Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Да не забравяме, че в момента той е капитан на този отбор! Не е уместно според мен точно такива неща да говори, при положение, че нито е във формата, в която всички го помним, нито това е момента за такива "мечти". Да слезе за малко на земята, а за трансфера ще има време да мисли. Съгласен съм с Милен, че агресията му в последните мачове е в повече - още нещо върху което да мисли 

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

По сайтовете пише , че някакви гръцки менаджери щели да гледат мача вкл. и Гаджев.Ако спретне един хубав бой, което с умели провокатори като Литекс не е изключено все са го взели.
- federer_11
- Контакти:
Здравейте! Ще има ли автобуси на някои фенклубове или групички от Североизточна България (Разград, Варна, Добрич или друго място) да ни вземат от разклона за Ловеч на магистралата към София, защото в Троян сме малка групичка фенове (6 човека), но нямаме превоз. Мерси, предварително. 

Най-опитният в състава на "Левски" Христо Йовов очевидно не мисли единствено за предстоящото днес дерби с Литекс. Бижутера коментира предстоящите кметски избори в родния му град Своге, където той ще се пробва да спечели доверието на съгражданите си. Йовов вече отправи и първите си обещания, които би изпълнил, ако стане кмет.
"Имам способности и амбиции, които мога да реализирам. Достатъчно съм постигнал, за да знам какво залагам. Ако мисля, че няма да се справя с нещо, няма да се захвана с него. Преди всичко залагам на феърплея. Ако не бъда избран, ще съм много разочарован. Нормално е да бъде така, тъй като съм спортист и знам какво е да губиш", сподели Йовов.
"Преди известно време Своге беше в Топ 10 в класацията за бързо развиващите се малки градове в България, а сега не е така. Сам си финансирам кампанията. Мога да го правя, защото знам как съм си изкарал парите. Винаги си плащам редовно данъците", добави пред btv 33-годишният ас на "Левски".
"Училищните площадки са първото нещо, с което бих се захванал да оправя, ако спечеля изборите. Също така искам да оправя и резервоарите за вода, които са около 250 в цялата община. Не знам от кога не са почиствани, а всичката тази вода се пие от хората", каза още Йовов.
Бижутера говори и за обичта си към шаха. Дори разказа, че му се е случвало да става през нощта и сам да си реди партиите.
"Имам способности и амбиции, които мога да реализирам. Достатъчно съм постигнал, за да знам какво залагам. Ако мисля, че няма да се справя с нещо, няма да се захвана с него. Преди всичко залагам на феърплея. Ако не бъда избран, ще съм много разочарован. Нормално е да бъде така, тъй като съм спортист и знам какво е да губиш", сподели Йовов.
"Преди известно време Своге беше в Топ 10 в класацията за бързо развиващите се малки градове в България, а сега не е така. Сам си финансирам кампанията. Мога да го правя, защото знам как съм си изкарал парите. Винаги си плащам редовно данъците", добави пред btv 33-годишният ас на "Левски".
"Училищните площадки са първото нещо, с което бих се захванал да оправя, ако спечеля изборите. Също така искам да оправя и резервоарите за вода, които са около 250 в цялата община. Не знам от кога не са почиствани, а всичката тази вода се пие от хората", каза още Йовов.
Бижутера говори и за обичта си към шаха. Дори разказа, че му се е случвало да става през нощта и сам да си реди партиите.
- bigbonusprize
- Контакти:
federer_11 написа:Здравейте! Ще има ли автобуси на някои фенклубове или групички от Североизточна България (Разград, Варна, Добрич или друго място) да ни вземат от разклона за Ловеч на магистралата към София, защото в Троян сме малка групичка фенове (6 човека), но нямаме превоз. Мерси, предварително.
Ще има. От Търново са винаги с автобус... Пиши им във фейсбука
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- federer_11
- Контакти:
- bigbonusprize
- Контакти:
Ами не. Другите са с коли и микробуси.
- federer_11
- Контакти:
bigbonusprize написа:Ами не. Другите са с коли и микробуси.
Веднъж от Добрич са ни взимали с кола. С микробус от къде са?

- bigbonusprize
- Контакти:
Варненци са с микробус по принцип. От Шумен и Търговище ще е нещо кобнинирано с коли предполагам...
- federer_11
- Контакти: