Висша Лига: Манчестър Сити- Челси|03.02.14|22:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Висша Лига: Манчестър Сити- Челси|03.02.14|22:00
Честита победа, мача на сезона за Челси! Признавам си, не очаквах, че ще направите такъв мач, предвид домакинската форма на Сити и т.н. Личи си, че Моуриньо иска титлата, и с такива подвизи заслужено ще си я спечели. Не вярвам, че някой от другите конкуренти за титлата, че дори и Ливърпул, ще допусне загуба в толкова важен мач, с пряк конкурент, като домакин и си признавам, че не очаквах точно Сити да го направи. Много добра игра, поздравления и успех, предпочитам Челси да е шампион, от колкото Сити или Арсенал. 
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Цената на Nemanja Matić след тоя мач скочи двойно. Точно преди няколко дни го нарекох дърво, за което съжалявам. Уникален, може да стане новия Лампс.
Но, на терена имаше един футболист.......... няма Меси, няма Роналдо те са стари песни... има нов бог.. Hazard !
Пожелавам си на световното финал Бразилия - Белгия. Това за мен са най силните отбори в момента.
Но, на терена имаше един футболист.......... няма Меси, няма Роналдо те са стари песни... има нов бог.. Hazard !
Пожелавам си на световното финал Бразилия - Белгия. Това за мен са най силните отбори в момента.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES
0007 написа:Браво на Моу за тактиката,а на отбора за изпълнението и!Брилянтни,шампионска победа!
Най-точният коментар в темата,поздравления!
Joleco написа:Цената на Nemanja Matić след тоя мач скочи двойно. Точно преди няколко дни го нарекох дърво, за което съжалявам. Уникален, може да стане новия Лампс.
кви Белгия бе брат, за Белгия ще е успех ако минат групата....
Корея са много гаден и опитен отбор, белгийците като индивдуалности може да са много добри, но за мен колектива е по-важен и тепърва ще видим колко са добри в това отношение
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
sslevski написа:1.Петър Чех - изключителен вратар.Нямаше кой знае какви спасявания,но каквото имаше за отразяване го отрази.
2.Бране Иванович - изключително стабилен,а гола - гола е друго нещо.Няма нужда от коментар.
3.Джон Тери - не винаги толкова бърз,но пласирането му е винаги на 6.Там където трябва да бъде.
4.Кейхил-отдавна не бях гледал толкова стабилен човек в защита.Толкова спокоен не съм бил от доста време,както днес.
5.Аспи - опитаха се да го пробият,но не им се получи.Много хляб има в него.
6.Давид Луиз - каквото се искаше от него го направи и в дефанзивен и в офанзивен план.Идеалното място за него.
7.Матич - извинявам се,че не го харесвах.Просто им скъса шортите.Туре официално се отказа от футбола.
8.Рамирес - пишете му една 6-ца и го оставете да почива.
9.Уилям - момчето с два бели дроба.Такова тичане не бях виждал отдавна.А отнети топки нека статистиката да говори.
10.Ето О -това е първия мач,който ми хареса как игра.Дори и с Юнайтед не беше толкова себераздавателен.Хареса ми.
11.Азар - това е черешката на тортата.Не знам кой е мен оф дъ мач,но определено той го заслужава.Направи КОмпани и компания да говорят още дълго за него.
Нека да не забравим и режисьора без който този спектакъл нямаше да се състои - негово величество Жозе Моуриньо.Който не вярва че е треньор или много му завижда или много му завижда.И ако не е тези две неща,значи много му завижда.
Лека нощ от мен.
Съгласен съм с голяма част от написаното,но се питам освен Уилиян,останалите от отбора с по един бял дроб ли са?
- Santiago Munezz
- Контакти:
Santiago Munezz написа:Rofles написа:Иначе сериозно смятам, че 3:1 е логичен резултат.
След тая прогноза вече съм по-спокоен![]()
Логично съм се успокоил след като съм видял прогнозата на това момче
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Иначе честито !! Много, много добре играхте и напълно заслужено победихме. Показахте как трябва да се играе на тоя стадион, още веднъж честито !!!
[/center]- Santiago Munezz
- Контакти:
Ами вие като не се сещате ми се налага сам да го правя

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- christian825
- Контакти:
Неманя Матич е избран за играч на мача!
Nemanja Matic claimed the Man of the Match Award in his first Premier League start for Chelsea as they beat Manchester City.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]
christian825 написа:Неманя Матич е избран за играч на мача!Nemanja Matic claimed the Man of the Match Award in his first Premier League start for Chelsea as they beat Manchester City.
А трябваше да са гредите на Сити или Джо Харт
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване