Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Мегъне, ще ме извиняваш, но автоматично спрях да те чета, когато прочетох , че за теб БСП били най-малкото зло, по-голяма глупост от това едва ли може да бъде написана. 

Viktor4o_Rs написа:Мегъне, ще ме извиняваш, но автоматично спрях да те чета, когато прочетох , че за теб БСП били най-малкото зло, по-голяма глупост от това едва ли може да бъде написана.
Вземи да дочетеш и тогава коментирай! А да, и се опитай да ме обориш с ФАКТИ! Ще се радвам да те размажа!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Viktor4o_Rs написа:Мегъне, ще ме извиняваш, но автоматично спрях да те чета, когато прочетох , че за теб БСП били най-малкото зло, по-голяма глупост от това едва ли може да бъде написана.
Вземи да дочетеш и тогава коментирай! А да, и се опитай да ме обориш с ФАКТИ! Ще се радвам да те размажа!![]()
![]()
Жалко, че ще е прекалено лесно и няма да ми е интересно.
Не се занимавай с тия, спести си нервите, аз така направих.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Това нали е все пак спортен форум,някои хора които пишат тук колкото разбират от спорт ,толкова и от политика а и от всичко друго, ама иначе са залели форума и бълват ли бълват ,глупост след глупост, чак почват да се смятат за много значими и че само тяхното мнение е миродавно и даже са заприличали на политици ,поучават и си мислят че само те са важни ,толкова са се въодушевили,че чак не се усещат че прекаляват с брътвежите си.Ех, Българийо,тежко ти и горко.
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
allez_les_blues написа:искате или не, Тройната коалиция се завръща, това е.И според мен, заслужават да получат шанс за "поправителен", защото при тях животът на хората беше доста по-спокоен, а това Е НАЙ-ВАЖНО. Не ме интересува кой какво бил откраднал- ако дава и на хората- КВИТ СМЕ! Те и на запад крадат-Берлускони го осъдиха за корупция, бившия премиер на Франция го разследват...но и французи и италианци живеят добре.Та и Станишев даваше на народеца, а Боко дава само на Цветелина, на Пашата, на Цв.Василев...и на мангалите.Ае да си оди вече.
Изглючителен тъпак, извинявам се за определението но толкова ограничен човек не бях срещал
-
- Контакти:
Мисля,че е време да започнем пак всичко отначало,но този път без грубите грешки.
Всички обратно в и за СДС!
Веднага ще те оборя за магистралите. В България са едни от най-евтините магистрали в Европа, лошото е че качеството зависи от цената, ама според теб у нас магистралите са необосновано високо. Ето ти и факти.megan fox написа:Viktor4o_Rs написа:Мегъне, ще ме извиняваш, но автоматично спрях да те чета, когато прочетох , че за теб БСП били най-малкото зло, по-голяма глупост от това едва ли може да бъде написана.
Вземи да дочетеш и тогава коментирай! А да, и се опитай да ме обориш с ФАКТИ! Ще се радвам да те размажа!![]()
![]()
http://www.economynews.bg/%D0%BA%D0%BE% ... s6953.html
[offtopic]http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=943079[/offtopic]
W84me написа:megan fox написа:Viktor4o_Rs написа:Мегъне, ще ме извиняваш, но автоматично спрях да те чета, когато прочетох , че за теб БСП били най-малкото зло, по-голяма глупост от това едва ли може да бъде написана.
![]()
Не се занимавай с тия, спести си нервите, аз така направих.
Не зная на колко години си...
Не зная за какви факти говориш, но да твърдиш, че БСП били най-малкото зло е повече от глупост...
Всъщност НЯМА по-голямо ЗЛО от тях!!!
Ако тази политическа партия липсваше България въобще нямаше да е на това положение сега!
Децата ни също нямаше да теглят толкова, за нас самите да не говорим.
Дори не мога да изброя "ГРЕХОВЕТЕ", които тази политическа сила има към България и българския народ.
Просто спри, за да пишеш и мислиш такива неща, значи че не знаеш много, ама наистина много неща или поне си сериозно заблуден за тях.
Уверявам те, че няма по-ретроградна политическа сила в България, чиято ненавист към демокрацията се конкурира само и единствено с тази, която се шири в ДПС.
Незамисимо какво се говори и прокламира от тази политическа сила /все ми е тая дали ще подразбереш БСП или ДПС, защото са еднакви/ там освен за пари в собствена изгода НЯМА НИЩО ДРУГО!
"ИДЕАЛ" ТАМ Е ПОНЯТИЕ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МРЪСНО ЗНАЧЕНИЕ И СЕ ИПОЛЗВА САМО ЗА ЗАБЛУДА НА ТАКИВА МЛАДИ И ЗЕЛЕНИ, КАТО ТЕБ!
Дано се опомниш някой ден, за теб ще е по-добре и за децата ти!!!
Последна промяна от ivaka на 19 яну 2013 00:47, променено общо 1 път.
megan fox написа:Viktor4o_Rs написа:Мегъне, ще ме извиняваш, но автоматично спрях да те чета, когато прочетох , че за теб БСП били най-малкото зло, по-голяма глупост от това едва ли може да бъде написана.
![]()
Това за фиска излезна истина.Не ББ,а БСП са тези които не са казвали истината и са манипулирали хората.За скъпите магистрали - и това май е също като манипулацията за фиска!Относно некадърноста на ГЕРБ като законотворци-така е!Нямат нужния потенциал да творят закони!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
HIENATA_KARLOVO написа:Мисля,че е време да започнем пак всичко отначало,но този път без грубите грешки.
Интересно и какво ще прави новото СДС? То не остана какво да се приватизира! Остана ни само един АЕЦ Козлодуй! Остава и него да продадът и после "сери боже да ядем"!
Не те знам кой набор си и какво помниш от периода на прехода, но точно Костов и СДС съсипаха държавата! Авиокомпания "Балкан" приватизирана за 20 000 долара? Че те само гумите на боингите в компанията струваха повече! Гад Заеви (така се казва евреина който купи "Балкан") разпродаде всички активи на "Балкан" изкара МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ДОЛАРА от нея и после фалира компанията. Чудно каква ли е била комисионата на Костов за това нещо? Софийски хлебозавод? Да ви разкажа ли как го приватизираха и го дадоха за жълти стотинки на братя Джанкови, че лично ги познавам и знам как е станала цялата врътка лично от тях? Кремиковци? Какво да кажем за Кремиковци?! Първо държавата няла над 1 милиард лева в него за ново оборудване, машините даже не бяха разопаковани и инсталирани и после Кремиковци бе приватизиран за... 1 ЛЕВ! Новият собственик разпродаде всичко (включително новото оборудване на стойност 1 милиард лева, без да броим стойността на наличното старо оборудване) и върна Кремиковци на държавата отново за 1 лев. Да продължавам ли да давам примери за приватизацията на СДС и Костов? Има още много!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]