Горанов доколкото си спомням Ясен го пусна резерва в един или два мача и въобще не бешше зле. За една тапа става дума, нали? Здраво, набито лапе, с тъмна кичара? А Балджийски се води любимец на Херо. Защо ли?
А някой да си спомня, че без Иса можеше да не играем в ЛЕ с Ясен?
И въобще за какво им е тая школа, щом не ги пускат в първият отбор? Да я разпускат и това е.
...ма те пък май бяха задължени, а? Тюх!
ДЮШ-Левски!!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: ДЮШ-Левски!!!!!
metodito написа:Гледайки вчера дербито между Ловеч и Локо пак ме хвана яд за малките. Дали това е някаква прокоба над синият клуб, или е просто временно нещастие? Става дума за Галин Иванов, който поне през първите 45 минути тича, бори се, но ... не за нас. След това разбира се се замислих за Попов - натирен от Герена. На приказките, че бил избягал вярват само слепците. Не мога да не се сетя и за Бандата. След престоя му в "Левски" с него се е работило. На Герена той бе несигурен. След два сезона извън Герена... Не мога да не се сетя и за Влади Гаджев. В един мач ли е носил отбора на гърба си? При него поговорката: "Класата е вечна, формата - временна" важи в пълна степен.
Но! , ако е казал това как за повече пари щял да остане.... ооооооо, я джа! Само, че някой не работи с тях още от деца за някои нефутболни неща. Проблем, който примерно в школите на Пирин да речем го няма... Та, виждаме юношите, които загубихме при Сираков - това трябваше да е гръбнакът на отбора днес. Виждаме по времето на Иванов, че избягаха, и се вижда, че ще изпускаме и по времето на Тонев /то...след него потоп ще става.
Защо, бе? Как мислите? Случайност или "нарочност" и последователно провеждана изключително некадърна политика.
А и като споменах за изпуснати юноши - един от най-големите таланти, провален от ръководителите на "Левски" - Лъчо Балтанов - от капитан на националният младежки отбор по футбол... Вместо да се чудим кой да замени Грийн и да се правят някакви странни врътки в средата на терена... А вместо да търсим под дърво и камък евтин и качествен нападател - изпуснахме Исмаил Иса с лека ръка. За къде - втора Бундеслига, Лига 1, Лига 2, Швейцария, Полша? Мннееее....
Да се готвят:
Жак Коен, Хр. Попадийн, братята Цоневи, Антонио Вутов и др. за които синята идея може би означава нещо, но ще плюят на тях, за сметка на поредният некадърен легионер, който заема титулярно място, просто защото на някого са обещани пари от трансфера му.
Бандата и Попето не бяха натирени, а откраднати от Андрей Желязков. Момчетата бяха с предложени договори. Нико Петров пък сам си пропиля шанса ,с дисциплината си.
Балтанов имаше нещастието в момента когато трябваше да развива таланта си треньор да му бъде мъпет
- metodito
- Контакти:
Бандата и Попето са били натирени - ок, не в буквалният смисъл. Лъчо беше заминал, когато дойде Гонзо. Да не говорим, че решението от офанзивен футболист да стане дефанзивен - което го дръпна надолу също бе преди Кокала и Гонзо. Последният добър мач на Лъчо бе в Испания срещу Виляреал. И то бе пуснат на пожар.
- blue avalanche
- Контакти:
"Междувременно шефът в Левски показа как ще действа отсега нататък, ако някой се издъни, независимо дали е от първия отбор или от някоя от юношеските формации. Първите изпатили си вече дори са изгонени от клуба и нямат право да стъпват повече на Герена. Става въпрос за братята Браян и Валдемар Стоянови, които в началото на годината бяха привлечени в детско-юношеската школа на сините от Ботев Враца. Още с идването си в Левски те били настанени в общежитието, но преди дни вдигнали луд купон, след който в крайна сметка се оказаха вън от клуба. На 18-годишния Браян и по-малкия му брат била направена забележка от охраната да намалят музиката, но те не изпълнили препоръката. Още на следващия ден Иво Тонев наредил да ги изгонят, след като разбрал какво се случило."
Точно така!!!Надявам се всякакви лиготии да бъдат изкоренени от Герена!!!
Точно така!!!Надявам се всякакви лиготии да бъдат изкоренени от Герена!!!
Стивън Петков в групата за гостуването.Е хора гледал съм го 4 или 5 мача и то в националния и вярвайте ми не става това момче, не знам с връзки ли е,не е ли,но не става.Въобще лошо впечатление остави в мен.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- amstel_beer
- Контакти:
sslevski написа:Стивън Петков в групата за гостуването.Е хора гледал съм го 4 или 5 мача и то в националния и вярвайте ми не става това момче, не знам с връзки ли е,не е ли,но не става.Въобще лошо впечатление остави в мен.
Аз пък имам чувството, че и ти си в школата на Левски и очакваш някой да те спомене за да го подкрепиш.

Левски с Купата на БФС на юноши 1998-ма
Левски победи с категоричното 4:0 Славия и спечели турнира за купата на БФС при юношите родени 1998-а година. Пред близо 300 зрители в Правец два гола за "сините" реализира Алекс Боримиров, а по едно попадение добавиха Илиан Стефанов и Ангел Сираков.
Левски поведе още в четвъртата минута чрез гол от дузпа на Боримиров, а само Илиан Стефанов с удар от наказателното поле реализира второто попадение.
Четири минути преди края на полувремето Левски вкара и трети гол чрез Ангел Сираков.
В 48-ата минута "сините" стигнаха до четвърто попадение, като този път точен бе Боримиров.
Убедителни победи постигнаха отборите на Левски и Славия в 26-ия кръг на Елитната юношеска група (до 19 години). Левски разгроми Любимец със 7:0 и има 9 точки преднина над Славия, който заема 2-а позиция, но е с мач по-малко.
1 Левски 24 20 1 3 87-15 61
2 Славия 23 16 4 3 60-16 52
3 Литекс 22 14 7 1 67-18 49
4 Чавдар (Етрополе) 23 15 4 4 51-17 49
5 Черно море 23 14 7 2 48-23 49
6 ЦСКА 24 15 1 8 48-27 46
Големите като не могат, ще се радваме на успехите на малките.
- blue avalanche
- Контакти:
Браво на момчетата!
- blue avalanche
- Контакти:
"Левски продължава да бъде лидер в Елитната юношеска група (до 19 години), след като се справи без особени проблеми с Берое с 4:1 като гост. Цветелин Тонев вкара два пъти и вече има 17 попадения от началото на сезона, а по един път във вратата на домакините се разписаха Стивън Петков и Тодор Чаворски. Така след мачовете от 27-ия кръг сините имат 64 точки, с 9 повече от Славия, като белите са и с един двубой по-малко."
Ще ги видим ли някой ден с фанелката на мъжкия отбор?
Ще ги видим ли някой ден с фанелката на мъжкия отбор?