Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Златиснки: Няма шанс да играя в Ботев, аз съм локомотивец!
Нищо ново...Кой свястен играч ще иска да подпише с Ботев? Така като ги гледам тия дето подписаха с тях, са все някакви бавноразвиващи 

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
Re: Златински: Няма шанс да играя в Ботев, аз съм локомотивец!
- Даваш ли, даваш, Балканджи Йово,
хубава Яна на турска вяра?
- Море, войводо, глава си давам,
Яна не давам на турска вяра! -
Ицето да не е луд да играе в сдружението за права и свободи и да си получава заплатата в турски лири .
Тоя Кривия като се продаде на турска вяра и нещо черепната му кутия взе да дава на късо
хубава Яна на турска вяра?
- Море, войводо, глава си давам,
Яна не давам на турска вяра! -
Ицето да не е луд да играе в сдружението за права и свободи и да си получава заплатата в турски лири .
Тоя Кривия като се продаде на турска вяра и нещо черепната му кутия взе да дава на късо

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Тоя кривия,бая пари за телефон са му осигурили,много звъни и много се излага
ама нормално,като видиш къде работи!Между другото на Херо не са предлагали скоро 

отборът на Пловдив написа:kishe написа:това че кривия е звънял на 2 или трима играчи нищо не е станало даже трябва да се гордеете че още имате играчи който ги искат други клубове и са готови да платят
Ние имаме отбор от 25 играчи от висока класа които ще защитават честа на Пловдив в Лига Европа, а вие ще палите свещи да отпаднем още в първия кръг.
А вие тепърва правите отбор и пак нямате взет играч от класата на половината играчи на Локомотив
Голяма глупост каза,според мен ботевист не би мислил такива работи.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
fena написа:Нищо ново...Кой свястен играч ще иска да подпише с Ботев? Така като ги гледам тия дето подписаха с тях, са все някакви бавноразвиващи
Кой свЯстен, викаш? Освен, че си неграмотен, си и късопаметен. Имената Аян Садъков, Стефан Драганов и Костадин Видолов да ти говорят нещо? Особено първият, който ви се води клубна легенда. Иначе, изобщо не виждам какво толкова сте се превъзбудили, че е имало оферта към ваш играч, която е отклонена по една или друга причина. Както е казал класикът, което не се купува с пари, се купува с много пари, но явно в случая "стоката" не си е струвала.
-
Пак ще кажа, че Ахмед (В)дивия е много ограничено момче.... Гледах го на някакви снимки с една бяла риза... на капки... с канадското знаме! Снимал се до футболисти некакви гУлеми. освен че на визия го докарва като фенчетата, които всеки ден пътуват до Пловдив с междуградския транспорт, показа че изобщо хал хабер си няма, от това как се преговаря с играчи. За втори път, се спъва в същата мотика. Този път обаче вече стана за посмешище на бившите си колеги.
Как да ти се доверят читави играчи, като ти споделяш с разни безработни дебили, драскащи по форуми?! кой, ще се довери на такъв "технически директор"?
Футболните качества на Златински няма да ги коментирам, да не засегна някоя нежна душа... Само, ще кажа, че критерия на локомотивци доста се занижи последните години. Заслужава обаче адмирации, затова, че заедно с Херо и Венков отказаха турските лири на догановото сдружение, с подбалкански корени! Любовта на хората посещаващи "Лаута" и манталитета, който ние пловдивчни за разлика от жълтите имаме, са основните причини Ицо да не се замисли и за миг, да не приеме предложението на Ахмед! Ако жълтото сдружение и мишленцата, които вяха османския флаг бяха читави, при сегашните обстоятелства, все още без договор, щяха да го накарат поне да поиска да помисли няколко дена. Но при положение, че знае за феновете на заплата, алкохолизираните Попов и Палийски, директора интригант, изгонен за черно тото с домакинов от Черно море, как да отиде в клоаката?
Вдивия искал да зарадва фьенувити с качествени играчи преди свещения за всеки канар месец, на пости....
Как да ти се доверят читави играчи, като ти споделяш с разни безработни дебили, драскащи по форуми?! кой, ще се довери на такъв "технически директор"?
Футболните качества на Златински няма да ги коментирам, да не засегна някоя нежна душа... Само, ще кажа, че критерия на локомотивци доста се занижи последните години. Заслужава обаче адмирации, затова, че заедно с Херо и Венков отказаха турските лири на догановото сдружение, с подбалкански корени! Любовта на хората посещаващи "Лаута" и манталитета, който ние пловдивчни за разлика от жълтите имаме, са основните причини Ицо да не се замисли и за миг, да не приеме предложението на Ахмед! Ако жълтото сдружение и мишленцата, които вяха османския флаг бяха читави, при сегашните обстоятелства, все още без договор, щяха да го накарат поне да поиска да помисли няколко дена. Но при положение, че знае за феновете на заплата, алкохолизираните Попов и Палийски, директора интригант, изгонен за черно тото с домакинов от Черно море, как да отиде в клоаката?
Вдивия искал да зарадва фьенувити с качествени играчи преди свещения за всеки канар месец, на пости....
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- САМО ЛЕВСКИ!
- Контакти:
Пловдив1926 добър подпис 

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
искам да отговоря на един жьлт коментар за садьков,тои цял живот е играл за любовта на живота си за троика кебап4ета,такива са били годините и се появяват някви балъци с много не броени пари,що да не ги вземе.тои и до сега ни е легенда и това тъпо недоразумение не го променя.
Няма какво да им се чудим на господата фенове които са дошли от някъде а сега живеят в Пловдив. Уж в новият бар е пълно със стари бардами, а много добре умеят да се правят на ощипани моми. На всички е ясно, че каквото и да се случи, това е само повод да се величаят. В случея - ако футболист от Локомотив отиде да играе в сдружението - това ще значи, че са някакво страшно величие и всички искат да са там, ако футболист на Локомотив откаже да играе за сдружението - пак се оказва, че са прекалено велики за да отиде някой черно-бял там. Просто каквото и да се случи по някакъв начин се оказва, че жълтите са най-великите. И в своето "величие" даже не виждат колко са жалки.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
stanley56 написа:fena написа:Нищо ново...Кой свястен играч ще иска да подпише с Ботев? Така като ги гледам тия дето подписаха с тях, са все някакви бавноразвиващи
Кой свЯстен, викаш? Освен, че си неграмотен, си и късопаметен. Имената Аян Садъков, Стефан Драганов и Костадин Видолов да ти говорят нещо? Особено първият, който ви се води клубна легенда. Иначе, изобщо не виждам какво толкова сте се превъзбудили, че е имало оферта към ваш играч, която е отклонена по една или друга причина. Както е казал класикът, което не се купува с пари, се купува с много пари, но явно в случая "стоката" не си е струвала.
Или както е казала лисицата в една друга "класика" - "Гроздето е кисело"...

За офертите.Не е имало една оферта към един наш играч,а няколко оферти към няколко наши играчи , по няколко пъти...Причините,поради които са отхвърлени тези оферти може би са различни,но конкретно при Ицо Златински причината е една и не става въпрос за пари...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg