k_oleto написа:Няма измама мой.....измамата е в твойте очи.. Ето, сега и мен ще ме храните, но ще ти кажа какво работя.
Написано в кавички, с много условности и не го приемай буквално, но .........преча на банките да си събират кредитите от хорицата. Цял ферман мога да ти изпиша на тема = защо е морално това, което правя, но това не е важно.
Та....извода трябва да е.......аз си работя по закон (в смисъл не правя нищо нередно или незаконно), но .....недей да четеш наредбата или закона буквално (Кашчей как липсва). Хората в България (с пари), са направили пари, не защото са чели всичо буквално, а защото са имали мозък и са били не форумни герой, а хора с "ташаци" = нема ме разбереш, но не е и важно.
Напротив, разбирам те прекрасно и даже съм съгласен с теб, без първото изречение. Няма нищо лошо в това да правиш схеми, когато те са законни и не нарушават правилата в областта, където се правят. Вашият казус не е такъв изобщо. Ако всичко беше законно, можеше да кажа "брей, колко хитро". А то е селска хитрост, долнопробен евтин тарикатлък, базиран на множество неправомерни актове и активна пропаганда. И дори не е удивително, че толкова много хора се вързаха на него. Жалко е, но не е изненада.