Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sagittarius
Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
НТрябва да се раздаде справедливост!Не може така,просто не може.Не може да насърчаваш лумпените.ЦСКА дължи милиони,напълно основателно да ги махнат от елита като Ботев.За днешните изпълнения също.А и им е Н-ти рецидив на същата тематика.Нека лумпените разберат докъде мгоат да докарат нещата.И междудругото - защо само ЦСКА да страда?Всеки лумпен не трябва ли и персонално да отговаря?Кемрите запечатаха ухилените им олигофренски лица-разпознаване поотделно,по 20 000 лева глоба за всеки от тях и доживот вън от стадиона.И защо да не се сравняваме с Англия?С кой да се сравняваме?Със Зимбабве ли или с Танганайка?Защо англичаните да могат,а ние да не можем?Аз искам да няма огради,да е пълен докрай стадиона.Защо английските лумпени си знаят мястото....ами просто защото там за такива неща просто те мачка закона.Тука закон има,но никой не го прилага.Или по-лошо,прилага се различно за всеки,според име,парично състояние и т.н. - т.е. КОРУПЦИЯ(разложение).Не трябва да сме такива
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Siegfried написа:Аз ти говоря за дълго време . За повече от един мач .
Няма да стане в България, максиум 2 мача за софийски отбор. Ако беше провинциален, може и от А група да го извадят, или от профи футбола направо, ако Боби е в мензис. Но на софийските отбори тва е напълно позволено, така че няма проблем.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Sagittarius написа:НТрябва да се раздаде справедливост!Не може така,просто не може.Не може да насърчаваш лумпените.ЦСКА дължи милиони,напълно основателно да ги махнат от елита като Ботев.За днешните изпълнения също.А и им е Н-ти рецидив на същата тематика.Нека лумпените разберат докъде мгоат да докарат нещата.И междудругото - защо само ЦСКА да страда?Всеки лумпен не трябва ли и персонално да отговаря?Кемрите запечатаха ухилените им олигофренски лица-разпознаване поотделно,по 20 000 лева глоба за всеки от тях и доживот вън от стадиона.И защо да не се сравняваме с Англия?С кой да се сравняваме?Със Зимбабве ли или с Танганайка?Защо англичаните да могат,а ние да не можем?Аз искам да няма огради,да е пълен докрай стадиона.Защо английските лумпени си знаят мястото....ами просто защото там за такива неща просто те мачка закона.Тука закон има,но никой не го прилага.Или по-лошо,прилага се различно за всеки,според име,парично състояние и т.н. - т.е. КОРУПЦИЯ(разложение).Не трябва да сме такива
Проблемът е , че на никого не му стиска да пипне с пръст ЦСКА....
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- mirko_slav
- Контакти:
Това нашето не е футбол.Само в България може да се случи такова нещо!!!По-добре да не се играе футбол в тая държава!Нито отборите ни отбори,нито стадионите ни стадиони,нито феновете ни фенове!!!ВСИЧКО Е ЕДНА БЪЛГАРСКА ПАРОДИЯ НА ФУТБОЛ!!!!!!!!
- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
Не забравяйте едно нещо - не сравнявайте БОТЕВ и ЦСКА - все пак това е България!
ЦСКА ще отнесат 1-2 мача наказание, а за изхвърляне и дума да не става

LSFC 1914 написа:gld_84 написа:Ако заради това изхвърлят отбора от А група, мога ли другата седмица с 20 приятеля да отида на мача Левски - Локо Сф и да предизвикам безредици, та да ги изхвърлят и тях?
Виж се какво жалко мислене имаш. Айде да не те обиждам сега, че ....
Кога съм казал, че ще го направя или, че е редно?!? Дадох само пример за превратно тълкуване на членовете на наредбите и т.н.
- Gonzo0009
- Контакти:
mirko_slav написа:Това нашето не е футбол.Само в България може да се случи такова нещо!!!По-добре да не се играе футбол в тая държава!Нито отборите ни отбори,нито стадионите ни стадиони,нито феновете ни фенове!!!ВСИЧКО Е ЕДНА БЪЛГАРСКА ПАРОДИЯ НА ФУТБОЛ!!!!!!!!
Да само тука да знаеш

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
-
- Контакти:
Простено ти е,тогава.
Аз 1982година,започнах да гледам мачове.Бил съм на 10 години и спомените ми са от Световното 1982г.в Испания.[/quote]
+ 1000
Те за сефте чуват за РАЗКРИТ уреден мач!
Те мачове НЕ СА уреждали!(разкрити)
ТАРАтанци!

+ 1000
Те за сефте чуват за РАЗКРИТ уреден мач!
Те мачове НЕ СА уреждали!(разкрити)
ТАРАтанци!
- child in time
- Контакти:
mirko_slav написа:Това нашето не е футбол.Само в България може да се случи такова нещо!!!По-добре да не се играе футбол в тая държава!Нито отборите ни отбори,нито стадионите ни стадиони,нито феновете ни фенове!!!ВСИЧКО Е ЕДНА БЪЛГАРСКА ПАРОДИЯ НА ФУТБОЛ!!!!!!!!
Такива неща се случват по цял свят! Глупостта дебне от всякъде! Да не навлизаме в статистика която завършва на Хеизъл излишно е!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

plovdivmraziselskiq написа:Не забравяйте едно нещо - не сравнявайте БОТЕВ и ЦСКА - все пак това е България!![]()
ЦСКА ще отнесат 1-2 мача наказание, а за изхвърляне и дума да не става
Да така е!
Жалко е и не е честно, но е така.
От Левски съм и съм наясно, че това се отнася за грандовете.
Съгласете, обаче че ЦСКА, не са го рязали така, както есента порязаха Левски.
На ЦСКА, такова нещо срещу Литекс не им се е случвало нито веднъж.
Съжалявам, когато Лафчис извади Левски преди години всички му се смееха.
Той предупреждава, че това се задава - всички му се смееха!
Сега ХАК ДА НИ Е!
ЧЕСТИТО!