1982 написа:fraport написа:Виждаш ли сега къде е злобата само това знаете ,, селю , мелю ,кравари '' .Кажете нещо интересно за вашата столица . Отвори учебника ,прочети нещо . Ти въобще знаеш ли историята и .Културните забележителности на града където живееш . Не знаеш само '' селяни '' и нищо друго .
Злобата е в този, който отвори темата, за да си избива комплексите от София. На мен никога не би ми и хрумнало да отварям подобни малоумни теми. Никога не съм си и помислял да деля публиката на софийска, варненска или чукуровска, за мен тя е българска. Правя го сега за пръв път, защото ми писна да ти чета помиите, цяла нощ друго не правиш, освен да плюеш по София.
Коментарите ти по долу друго доказват .Определено делиш публиката и още по-лошо хората. Пуснах темата да видя злобата на шопа .Наглостта му и неподплатеното самочуствие .И установих едно ....... жална и майка на тази Държава ....нищо добро не я чака . До 10-20 години Шопите ще изсмучат всичко от цялата държава . И най-накрая щото няма да имат какво да смучат ще почнат себе си да се самоизяждат