Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Мнениеот dreben23 » 10 ное 2012 20:15

vaskonti написа:Беше близко до гола колкото е близо човек, стрелящ от 15 метра с двама защитника пред себе си. Успя да нацели единия и топката отиде някъде си. Е толкова близо беше.

Ясна е работата. А това дето пишеше вчера, че най-много един-двама ще взимаме зимате вярно ли е? :( Имаме нужда от поне 4-5 играчи според мен- ляв бек, опорен халф още един, ляво крило, още от един център нападател задължително имаме нужда. С един-двама дето го мислят няма как да стане да се борим за челните места. Най-големите ни издънки винаги са срещу слабаци, а на пролет мното такива тежки мачове ни предстоят. Вижда се, че когато се играе футбол и от двете страни- бием и то с разлика поне в играта, а когато ни играят 10 в защита виждаме зор. Нормално, това ни е слабост. Това си е слабост на всички български отбори- ние не можем да разбием такава защита или пък ако се случи, става малко случайно. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 20:45

vaskonti написа:Вече водихме тоя разговор, но аз пак да попитам - къде съм казал, че ЦСКА яко ви е смазал?
А защо ударите на Платини са в кавички? Да не би да не бяха чисти положения? Ами това на Анисе не беше ли? Питах те вие с вашите страшни и опасни слизания по фланга колко положения и удари създадохте? Това, че Илиев и Манолов са направили страшно разцъкване на тъча, това за какво го броим, за чисто положение за гол ли? Ок, брой си го, щом ти харесва.
И да, Черни показа, че е вратар, а не полеви играч точно в един случай. Аз не се сещам за друга реална опасност за ЦСКА, но ако броим опасните слизания по фланга или невероятната комбинация в центъра между Илиев и Камасорла, то тогава.... А, да - и задната ножица, изпратила топката само на 2 метра от вратата.

Прочети внимателно какво си написал предната страница в отговор на въпроса на Дребния! От думите ти, че сме били опълчение излиза, че вие сте ни натискали яко., Иначе за какво опълчение можем да говорим, ако няма атаки и натиск!? Пак те питам- вече е видно и от видеото- къде беше тоя натиск, че не само аз, ами и нито един фен на Черно море или неутрален фен, с който говорих не го видя освен вас!? Три удара за целия мач, от които само два точни ли са натиска?! За какво опълчение ми говориш въобще? И защо са в кавички ли? Ами за мен не е сериозно да смяташ за опасно положение ударът, който беше по фланга и попадна прав в ръцете на Китанов. Такъв удар се прави средно по 10 пъти на мач от два отбора, които наистина атакуват и е повече от несериозно да го броите за нещо., Още по-малко смехотворния удар на Анисе второто полувреме! Ти сеирозно ли го броиш за положение това? Безадресно изстреляна топка по земя, които даже и близко до вратата не отиде? И това ви беше., Имаше още един удар на Платини над вратата второто полувреме, който само показва колко бяхте немощни. Отново изключително нескопосан удар и толкова. Едно единствено чисто 100% положение за гол и Китанов се справи., Останалото извинявай, ама както вече ти казах и в шести клас го правехме... И на фона на това да ми говорите за опълчение е направо нелепо. Какво опълчение като дори във видеото ясно се вижда, че и двата отбора на практика нищо не направиха. И във видеото има еднакво избрани "положения" и за двата отбора. Ако бяхме опълчение как щяхме да имаме дори това положение на края на мача!? Нямаше ли да се браним. Въобще мислите ли преди да пишете глупости?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2012 21:02

Аз съм малко изненадан от тази грешка на ЦСКА, явно съм ги надценил. Но пък в изравнената бездарност на бг отборите всеки резултат е реален, вече ако видим едно свястно двойно или надиграване ек-ек, ставаме на крака... Жалка картинка, вижте украинските миньори как играха с Челси! Левски с Враца три паса не могат да вържат.Ний сме гъзъ на футбола!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 ное 2012 21:05

MORSKI написа:
vaskonti написа:Вече водихме тоя разговор, но аз пак да попитам - къде съм казал, че ЦСКА яко ви е смазал?
А защо ударите на Платини са в кавички? Да не би да не бяха чисти положения? Ами това на Анисе не беше ли? Питах те вие с вашите страшни и опасни слизания по фланга колко положения и удари създадохте? Това, че Илиев и Манолов са направили страшно разцъкване на тъча, това за какво го броим, за чисто положение за гол ли? Ок, брой си го, щом ти харесва.
И да, Черни показа, че е вратар, а не полеви играч точно в един случай. Аз не се сещам за друга реална опасност за ЦСКА, но ако броим опасните слизания по фланга или невероятната комбинация в центъра между Илиев и Камасорла, то тогава.... А, да - и задната ножица, изпратила топката само на 2 метра от вратата.

