futbolqga написа:Ааа, тука няма да се разберем.До сега мненията ти винаги са били на място, обаче тук - греда!Дай сега като ние не можем да издържаме клуба да оставим Батков да прави каквото си иска, а?Ние да не сме едни други, които търпяха чичо Томовци сумати време да се гаврят с отбора им.Ако Батков продължава да не отпуска пари за отбора, а и с този треньор не станем шампиони през това първенство, просто не искам да виждам тоя мазен лъжлив боклук да стъпва на Герена.
На нас да не би да не ни се насъбраха достатъчно гаври. До гуша ми е дошло даже от гаври. Но като притежава акциите и собствеността на отбора, не виждам какво сме способни ние да направим освен поносимост и търпение. Никак не е малко и "наказанието" да присъстват 200-300 човека на мачове на отбора с най-многобройни привърженици в страната...даже си е СРАМ, но това са крайните мерки от наша страна, аз поне за други не се сещам
А поне това лято има наченки на малко по-голям професионализъм по отношение на селекция от миналите няколко години, вече дали ще е печаливша, не можем да гадаем и плюем на сляпо

П.П. Някой не издържат на това и си избират произволен отбор- Барселони, Манчестъри и т.н. техен си проблем, аз не мога да подкрепям нещо чуждо и каквото и да се случва винаги ще си обичам МОЕТО "гардже"

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]