Хахаха, браво boababb - това за граматическата грешка.
Иначе да си кажа и аз. Първо, хайде да не отговаряте на оранжево-червените? Става ли? DON'T FEED THE TROLL.

Няма да коментирам как не съм видял за толкова години един! материал за Венци, кой е той, как припечели парите си и с кой е свързан. Имам предвид за материал в спортна медия. Същото важи и за оня с къщичката за кученца. Градев каза как Томича дал 60 000 за интернет тролове да го защитават, плащал е и на медии сигурно, там е ясно. За "титаните" също. Боко не спи.
Сега, за тоя Русев. Първо да кажа, че не просто ме респектира. Тоя ми изглежда зловещ. Не се съмняявам за връзки с УБО и такива ми ти неща. Тоя е доста тежък калибър и в същото време някой, който няма да се посвени да си изцапа ръцете. Изглежда ми опасен.
Сега, относно присъствието му в "Левски". Едно съм убеден: не идва да точи "Левски". То не, че има, но това само вметка на
онея де правиха метани на своите убийци и сега правят шляпички на онова джудже, което ще ги излъже и изостави като използван капут. И според мен гледа на "Левски" като на компания. Не като на "клубът, с който съм се родил и за който ще дам майка си и баща си" и такива ми ти глупости за наивници. Дано да съм прав, но това ще е бизнес човек. Няма да търчи по тъч линията да уволнява треньори, няма да сготвя някакви афери, за да си покрие загубите от бизнеса и да краде парите от евротурнирите.
Лошото... Не го зная тоя на кои е, но не е на борисовата мафия, завзела България. В тази връзка, дано не последва съдбата на боса на един пловдивски отбор...
Пък на
онея кво да им кажа... УУУУУУУ. Вие нямате нищо общо с България, бе. Никога не сте имали и ще отидете в забвение съвсем скоро. Бойко отиде ли си си заминава и жужето.