Прочети внимателно какво си написал предната страница в отговор на въпроса на Дребния! От думите ти, че сме били опълчение излиза, че вие сте ни натискали яко., Иначе за какво опълчение можем да говорим, ако няма атаки и натиск!? Пак те питам- вече е видно и от видеото- къде беше тоя натиск, че не само аз, ами и нито един фен на Черно море или неутрален фен, с който говорих не го видя освен вас!? Три удара за целия мач, от които само два точни ли са натиска?! За какво опълчение ми говориш въобще? И защо са в кавички ли? Ами за мен не е сериозно да смяташ за опасно положение ударът, който беше по фланга и попадна прав в ръцете на Китанов. Такъв удар се прави средно по 10 пъти на мач от два отбора, които наистина атакуват и е повече от несериозно да го броите за нещо., Още по-малко смехотворния удар на Анисе второто полувреме! Ти сеирозно ли го броиш за положение това? Безадресно изстреляна топка по земя, които даже и близко до вратата не отиде? И това ви беше., Имаше още един удар на Платини над вратата второто полувреме, който само показва колко бяхте немощни. Отново изключително нескопосан удар и толкова. Едно единствено чисто 100% положение за гол и Китанов се справи., Останалото извинявай, ама както вече ти казах и в шести клас го правехме... И на фона на това да ми говорите за опълчение е направо нелепо. Какво опълчение като дори във видеото ясно се вижда, че и двата отбора на практика нищо не направиха. И във видеото има еднакво избрани "положения" и за двата отбора. Ако бяхме опълчение как щяхме да имаме дори това положение на края на мача!? Нямаше ли да се браним. Въобще мислите ли преди да пишете глупости?

Ама ти май не си гледал първото полувреме? Иначе не мога да си обясня за какъв удар на Анисе през второто ми говориш! Аз ти говоря за първото полувреме, към 15-тата минута, когато Анисе остана лице в лице с Китанов, на 3 метра един от друг и когато вратаря спаси по някакъв начин удара! А към края на полувремето Платини изпусна абсолютно чисто положение, когато Китанов успя с крак да избие един удар - отново от упор! Не, ти със сигурност не си гледал първото полувреме! Това видео, което ми посочваш е 1-минутна извадка на някои ситуации, ако от тази 1 минута можеш да си направиш генерален извод за мача, то аз не мога. Аз гледах целия мач, не само 1 минута избрани моменти, от която 40 секундни само с повторения им.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 ное 2012 21:41

Бог да пази отборите от А група от страшния Платининьо. И от засилилата се към титлата харизма ! :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 ное 2012 21:56

rsk написа:Бог да пази отборите от А група от страшния Платининьо. И от засилилата се към титлата харизма ! :lol:

[offtopic]Бог да пази форума от индивиди, които са духовити само след равен или загуба на основния съперник...[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 ное 2012 21:57

vaskonti написа:Ама ти май не си гледал първото полувреме? Иначе не мога да си обясня за какъв удар на Анисе през второто ми говориш! Аз ти говоря за първото полувреме, към 15-тата минута, когато Анисе остана лице в лице с Китанов, на 3 метра един от друг и когато вратаря спаси по някакъв начин удара! А към края на полувремето Платини изпусна абсолютно чисто положение, когато Китанов успя с крак да избие един удар - отново от упор! Не, ти със сигурност не си гледал първото полувреме! Това видео, което ми посочваш е 1-минутна извадка на някои ситуации, ако от тази 1 минута можеш да си направиш генерален извод за мача, то аз не мога. Аз гледах целия мач, не само 1 минута избрани моменти, от която 40 секундни само с повторения им.

