Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

JoroBoro
Контакти:

Re: Ботев разби и Черноморец Поморие !

Мнениеот JoroBoro » 01 фев 2012 19:00

Bourgas написа:Гледах само първото полувреме, нямаше нито един бултрас на стадиона, с изключение на журналиста, писал тази статия :mrgreen: Бяха и двата отбора слаби първото полувреме, Поморие бяха по-слабите обаче. Имаше отменен гол за Ботев, заради засада. Това все пак са момчета на 17-18 години. Второто какво е ставало, вече не знам, но пък "разбиване" .. :) Те и Черноморец Бургас вкараха 4 на Светкавица, но определено не ги разбиха.

И как разбра че нямало и един бултрас като бяхме двама :) Първото полувреме играхме доста добре, преса по целия терен и опити за скоростни атаки по крилата, но до чисто голово положение не стигнахме. Сашо пак беше най-добрия на терена и се раздаваше докрай. Опита два-три удара след избита топка от корнер, ама в облаците. Домакина направи един глупав фаул към края на полувремето, от който Поморие имаше най-чистото положение, май някой от нашите изчисти от голлинията.
Второто Милен вкара по-младите и играта живна. Тошко на обичайното високо ниво. Първия гол късметлийски, след меле в пеналта, после вниманието ни бе насочено изцяло към винското със свинско :)
Ай наздраве и честит празник :ugeek:

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 01 фев 2012 19:16

Не мога да разбера какво очакват някои хора от контролен мач игран при минусови температури и то при положение, че това е едва втората контрола на отбора. Тази контрола не е показател нито за класата на Ботев, нито за класата на Черноморец Поморие, но победата определено влияе добре на самочувствието на отбора. Мисля, че истинското лице на отбора ще се види едва на контролите в Анталия, когато ще се избистри и титулярния състав, в който нищо чудно да не попадат Светльо Петров и Манчев, та дори и Кривия, който с оглед годините си едва ли ще може да изкара цял мач на бързи обороти, както ще изисква Радуканов. Пожелавам на играчите да се опазят от контузии и нека срещу Черноморец в петък дадат всичко от себе си за да покажат, че победата ни за купата не е била случайност.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Зима 2012 Зимна подготовка, селекция, контроли

Мнениеот botev_1912 » 01 фев 2012 19:31

options_1912 написа:
hetfield написа:Кой се оплаква от Атанасов :р

Е не майна.... Аз лично се оплаквам но ще видим с Бургас дали ще ги вкара тия положения .. Иначе винаги сам срещу вратаря колко много изпускаше сега едва едва вкара.

Как не се спряхте да мрънкате по това момче?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 01 фев 2012 21:41

hetfield написа:А състава все още се бистри.Хубаво е,че вкарваме и целия мач го владеем.Мисля,че в Б група няма да имаме проблеми.А за купата квото дойде

+1 Toва не ни пречи да помечтаем ;)

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 01 фев 2012 22:52

Полезна контрола и добър резултат. Надявам се скоро да играем официален мач с тях на Лазур, за да се почувстваt гостi на собствения си стадион.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 02 фев 2012 13:57

BP1912 написа:http://www.plovdivutre.bg/sport/29173-ekskluzivno_levski_pregovarya_za_nedelev_dava_hristov
Дано да не е вярно щото ...... :evil: :evil: :evil:

Те нека си дават оферти, нито им е за първи път, нито за последен. Преди половин година писаха, че бил сигурен даже в Левски, та чак и номер му дадоха, ама ето - продължава да играе в Ботев.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 фев 2012 14:05

Тошко е казвал много пъти, че в България ще играе само за Ботев. Тва леке Христов не го виждам как ще играе за нас след селските му номера напоследък.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 02 фев 2012 15:42

Някоя измислена медия пусне някоя глупост и се почва обсъждането и нахъсването, чак ми става весело да ви гледам всеки път :) Подобни изсмукани от пръста статии изобщо не трябва да се коментират, само правите рейтинг и реклама на сайтчето им.
est. 1912

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 02 фев 2012 16:47

Шврнц Тпрунков написа:
BP1912 написа:http://www.plovdivutre.bg/sport/29173-ekskluzivno_levski_pregovarya_za_nedelev_dava_hristov
Дано да не е вярно щото ...... :evil: :evil: :evil:

Те нека си дават оферти, нито им е за първи път, нито за последен. Преди половин година писаха, че бил сигурен даже в Левски, та чак и номер му дадоха, ама ето - продължава да играе в Ботев.

Ами дано да е жалък опит на тази медия да блесне, че бая пловдив нюз сайтове се навъдиха и кризата в жанра им е голяма.
Представяш ли си да е истина и да ни натресат тоя Христов за хрантутник... "ни щааа в Ботев, искам при младежите на заплатка в уефски"

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 02 фев 2012 17:12

Bourgas написа:
kanar4o написа:
Bourgas написа:Гледах само първото полувреме, нямаше нито един бултрас на стадиона, с изключение на журналиста, писал тази статия :mrgreen: Бяха и двата отбора слаби първото полувреме, Поморие бяха по-слабите обаче. Имаше отменен гол за Ботев, заради засада. Това все пак са момчета на 17-18 години. Второто какво е ставало, вече не знам, но пък "разбиване" .. :) Те и Черноморец Бургас вкараха 4 на Светкавица, но определено не ги разбиха.

Както писах ,първото полувреме сме играли с резервните футболисти + 3-ма човека от основния състав.
Какво ми говориш за бултраси в Поморие при температура - 20 градуса ,работен ден ,в контрола?
Не ставай смешен . Биваше да има повечко от 20-на човека в Пловдив преди 2 месеца от Ваша страна ...
Иначе ти видя преди точно година и 2 месеца как се изсипват 2 000 пловдивчани в твоя роден град. :)

Пич, как да ти кажа, само ние, които дойдохме бяхме 12 човека + още 3 на вашите трибуни. Имаше и един рейс и още хора, но няма да споря, има снимки. Температурата беше -5, да те светна. И нали няма значение работен ден или контрола. Много сте големи, ама само на приказки. За футболистите, да се занимсля само имената им, че не ви ги знам, да ме извиняваш, Кривия, пича от ЦСКА Светльо, вратарчето ви, Домакинов, Гаджалов и Манчев. Бъркам ли?

Сега да ти отговоря ,понеже вчера ме баннаха ,заради едно изречение за "отбора на народа". :mrgreen:
Ти сериозно ли мислиш ,че Светльо Петров ,Кривия ,Манчев и Армандо ще бъдат титуляри? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Те 4-та няма да имат нищо общо с титуляри ,може да са титуляри в някой мач ,но като основни играчи ,няма да са. В средата определено ще си играе Рахов ,може би с Телкийски ,но да не отписваме и Кривия (за него има някакъв шанс). Христо Иванов ,който привлякохме от Монтана ,ще е титулярният вратар на Ботев Централната ни двойка защитници се очертава Мартин Димов и Николай Димитров - Ноко ,които са с класа над Гаджала и Домакинов.
Общо взето единствените титуляри от първото полувреме (които най-вероятно ще играят пролетта) са Аргиров ,Петьо Атанасов и Йордан Христов.
Мисля ,че познавам отбора си доста по-добре от теб ! :)
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”