Е да ама в Лудогорец който и от двата състава да пуснат все бият ... равностойни са
И наще трябва да са такива и двата . И къде да се обиграват ако не в контролите
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
yavorescu написа:k_oleto написа:Всички ти оценявме труда. Особено това, че познаваш Ганчев от 1991г.
Питането, с което закачих темата е: Защо влизаш в този подфорум и обясняваш неща, които не касаят пряко теб, нито живота ти, нито бъдещето ти.
По отношение на първото вече казах, че беше глупаво от моя страна да споменавам това. Грешката е моя.
Обясних още миналата седмица защо съм тук, ако се наложи ще повторя. Не е за да ви дразня или злобея. Знам, че тези теми ви причиняват известен дискомфорт, но ще трябва да се научите да живеете с това.
Най-голямата ирония е, че именно от вас зависеше бъдещето на ЦСКА. Ако бяхте казали "НЕ" на измамата, тя нямаше как да се осъществи, дори президента и секретаря на УЕФА да бяха съучастници. Защото вие сте актива, който му е нужен на собственика, липсващата брънка от веригата. Затова ГГ протакаше докрай и ви сервира "решението" като единствената реална възможност. А манипулацията се оказа много по-лесна, отколкото и в най-смелите му мечти. И продължава с пълна сила...
@tochavos
Извинявай, но не мога да приема, че отговарям на определението за "трол". Ако влагаш същия смисъл в понятието, какъвто беше в зората на Интернет.
Няма измама мой.....измамата е в твойте очи.. Ето, сега и мен ще ме храните, но ще ти кажа какво работя.
Написано в кавички, с много условности и не го приемай буквално, но .........преча на банките да си събират кредитите от хорицата. Цял ферман мога да ти изпиша на тема = защо е морално това, което правя, но това не е важно.
Та....извода трябва да е.......аз си работя по закон (в смисъл не правя нищо нередно или незаконно), но .....недей да четеш наредбата или закона буквално (Кашчей как липсва). Хората в България (с пари), са направили пари, не защото са чели всичо буквално, а защото са имали мозък и са били не форумни герой, а хора с "ташаци" = нема ме разбереш, но не е и важно.
k_oleto написа:Белката прави некакви неща, дето не ги разбирам. Малко като Ники Жадното....Явно нова тактика.......
Манолев централен - Георгиев - бек....Кубемба в титулярите......(той и за резверва нестава де)
баси състава и то 2:2 с тоя състав......
Добре е....Ама в защита сме като сирене, а и Никола Колев вкара - това му е първия.....А колко грешки направи - не е истина......
От всички - никой !
Белчев с умисъл ги поставя под стрес ! И това е част от подготовката. Трябва да са готови да се борят при всякакви ситуации. Нека да видят малко зор, да им е неудобно малко

1982 написа:tochavos написа:1982 написа:Когато вършехте всички тези грандиозни далавери и измами, трябва да сте били наясно, че нон-стоп ще ви се напомнят и ще се коментират. Така че не знам защо недоволствате, много искате всичко да се потули и забрави, все едно нищо не е станало. Е, няма как ..... ще си носите кръста.
Първо - не сме забравили, второ - не ме интересува какво имаш да кажеш, единствения ми проблем е, че задръстваш темата със спам и ми е по-трудни да достигна до смислената информация - тва ми е кръста.
Като не те интересува мнението ми, не ме чети, проблем ?!
А постовете ми не са спам, пиша за вашия клуб, за когото е темата, не за чужд. Това че не ви изнася не значи, че е спам.
Извинявам се за забавения ми отговор, но гледам мача.
Та аз не те чета, просто трябва да отсея всичката плява, в която попадат и твоите мнения. А ти повтаряш едно и също нещо в темата вече за около хиляден път - тва ако не е спам, здраве му кажи.
-
demon777 написа:Е да ама в Лудогорец който и от двата състава да пуснат все бият ... равностойни са
И наще трябва да са такива и двата . И къде да се обиграват ако не в контролите
С Бумал,Педро и Арсенио щяхме да имаме нужната дълбочина в състава, но все пак чакаме нови на тяхно място.
Последна промяна от redmadness48 на 23 юни 2017 20:06, променено общо 1 път.
yavorescu написа:k_oleto написа:Всички ти оценявме труда. Особено това, че познаваш Ганчев от 1991г.
Питането, с което закачих темата е: Защо влизаш в този подфорум и обясняваш неща, които не касаят пряко теб, нито живота ти, нито бъдещето ти.
По отношение на първото вече казах, че беше глупаво от моя страна да споменавам това. Грешката е моя.
Обясних още миналата седмица защо съм тук, ако се наложи ще повторя. Не е за да ви дразня или злобея. Знам, че тези теми ви причиняват известен дискомфорт, но ще трябва да се научите да живеете с това.
Най-голямата ирония е, че именно от вас зависеше бъдещето на ЦСКА. Ако бяхте казали "НЕ" на измамата, тя нямаше как да се осъществи, дори президента и секретаря на УЕФА да бяха съучастници. Защото вие сте актива, който му е нужен на собственика, липсващата брънка от веригата. Затова ГГ протакаше докрай и ви сервира "решението" като единствената реална възможност. А манипулацията се оказа много по-лесна, отколкото и в най-смелите му мечти. И продължава с пълна сила...
@tochavos
Извинявай, но не мога да приема, че отговарям на определението за "трол". Ако влагаш същия смисъл в понятието, какъвто беше в зората на Интернет.
Не се притеснявай не причиняваш дискомфорт. "Трол" използвам в доста широк смисъл - както ти казах, ако искаш да промениш нещо в нашата футболна действителност форумът на Гонг не е мястото, което ще ти свърши работа. Тук просто пада едно оплакване и рев на разни хора със слаби нерви и разбити илюзии. И ти си един от тях.
Нали италиански вратар уж щяхме да вземаме?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
-
Айдеее Малинов пак от далече 

Надявам се, че бат' Стам гледа много внимателно! Крис Малинов, Стойчо, Симао и Милчо са най - добрите на терена днес! Тези момчета трябва да получават повече доверие!