Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот boabbb » 13 авг 2014 13:11

futbolqga написа:Гледам, че лудогорци пускат Луму да си ходи без пари. Явно дисциплината не му е силната страна, но футболните му качества са безспорни (питал съм приятели холандци за него, когато дойде в Лудогорец и дори и там го смятат за голям талант). Играеше си редовно за младежкия национален на Холандия. Нашите гледам, че така и така са отписали Тони Огнянов, та се чудя дали това момче няма да свърши някаква работа ако го вземем. Гонзо може и да не разполага с управленски и треньорски качества в изобилие, но поне вярвам, че може да вкара едно леке в правия път с по някой шамар от време на време. В момента освен Педро аз друго крило не виждам в отбора. Имаме си юноши, но знаете Гонзо какъв фен е на пускането на юношите... ясно е, че няма да помиришат терен.

Е да, ама Луму няма как да е бил под 15 хиляди евро в Лудогорец, даже мисля, че е бил над. Това бая надскача тавана и за такъв рисков играч ... Виж Цветанов - 6 бона заплата и ще тича като изоглавен :lol: :lol: Друг е въпроса колко полезен би бил ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 13 авг 2014 14:22

Stahlgewitter написа:Кога успя да "разкриеш" Аниете и Бедоя?На Аниете клипа от миналия сезон гледа ли му?
[offtopic]https://www.youtube.com/watch?v=jLgirr3j_RY[/offtopic]

На тебе колко човека трябва да ти напишат, че нищо не разбираш от футбол и си неадекватен с коментарите си?
Клипчета гледал. :lol: :lol: :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 авг 2014 14:23

Десният защитник на „Левски“ Радослав Димитров потвърди пред БЛИЦ, че до ден два ще се раздели с клуба. Бранителят е недоволен, че не получава шансове за изява с екипа на „сините“ и сам е пожелал да бъде освободен.

„Тръгвам си от „Левски“. Разговаряме в момента и до ден-два ще бъде прекратен договорът ми. Аз поисках това, тъй като не получавам шансове за изява“, започна Димитров.

„За миг не се поколебах да приема офертата на „Левски“ и да откажа всички останали. Това е „Левски“ все пак. И Гонзо, и Мурсия ме убеждаваха, че ще разчитат на мен, но това така и не се случи. Тежко е в момента. За мен, за „Левски“, но това е положението“, допълни националът, който е известен с прякора Меси.

„Все още не съм мислил къде ще играя, но със сигурност няма да бързам както с „Левски““, завърши Димитров.

Бившият футболист на Славия изигра на „Герена“ едва два мача - срещу Локомотив (София) и срещу Берое. Като само срещу столичните „железничари“ бе титуляр и остана цял мач на терена.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 авг 2014 14:52

tevez написа:
Десният защитник на „Левски“ Радослав Димитров потвърди пред БЛИЦ, че до ден два ще се раздели с клуба. Бранителят е недоволен, че не получава шансове за изява с екипа на „сините“ и сам е пожелал да бъде освободен.

„Тръгвам си от „Левски“. Разговаряме в момента и до ден-два ще бъде прекратен договорът ми. Аз поисках това, тъй като не получавам шансове за изява“, започна Димитров.

„За миг не се поколебах да приема офертата на „Левски“ и да откажа всички останали. Това е „Левски“ все пак. И Гонзо, и Мурсия ме убеждаваха, че ще разчитат на мен, но това така и не се случи. Тежко е в момента. За мен, за „Левски“, но това е положението“, допълни националът, който е известен с прякора Меси.

„Все още не съм мислил къде ще играя, но със сигурност няма да бързам както с „Левски““, завърши Димитров.

Бившият футболист на Славия изигра на „Герена“ едва два мача - срещу Локомотив (София) и срещу Берое. Като само срещу столичните „железничари“ бе титуляр и остана цял мач на терена.

Поредният гениален ход на Гонзо. Сега ще играем с Пл. Димов или някой треторазреден мухъл от Танганайка. Р. Димитров се включи много добре и в двата мача, които игра. Ако няма нещо, което ние не знаем и не е за пред широката аудитория, значи е простотия а ла Гонзо/Батков. И защо нищо не се чува за махането на Пл. Димов, нали се чистеше от-до?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 авг 2014 14:57

Der Schmarotzer написа:...И защо нищо не се чува за махането на Пл. Димов, нали се чистеше от-до?

По-добре да не се чува нищо за него. Да си цъка в дублиращия, а най-добре ако някой отбор от Б се излъже да го вземе под наем.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 авг 2014 17:02

TristaNNN написа:
Der Schmarotzer написа:...И защо нищо не се чува за махането на Пл. Димов, нали се чистеше от-до?

По-добре да не се чува нищо за него. Да си цъка в дублиращия, а най-добре ако някой отбор от Б се излъже да го вземе под наем.

