Blue Monster написа: Но до колкото знам Литекс, Славия си плащат за да обличат Адидас.
Така е.Само ние и чорбата сме на прИмоция от Улшпорт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue Monster написа: Но до колкото знам Литекс, Славия си плащат за да обличат Адидас.
plamak написа:Едва ли има разумен Левскар, който да е против Батков. Дори факта, че Левски е най-добре организираният клуб в България и с една от най-добрата база, която се обновява непрекъснато, е достатъчно за уважение. Според възможностите си и според реалностите в България, правилно не се изхвърля на трансферният пазар. И на мен ми се иска Левски да е като Барселона, но реалностите са други.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Blue Monster написа:Напълно съм съгласен! И според мен вече малко се поулхяме с темите срещу Батков. Тази може би е над 15та, но освен да си чешем езиците, друга файда няма, така че...![]()
durex написа:Като неможе да го продава на някой който ще може! Тва да не ти е детска играчка че да се е*ава с нас феновете.На запад как са хората - Като не му отърва вече клуба продава го на някой по заможен и точка.Само тук всеки иска да е шеф за без пари ама не става така. Трябва да дадеш,за да ти дадът!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта