Жребий за Лига Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Левски няма да се яви за реванша в Павлодар?

Мнениеот Bourgas » 29 юни 2013 15:55

ivaka написа:
Bourgas написа:
ivaka написа:Тези самолети ги издържаме ние с вас!
Дали летят или не се плаща за тях - за поддръжка, за персонал, за летателен състав, за обучение - ЗА ВСИЧКО!
Малката възможност част от тези пари да се намалят е това да се отдава срещу заплащане!
А сега какво?
Да стои тук и нищо да не прави, докато оитборът не може да пътува.
При това самолетите на авиоотряда са два, а не един.

Не съм чул Еърфорс 1 да се дава под наем на Ню Йорк Янкис, например? :?

АВИООТРЯД 28 има малко общи неща с ЕЪРФОРС 1!

Кое е малкото общо? Че и двата са държавни, може би?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: FC Astana FC - Irtysh Pavlodar 14:00

Мнениеот Blue1914 » 29 юни 2013 15:55

Гледах второто полувреме и беше доста по-занимателно и приятно от поне 80% от мачовете, които гледаме в нашето първенство. :oops: :oops:

Голямо желание ЗА ПОБЕДА и от двата отбора, много тичане, сравнително добро количество чисто игрово време, добър терен, футболисти, които могат са спрат и да тръгнат с топката след по-малко от 5 секунди след получаването й. И НАЙ-ВЕЧЕ без цигански номера и лигавщини, без разправии, без псувни, без награбване на съдиите, без симулации- семпла, но мъжка и достойна игра!

ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО това да се случи и тук, е***ти! :cry:

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 29 юни 2013 15:59

Е, само аз ли виждам, че тези отбори играят изключително демодиран футбол.
От това, което гледах(2 полувреме) почти никаква игра по крилата, изнасяше се топката предимно с дълги и диагонални пасове. Мисля, че с една стегната преса от нашите отбори, няма да имаме никакви проблеми. ;)

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 29 юни 2013 16:02

amstel_beer написа:Да си призная мислех, че са по-слаби, но сега вече съм сигурен, че подценим ли ги, ще страдаме. :(

Приятелю,не знам какъв мач си гледал,но аз гледах мач между два посредствени отбори от Азия,незнайно защо играещи в ЛЕ...

И Иртиш и Астана(в по-малка степен) са абсолютно посредствени и много слабо тактически подготвени.Победа с по-малко от 3 гола на "Герена" ще бъде провал за мен.

Ситуацията с Астана е малко по-различна,но и те имат много сериозни пропуски в играта особено на контра-атака.Срещу техничната средна линия на Ботев ще страдат.

Този кръг трябва да се използва за трупане на коефициент и обиграване на отборите.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 29 юни 2013 16:02

Puldin написа:Е, само аз ли виждам, че тези отбори играят изключително демодиран футбол.
От това, което гледах(2 полувреме) почти никаква игра по крилата, изнасяше се топката предимно с дълги и диагонални пасове. Мисля, че с една стегната преса от нашите отбори, няма да имаме никакви проблеми. ;)

Кога си виждал Левски последните години да пресира? Аз също смятам, че като игра са на нивото на Славия (което не означава, че не могат да ни спрат :) ), но Астана са по острите. Нямаха много разнообразие като цяло...имаше малко повече идеи в атака при Астана, но както казах съм впечатлен от тактическата дисциплина на павлодарския отбор - държат линий, опитват да се изтеглят и групират, в защита - всеки си седеше в зона!
Терена беше много хубав...но не мисля, че са мн силни..мисля че ние сме много слаби
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 юни 2013 16:06

Е то е ясно че не са някакви грандове( 1 ви пр. кръг е все пак :? )но са грамотни отбори не са Андора и Сан Марино а и са под пара а не като нашите отбори на 2-3 контроли така че всяко подценяване може да е фатално!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 29 юни 2013 16:09

Приличен мач между два отбора, които са отлично подготвени физически, тъй като първенството им в момента е в разгара си. От това което видях съм сигурен, че единствения проблем на Левски и Ботев е че срещат тези отбори не през септември, а в началото на юли, когато нито сините, нито ние сме в оптимална форма и дано това не ни изиграе шега.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 29 юни 2013 16:19

T&T написа:Приличен мач между два отбора, които са отлично подготвени физически, тъй като първенството им в момента е в разгара си. От това което видях съм сигурен, че единствения проблем на Левски и Ботев е че срещат тези отбори не през септември, а в началото на юли, когато нито сините, нито ние сме в оптимална форма и дано това не ни изиграе шега.

Поредната причина първенството ни да стане пролет - есен с 1 месец почивка максимум
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 юни 2013 16:25

NIKSANA написа:
Puldin написа:Е, само аз ли виждам, че тези отбори играят изключително демодиран футбол.

Кога си виждал Левски последните години да пресира? Аз също смятам, че като игра са на нивото на Славия (което не означава, че не могат да ни спрат :) ), но Астана са по острите. Нямаха много разнообразие като цяло...имаше малко повече идеи в атака при Астана, но както казах съм впечатлен от тактическата дисциплина на павлодарския отбор - държат линий, опитват да се изтеглят и групират, в защита - всеки си седеше в зона!
Терена беше много хубав...но не мисля, че са мн силни..мисля че ние сме много слаби

Левски играе с много висока линия на пресиране, като благодарение на отличната физическа подготовка през миналия сезон момчетата пресираха до самият край на срещата и именно това ни помогна да спечелим толкова много мачове в края, а не разни глупост за "късмет" и т.н. Именно това е основният напредък на отбора в тактическо отношение през последните година-две.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Левски срещу Иртиш Павлодар в ЛЕ

Мнениеот amstel_beer » 29 юни 2013 16:36

Тук е момента да попитам, Ботев как ще пътуват до Астана? :?

Върни се в “Архив”