Шеридън идва в ЦСКА - Селтик не го взе на турнето в САЩ
196-сантиметровият централен нападател на Селтик Килиън Шеридън е на крачка от договор с ЦСКА, научи Sportal.bg. Именно ирландецът бе трансферна цел №1 на червените през лятото, но до този момент все още няма споразумение с шотландския гранд. До преди два дни дори се смяташе, че сделка между ЦСКА и Селтик въобще няма да има, но от вчера ситуацията коренно се промени в полза на българския клуб. Мениджърът на детелините Нийл Ленън не включи Шеридън сред 27-те футболисти, с които Селтик замина на турне в САЩ. Това е ясен знак, че шотландският вицешампион няма да разчита на 21-годишния младок.
Няколко часа след като бе определена групата, ЦСКА и Селтик подновиха преговорите за Шеридън, който е дал принципното си съгласие да продължи кариерата си в България. Очаква се, при добро стечение на обстоятелствата, до края на седмицата разговорите да дадат резултат и централният нападател да акостира на „Армията".
За детелините нападателят има 14 мача и 4 гола. За националния отбор на Ейре записа две срещи през пролетта на 2010 година.
http://football.sportal.bg/news.php?news=247875
Трансфери!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери!!!
Сега ще спасяваме кариерата на някакъв, дето очевидно не желае да играе в ЦСКА. Камбуров наистина е най-добра опция за момента.Тоя Шеридън ме съмнява да е нещо особено.Ленън да не е сляп, че да го остави току-така.Общо взето, аз лично не съм очарован от селекцията , а и от работата на Костадинов до момента като цяло.Затрива школата, плаща трансфери за свободни агенти, привлича контузени състезатели...пълна аматьорщина.Дано греша, като си мисля, че ни предстои много труден сезон и нови катаклизми, но мисля , че ще стане точно така..Ми смешно е да вземеш контузен играч, да му платиш почивката в Германия и после да чакаш да ти се радват феновете, че той не бил записал и 1 мач за сезона,а взема по 6-7 хил. евро , пък юношите ги разкара.
Мен ми се струва,че Шеридън ще се окаже свестен трансфер,ако разбира се има желание да играе за нас .. Ръста му е 196 см и все пак е играл в Шотландия,където се играе мъжки футбол .. Дано се окажа добър пророк,но все пак дано го вземем,а не някакви си Грило и тем подобни световно неизвестни ..
Това е чувството,което в нас гори ..

ЦСКА намери резервен вариант на Шеридън, взима нападател от Карл Цайс Йена
Ръководството на ЦСКА намери резервен вариант за нападател и ако не успее да привлече футболиста на Селтик Килиън Шеридън, в отбора ще акостира Орландо Смеекес, научи Sportal.bg. В момента играчът е собственост на третодивизионния немски тим Карл Цайс Йена, но от клуба са готови да се разделят с него. Нападателят е на 28 години и е роден в Холандия, но се състезава за Холандските Антили. За последно нападателят е бил на проби в Ковънтри.
http://football.sportal.bg/news.php?news=249092
redrOck написа:ЦСКА намери резервен вариант на Шеридън, взима нападател от Карл Цайс Йена
Ръководството на ЦСКА намери резервен вариант за нападател и ако не успее да привлече футболиста на Селтик Килиън Шеридън, в отбора ще акостира Орландо Смеекес, научи Sportal.bg. В момента играчът е собственост на третодивизионния немски тим Карл Цайс Йена, но от клуба са готови да се разделят с него. Нападателят е на 28 години и е роден в Холандия, но се състезава за Холандските Антили. За последно нападателят е бил на проби в Ковънтри.
Това е несериозно, по-добре някой от школата вместо този...сякаш на всяка цена искат вземат чужденец, няма значение добър или лош, но да бъде чужденец.

Гуу написа:redrOck написа:ЦСКА намери резервен вариант на Шеридън, взима нападател от Карл Цайс Йена
Това е несериозно, по-добре някой от школата вместо този...сякаш на всяка цена искат вземат чужденец, няма значение добър или лош, но да бъде чужденец.
А Томи Костадинов като какъв точно играе ? Защо не го пусне в няколко мача като 9ка?
Трябва и ние да залагаме на младоците като всички останали отбори в България.Аз ще остана много разочарован,ако някой чужденец играе вместо Сашко Тонев примерно ..
Това е чувството,което в нас гори ..

[center]ЦСКА се прицели в Димитър Макриев[/center]
Националът Димитър Макриев може да се окаже ново попълнение на ЦСКА, пише "Меридиан Мач". Както е известно, армейците търсят спешно нападател, тъй като ирландецът Килиън Шеридън към момента бави своя отговор.
Именно заради това "червените" са се свързали с юношата на Левски. Макриев, който преди година бе пред договор със "сините", е на път да напусне израелския Ашдод, тъй като има разногласия с английския си треньор Джон Грегъри. Макриев ще бъде посрещнат като любимец от "червената" публика, тъй като преди 8 години напусна Левски, за да премине на "Българска армия".
Ако трансферите на Шеридън и Макриев не се осъществят, ЦСКА ще вземе холандеца Орландо Смеекес, който рита за немския Карл Цайс Йена.
http://football.sportal.bg/news.php?news=249250
дано го вземеме тоя. Батко