Първо, поздравления за организаторите на АО, целта е постигната, негово величество е шампион.
Днес всичко придоби смисъл, затвориха покрива, решение, което е извън всякаква логика, решение, което е необяснимо.
Чилич се е готвил на 38 градуса, влезе да играе на 24, момчето обаче не пожела да отнема нищо от успеха на Крейг Та ... така де на Федерер и просто каза, че нито са го питали, нито са го предупреждавали и че тренировките му преди мача са се оказали безсмислени, но това няма значение, защото номер 20 е факт, другите могат да си е*ат майката, защото Федерер е най-великото нещо, което се е случвало на тениса, всъщност, представяте ли си тениса без Федерер, аз не мога, опитвам, но не се получава.
Чилич разбира се не е тренирал под покрива, за разлика от богопомазания, но както казах това са подробности.
Сега виждам, че разни невзрачници, като Пат Кеш, Руседски и Джейми Мъри изразяват недоумение и несъгласие със затворения покрив, но те не разбират, че триумфа на негово величество е много по-важен от правила, етика, равнопоставеност и разни други такива простотии.
Между другото до днес, мачовете се играеха на 40 градуса, но покрив не се затваряше, затвориха го днес, за да не бъде оставено нищо на случайността, ами ако Федерер беше загубил, това би било трагедия за световния тенис и то от някакъв сульо от Хърватия, достатъчен им е оня гадния сърбин, че да търпят и тоя, ще развалят те празника на Федерер и милиардите му фенове, ама ха.
Нямам търпение всички настоящи тенисисти да се пенсионират да станат на 40+ и да започнат да пишат автобиографии, сигурен съм, че много от тях ще пишат за това как един тенисист е бил фаворизиран и лансиран за сметка на всички останали, Федфеновете да не ме разбират погрешно, такива писания ще са лъжи на анонимници, целящи да си продават името, докосвайки се до славата на обожествения, но ще задоволи комплексирани душици като мен.
Още веднъж, поздравления на Крейг Тайли, мисията е изпълнена, да се стягат другите 3ма и особено ония от Париж, докога това мургаво испанче ще разваля празника на милиарди федерови фенове.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]