Тоя нещастник не става и за окръжните групи...
Само Левски!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 авг 2014 17:27

Гонзо спиш. :) :) :)

Осемте най-добри свободни агенти

Транферният прозорец е все още отворен и ще бъде така до 31-и август. А едни от най-добрите играчи, според Mundo deportivo, стоят свободни, в очакване някой да се сети за тях.

Според каталунското издание точно 8 са големите звезди, които изненадващо нямат отбор. Като от медията бързат да добавят, че има и други качествени състезатели.

На първо място, Mundo deportivo класира Роналдиньо. За последно бразилецът игра за Атлетико Минейро, където се подвизава от 2012-а година. Но след изтичането на контракта му, бившият футболист на Барселона не получи ново предложение.

В класацията на второ място идва Йон Арне Рийзе, който за последно игра за Фулъм, а след него е Самуел Ето'о. Игралият в миналото за Барселона камерунец прекара дълго време в Анжи, а за последно защитава цветовете на Челси. Сега обаче е в очакване на предложения.

Четвърти е Диего Лугано. Уругваецът в изминалия сезон се състезава за Уест Бромич.

Даниел ван Буйтен също е отворен към нови предизвикателства, след раздялата си с Байерн Мюнхен, а след напускането на Барселона - Виктор Валдес търси варианти. По принцип стражът трябваше да премине в Монако, но травма осуети трансфера му.

Никлас Бентнер и Йоргос Самарас, допълват списъка на осемте най-добри свободни агенти.

http://gong.bg/football-sviat/transferi/osemte-naj-dobri-svobodni-agenti-292384

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 13 авг 2014 17:45

terata написа:Гонзо спиш. :) :) :)

Осемте най-добри свободни агенти

Транферният прозорец е все още отворен и ще бъде така до 31-и август. А едни от най-добрите играчи, според Mundo deportivo, стоят свободни, в очакване някой да се сети за тях.

Според каталунското издание точно 8 са големите звезди, които изненадващо нямат отбор. Като от медията бързат да добавят, че има и други качествени състезатели.

На първо място, Mundo deportivo класира Роналдиньо. За последно бразилецът игра за Атлетико Минейро, където се подвизава от 2012-а година. Но след изтичането на контракта му, бившият футболист на Барселона не получи ново предложение.

В класацията на второ място идва Йон Арне Рийзе, който за последно игра за Фулъм, а след него е Самуел Ето'о. Игралият в миналото за Барселона камерунец прекара дълго време в Анжи, а за последно защитава цветовете на Челси. Сега обаче е в очакване на предложения.

Четвърти е Диего Лугано. Уругваецът в изминалия сезон се състезава за Уест Бромич.

Даниел ван Буйтен също е отворен към нови предизвикателства, след раздялата си с Байерн Мюнхен, а след напускането на Барселона - Виктор Валдес търси варианти. По принцип стражът трябваше да премине в Монако, но травма осуети трансфера му.

Никлас Бентнер и Йоргос Самарас, допълват списъка на осемте най-добри свободни агенти.

http://gong.bg/football-sviat/transferi/osemte-naj-dobri-svobodni-agenti-292384

Между Бендтнер и Божинов голяма разлика няма ;)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 авг 2014 18:20

Logical person написа:
zlatan написа:всички футболисти които дойдоха в Левски са взети само на един принцип.
Да слушат Гонзо и когато им каже да изиграят мача в правилната посока на тотото.
Когато всички го разберем или когато Наско се престраши да го каже ще е така.
Мурсия за това бе изгонен.
Стефчето Кунчево за това го взехме.
Иначе дали е възможно плана на Гонзи и Борето да стане достъпен за всички нас.

Не изглежда да играете тото. Ако играехте тото, трябваше да изгубите от локомотивите на коефициенти 7+. А вие точно тези мачове не изгубихте. В дербито и като гост на Берое не е кой знае каква изненада да изгубите. Съответно и коефициентите не са кой знае какво.

Тото може да е загубата на Лудогорец от Хасково или от Любимец през миналия сезон. Огромни коефициенти, един такъв мач може да върже бюджета за целия сезон.

никой ли тук не разбира от черно тото.Виж сега тези в букмейкърските къщи приятел не спят,свършиха коефицентите от Китай,Малайзия и други.Разбери ме човече ние сме трагични и не търся оправдание за загубите нито от вас нито от Берое,просто взима удобните му играчи.Ако си мислиш че 1 за Хасково срещу лудите е играна примерно със залог от 10 хлд или повече братле лъжеш се,на момента ще се блокира такъв мач.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 авг 2014 18:37

На мене лично ,най-голяма стратегическа грешка ,ми се струва изгонването на Руслан(на времето сме играли малко един срещу друг и сега като го видях на снимката много се е променил :o )Това нещо Биг Брадър,няма да го подмине просто ей така ,помнете ми думата :!: Мисля, че с този ход си вкарахте няколко автогола ,не само един :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Левски”