За разлика от теб, аз гледах мача на стадиона. Тоест не пред някакъв екран, а на място! Гледах не само второто, но и първото полувреме... Сега пък видеото било необективно едва ли не и било "избрани" моменти :lol: Ще се разплача чак.... И как така изведнъж станаха избрани тея моменти. Че то по тая логика аз мога да кажа, че в това видео не са показани редица наши атаки или отигравания :lol: Айде малко по-сериозно, а! Това видео си отразява не само всичките по-опасни моменти на двата отбора, ами и безсмислените им центрирания от преки свободни и атаки по фланговете.... Така че разбирам, че не ти е удобно, ама това е положението., Толкова явно си гледал мача... Къде са тея "опасни" положения на Платини за които ми говориш? Във видеото ясно се вижда- един удар, който Китанов избива с ръце на Анеси, един удар, ако дори може да се нарече удар, на 10- ката ви от фланга, който попада право в ръцете му и това е първото полувреме..... Страшна работа, ей, голямо "опълчение" ще да е било от наша страна :lol: Като е "опълчение" как така Божилов имаше удар, който мина малко в страни от вратата? Как така Манолов центрира на Жоро Илиев и той направи задна ножица? Или пък онова центриране от корнер, при което топката мина над вратата :mrgreen: Отбор опълченец не би следвало да е мръднал от наказателното си поле? А вашият натиск се изразява за 45 минути в 2 атаки, една от които сериозна.... Ами второто полувреме- този удар по земята, за който ти говорех, не беше ли точно на Анеси.... Може и да бъркам, поправи ме, ако греша... Намира се в средата на видеото...
И точно защото гледах целия мач, не видях да сте направили нищо, ама абсолютно нищо друго освен да разцърквате в центъра на терена и да търсите извеждащи подавания към осмицата и Анеси. Мишо Венков като муха без глава и той тичаше на фланга и това ви беше... Присо се въртеше като пумпал :lol: Това ли ви е натиска? Това ли ни е опълчението? Че на контри ви хванахме не един или два пъти? Добре, че нямаме чист централен нападател за разлика от вас, иначе голът не ви мърдаше. Честно ти казвам, гледам мачове на Черно море с ЦСКА поне от 10 години, толкова беззъб ваш отбор не е идвал на Тича, а ти ми говориш за опълчение и как едва ли не сте се представили по-силно от нас :lol: :shock:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 ное 2012 22:05

MORSKI, за много неща, които по-назад написа, си прав (че по принцип не сте посредствен отбор или че Г. Илиев има място в националния), обаче в случая грешиш. vaskonti изобщо не говори за онзи удар на Сержиньо от фланга. Някъде около 15-тата минута имаше една чиста ситуация, при която Сержиньо намери Анисе и той стреля от границата на вратарското поле (или малко извън него), а Китанов спаси. После към края на полувремето Платини се измъкна от защитник и пак излезе сам срещу Китанов, който се придвижи напред и изби с крак удара му - тази ситуация я пропускаш. Това са си 2 100-процентови положения - играч е сам срещу вратаря, стреля точно и Китанов избива.
Този коментар го правя само като уточнение, понеже виждам, че прекалено се вглъбихте в чистите положения на двата отбора. Иначе хич не отричам, че играхме слабо, както и че вие също имахте положения, макар ние да владеехме повече топката през втората част особено. Както и по-назад написах, съвсем справедлив резултат. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 ное 2012 22:07

dreben23 написа:Ясна е работата. А това дето пишеше вчера, че най-много един-двама ще взимаме зимате вярно ли е? :( Имаме нужда от поне 4-5 играчи според мен- ляв бек, опорен халф още един, ляво крило, още от един център нападател задължително имаме нужда. С един-двама дето го мислят няма как да стане да се борим за челните места. Най-големите ни издънки винаги са срещу слабаци, а на пролет мното такива тежки мачове ни предстоят. Вижда се, че когато се играе футбол и от двете страни- бием и то с разлика поне в играта, а когато ни играят 10 в защита виждаме зор. Нормално, това ни е слабост. Това си е слабост на всички български отбори- ние не можем да разбием такава защита или пък ако се случи, става малко случайно. :)

Ако всичко това се съчетае и с един футболно грамотен човек на треньорската пейка нещата може и да се получат. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 ное 2012 22:16

Ами виж друго видео - http://www.livesport.bg/Moryatsi-spryaha-TSSKA-vav-Varna--nulevo-remi-v-morskata-ni-stolitsa-%28VIDEO%2BSNIMKI%29-76755 Тук на 35 секунда е едното положение на Платини, което в твоя линк липсва, както явно си липвсал ти на трибуните точно в този момент, щом не си го видял и не го помниш. В твоя линк за "положения" за Черно Море са подбрани няколко балонни центрирания, хванати без никакво напрежение от Черни. Поради някаква причина редакторите на сайта са решили, че такова центриране е по-опасна и интересна ситуация от въпросното положение на Платини.
Опълчение не значи само да се окопаеш в наказателното поле, вашето беше на 10 метра зад централната линия. Вярно - най-вече през второто полувреме, първото си беше равностойно и пукането на топката беше дело на двата отбора в центъра. И все пак ЦСКА създаде чистите положения, вие си останахте с "опасни" слизания по фланга, довели до...не знам до какво, ти ми кажи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”