19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

minchev_1951
Контакти:

Re: Купа на перуци: ДС/БФС 11+3 - ЦСКА 0:0 (6:5 дузпи)

Мнениеот minchev_1951 » 19 дек 2013 20:19

Red joker написа:
minchev_1951 написа:Ха-ха-ха! БФС били виновни на ЦСКА. И както винаги - съдиите. А това, че Гъргоров и и гениалният халф № 5 - Тодор Янчев останаха без жълт картон, това не е важно за треньорското дуо. Само дето тоя, който помести това, забрави колко пъти вече БФС крие от УЕФА и ФИФА, че ЦСКА са един съдран чувал без пукнат лев. Колко действително са задълженията към държавата и напусналите играчи? А Стойчо - Стойчо си е... Стойчо. Реве от съдиите при всяка загуба. Рев от Левски, рев от Лудогорец, рев от пловдивските отбори! Ако беше треньор в Англия и така да напада съдиите, половината сезон щеше да е на трибуните.

Съдран чувал,без пукнат лев ,ви надигра отсекъде- това говорили ти нещо за твойто отборче, а ако съдиите,свиреха като в Англия вие отдавна да се борите за оставане в Елита :lol:

...................................................

Ако, ако, ако... Тази игра се играе на голове, чаткаш ли?
А колкото до Англия - там дори и отбор в Четвърта дивизия има повече пари от N3 и няма опасност да го изхвърлят от групата. А ЦСКА няма пари само престоя да си плати на полусезона, камо ли да ги оставят да играе официален мач!
Изпий си хапчетата и се успокой . :roll:

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот Andrew Eldritch » 19 дек 2013 20:20

Udoji90 написа:
Andrew Eldritch написа:Аз не съм писал Udoji90, ти що ревеш? Въпросът е принципен към червената част.

[offtopic]ОК, ясно. Трябваше да уточниш, че ми се случва да реша, че е към мен въпросът, когато съм цитиран аз. ;)[/offtopic]

[offtopic]Прав си. Не съм се изразил достатъчно прецизно. По принцип тезата ми е, че реферът се опитваше да си добута мача без големи дертове, затова спести някои неща, но спести и в двете посоки.[/offtopic]
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2013 20:21

Andrew Eldritch написа:
Udoji90 написа:
Andrew Eldritch написа:Аз не съм писал Udoji90, ти що ревеш? Въпросът е принципен към червената част.

[offtopic]ОК, ясно. Трябваше да уточниш, че ми се случва да реша, че е към мен въпросът, когато съм цитиран аз. ;)[/offtopic]

[offtopic]Прав си. Не съм се изразил достатъчно прецизно. По принцип тезата ми е, че реферът се опитваше да си добута мача без големи дертове, затова спести някои неща, но спести и в двете посоки.[/offtopic]

Споделям. Ако беше малко по-строг, вероятно и двата тима щяха да завършат в намален състав.
Последна промяна от Udoji90 на 19 дек 2013 20:23, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2013 20:21

Red joker написа:
donDiego написа:
milenkorak написа:Този мач беше загубен не от отбора на ЦСКА, а от треньорският щаб. Второто полувреме и двете продължения бяха ад за левскарите. Те бяха едни опълченци, които само чистеха топката и чакаха да се доберат до дузпите. Стойчо Младенов виждаше това синьо безсилие, но нямаше смелостта да предприеме тотален щурм, а трябваше. Той просто беше длъжен да смачка капитулиращите сини безхаберници. Мач се печели с кураж и смело сърце.

Това е точно на място казано...тва в спечелен мач ,да играеш за дуспи :o Разбор няма какво да се прави, дупките са зейнали отдавна, но това са ни възможностите към момента. Можеби трябваше да се търси освежаване още около 70' и да вкара и други млади, а не да ми прави пълни смени с Косоко.

Аре стига с разборите-тоя требваше,ония не требваше...каквото беше ,беше с тия играчи и това не е малко ,като игра :!:

Че какво им е на играчите?Нали Сидибе беше дзверот,дето щял да "пълни мрежи у А групата"...
Да не говорим какво щеше да прави М.Петров...

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 19 дек 2013 20:23

Red joker написа:[
Съдран чувал,без пукнат лев ,ви надигра отсекъде- това говорили ти нещо за твойто отборче, а ако съдиите,свиреха като в Англия вие отдавна да се борите за оставане в Елита :lol:

Не е вярно, че сте съдран чувал ;) Имате си Хонг Конгски милиардер, имате си аглийски милионер, куп световно известни фирми , пък и в края на крайщата си имате и Лупи :lol:
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 19 дек 2013 20:24

blue avalanche написа:
Red joker написа:
donDiego написа:
milenkorak написа:Този мач беше загубен не от отбора на ЦСКА, а от треньорският щаб. Второто полувреме и двете продължения бяха ад за левскарите. Те бяха едни опълченци, които само чистеха топката и чакаха да се доберат до дузпите. Стойчо Младенов виждаше това синьо безсилие, но нямаше смелостта да предприеме тотален щурм, а трябваше. Той просто беше длъжен да смачка капитулиращите сини безхаберници. Мач се печели с кураж и смело сърце.

Това е точно на място казано...тва в спечелен мач ,да играеш за дуспи :o Разбор няма какво да се прави, дупките са зейнали отдавна, но това са ни възможностите към момента. Можеби трябваше да се търси освежаване още около 70' и да вкара и други млади, а не да ми прави пълни смени с Косоко.

Аре стига с разборите-тоя требваше,ония не требваше...каквото беше ,беше с тия играчи и това не е малко ,като игра :!:

Че какво им е на играчите?Нали Сидибе беше дзверот,дето щял да "пълни мрежи у А групата"...
Да не говорим какво щеше да прави М.Петров...

Забравяш Кокоско :twisted: великия техничар :oops:
moderatè souse

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 дек 2013 20:24

Andrew Eldritch написа:Честито на всички Левскари. Съжалявам за цесекарите, но когато направиш грешен избор страдаш.

Не знам колко жалък комплексар трябва да си ,за да се радваш на такава победа и да правиш подобни коментари(не си само ти де ,не бой се) :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 19 дек 2013 20:25

Red_Girl написа:
Andrew Eldritch написа:Кажи си сметката ти пратя някой лев за ново огледало.

Пари не ми трябват. Имам си. ;)

Това е то червената гордост :roll:
moderatè souse

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2013 20:26

Тостао написа:
Red joker написа:[

Не е вярно, че сте съдран чувал ;) Имате си Хонг Конгски милиардер, имате си аглийски милионер, куп световно известни фирми , пък и в края на крайщата си имате и Лупи :lol:

А два спонсора се бият кой да си хвърли милионите в ЦСКА.На Тодоров му е пламнала главата кой да избере... :mrgreen:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2013 20:28

Много ме забавлява как някои хора се правят на оригинални в нашия форум само при загуба на ЦСКА. Иначе никакви ги няма. ;)
Последна промяна от Udoji90 на 19 дек 2013 20:29, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”