RedeviL, на мен Уелбек ми допадна през първото полувреме, беше остър, търсеше топката, комбинираше добре със Стъридж и Стърлинг. След почивката наистина се загуби, но смятам, че заслужава по-добра оценка от Рууни (лично мнение).
В следващия мач искам да видя Рос Баркли титуляр - определено е играч, който може да изненада съперниците.
СП 2014: Мач №7, Англия - Италия /Група D/ - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Keyser Soze
- Контакти:
Re: СП 2014: Мач №7, Англия - Италия /Група D/ - 1:2 FT
Keyser Soze написа:RedeviL, на мен Уелбек ми допадна през първото полувреме, беше остър, търсеше топката, комбинираше добре със Стъридж и Стърлинг. След почивката наистина се загуби, но смятам, че заслужава по-добра оценка от Рууни (лично мнение).
В следващия мач искам да видя Рос Баркли титуляр - определено е играч, който може да изненада съперниците.
Забравих да кажа - слаб Джонсън, на няколко пъти ми направи впечатление, че вместо да изостри атаката връщаше топката или я задържаше излишно, а предивд това, че се разчита на бековете при организиране на играта, подобни действия не са много полезни..
Последна промяна от RedeviL на 15 юни 2014 10:50, променено общо 1 път.
- we are the champions
- Контакти:
RedeviL написа:Keyser Soze написа:RedeviL, на мен Уелбек ми допадна през първото полувреме, беше остър, търсеше топката, комбинираше добре със Стъридж и Стърлинг. След почивката наистина се загуби, но смятам, че заслужава по-добра оценка от Рууни (лично мнение).
Забравих да пропусна - слаб Джонсън, на няколко пъти ми направи впечатление, че вместо да изостри атаката връщаше топката или я задържаше излишно, а предивд това, че се разчита на бековете при организиране на играта, подобни действия не са много полезни..
Джонсън го търпим в тази слаба форма цял сезон...
Съвсем не искам да твърдя, че Рууни показа пълния си потенциал, но само заради асистенцията и онова положение, при което единствено липсата на шанс му попречи да се разпише, си заслужава да е на терена и спокойно може да се каже, че е бил по-полезен! А и да не забравяме, че играта по крилото не е едно от най-силните му оръжия.
- El Commandante
Поредно голямо първенство и поредна проява като пълни баламурници...

Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Висшата лига - "най-силното" първенство в света с най-посредствения национален отбор от топ първенствата. Щом тази Италия не могат да победят ... Англия са много жалък национален отбор и разните шейхове и американци, ако се махнат от Висшата лига тези ще станат по-зле от нас, ама пусти му несправедлив живот.
Моля, разпространете
http://pomiqrat.blog.bg/politika/2014/06/10/za-miho-rapa.1272250
http://pomiqrat.blog.bg/politika/2014/06/10/za-miho-rapa.1272250
Аз обаче все още вярвам, че шансовете на Англия за излизане от групата остават големи! След видяното вчера от Уругвай, победата е напълно поситжима цел! А едни три точки ще поставят отбора в добра изходна позиция за последния мач срещу Коста Рика.
- Keyser Soze
- Контакти:
Джонсън явно никой фен не го харесва, но не така мислят Брендън и Рой. Той и в Челси си беше най-голямата дупка по времето на първия престой на Моуриньо.
Колкото до Рууни - ясно е, че на крилото не му е силата, но защо тогава играят така? По-добре крилата да са Стърлинг и Уелбек (Чембърлейн), а Рууни да играе зад Стъридж.
Колкото до Рууни - ясно е, че на крилото не му е силата, но защо тогава играят така? По-добре крилата да са Стърлинг и Уелбек (Чембърлейн), а Рууни да играе зад Стъридж.
- we are the champions
- Контакти:
Относно мача Англия тотално доминираше още в 5-тата минута удара на Стърлинг като по чудо не влезна в мрежата
реално до втория гол на Италия играха много добре ... относно втория гол на Италия каква е тая английска защита ?! как може да оставиш Балотели да играе съвсем спокойно на 1 метър от вратата с глава.... както и да е Италия си взимаха своето с 2 минавания на центъра.

реално до втория гол на Италия играха много добре ... относно втория гол на Италия каква е тая английска защита ?! как може да оставиш Балотели да играе съвсем спокойно на 1 метър от вратата с глава.... както и да е Италия си взимаха своето с 2 минавания на центъра.
- blue avalanche
- Контакти:
Колко много "треньори" се навъдиха СЛЕД мача???