте, не познаваш историята на собствената си държава .........................
Всъщност... Излъгах !
Напротив, доста добре съм запознат... И понеже това е така, точно за това отказвам да я припозная за "реалната българска история".
- Drunken_Master
- Контакти:
Доста добре си запознат, да. Ти твърдиш, че нямало било славяни, иначе много ги разбираме нещата... 

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
А, "македонци" и "украинци", има лЕ ? :lol:Drunken_Master написа:Ти твърдиш, че нямало било славяни, иначе много ги разбираме нещата...
Нали ще се сетиш що те питам ... ? :?
- Drunken_Master
- Контакти:
Ай, честито...Европейският шампион Кирил Милов разбра от медиите, че вече не е част от националния отбор. Той заедно с олимпийския шампион Семен Новиков и всички борци, които отказаха да водят централизирана подготовка с новия треньор - Стоян Добрев, вече не са част от тима.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.