ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: СДЕЛКА ЗА БОТЕВ ДО ДНИ. ИТАЛИАНЦИ ВЗИМАТ БОТЕВ БЕЗ ПАРИ .. ?

Мнениеот Fallen_Angel » 02 ное 2009 16:57

Дано е така, но нека не се навиваме за "до часове"... Като стане - тогава. Колкото повече време отнема, толкова по-добре в перспектива това означава, че урода мръсен бива притискан и мачкан...

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 02 ное 2009 17:44

Alternative написа:Някой от вас представя ли си варианта:Селяка не се съгласява да му вземат дръжеството без пари,италиянците се отказват...обявява се фалит и Ботев отива във В група.Селяка ще бъде линчуван.Дано да си дава сметка мизерника какво може да му се случи! :evil:

Това не може да стане защото зада вземе лиценз този сезон Селския е обезпечил задълженията на АД-то ФК БОТЕВ с лични недвижими имоти. Целта му е да се отърве, но с фалит няма да стане изпуснал е момента през лятото, когато се е надявал да вземе пари за Саидходжа и Минев и с това да плати на и да продаде: Гаров, Лимона, Манчев, Попов, Кръстев, Аврамов и тн. При фалит на АД-то той остава без земи и даже май без къща :?
Те това са разбрали италиянците на скоро :lol:

Agalski_mi_go_lapa

Мнениеот Agalski_mi_go_lapa » 02 ное 2009 17:54

Току що по Ринг казаха, че по тяхна неофициална иформация Христолов се е съгласил да прехвърли акциите. А дано тая вечер да стане всичко ясно, че вече никой няма нерви

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 02 ное 2009 17:58

Agalski_mi_go_lapa написа:Току що по Ринг казаха, че по тяхна неофициална иформация Христолов се е съгласил да прехвърли акциите. А дано тая вечер да стане всичко ясно, че вече никой няма нерви

:lol: :lol: :lol: Разби ме с тоя ник човече :lol: :lol: :lol:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 02 ное 2009 18:01

Как да стане днес, след 18 часа?... До ден, макс. два единия "гордиев" възел ще се разплете - или урода си тръгва, или италианците. Няма да има цър-пър.

Agalski_mi_go_lapa

Мнениеот Agalski_mi_go_lapa » 02 ное 2009 18:05

Бе той, че си тръгва - тръгва си. Въпроса е по кой начин. Дано наистина се е съгласил срещу парите от трансфера на играчите в ЦСКА да сдаде властта. Поне така казаха по ТВ.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 ное 2009 19:58

Че то нотариусите имат ли работно време бе :) Въпроса е нотариус да озакони а иначе самото прехвърляне по всички агенции така или иначе ще стане след време
ИзображениеИзображение

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 02 ное 2009 23:55

rump_shaker написа:Че то нотариусите имат ли работно време бе :) Въпроса е нотариус да озакони а иначе самото прехвърляне по всички агенции така или иначе ще стане след време

Eee rump интелигентно момче си... направи преговор на думите,които започват с у и о! :)))) айй честито!!!! Утре трябва да пием

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 03 ное 2009 00:09

Атила, не е ли рано още за "Честито!"? Свило ми се е сърцето... макар че Либерман сякаш се сигурен? :)
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

nasko1912pd
Контакти:

Мнениеот nasko1912pd » 03 ное 2009 09:04

ve4e neznam kakvo stava taq na6ta rabota se prevarna vav mexikanska sapunka tu na kupuvat tu nqma dani kupuvat edin vika edno drug vika dve vseki ima informaciq ve4e neznam na kvo da vqrvam dori az se obarkah ot vsqkade molq hora koito neznaqt to4na i sigorna informaciq dane pi6at hora koito znaqt sas sigornost kakvo stava i da pi6at sas fakti ane 4ul nedo4ul istina ili neistina i vednaga da pi6e taka niq samite se samozalagvame

пиши на кирилица
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”