TristaNNN написа:delqnski47 написа:А аз не мога да разбера какви неща ми дрънкаш за СпартакГоворим, а и темата е за Стойчо Младенов, великият спец, който поема ЦСКА в труден момент, и да не забравяме че е готов да дойде от другия край на света. Това трябва да се отбележи
Също така споменаваме прозорливостта на Шейх Гърнето да свали напрежението от себе си - гениално, не мислиш ли
Следователно на мача с Калиакра няма да има плакати "Вън боклуците от ЦСКА", а ще има такива от сорта на "Стойчо - завинаги един от нас", примерно
Не знам обаче какво ще стане след няколко месеца, но филмът, и по-точно повторението на сериите изглеждат едни и същи - Любо Пенев, Радуканов...
Да,ама сега ако стане някоя издънка Титаните ще смеят ли да барнат Стойчо?Съмнявам се!Щот тогава...
Стойчо не е Радуканов и Любо,защото Стойчо идва в отбора с 2 титли в сметката си,за разлика от Радуканов и Любо!Съвсем по друг начин те гледат,все пак!
Да, обаче забравяш нещо. Стойчо имаше пари за селекция, ще те излъжа точно колко, мисля че похарчи 2-3 милиона - някъде там, но може и повече/по-малко...това са детайли, които не претендирам да знам с точност. ОСвен това, Стойчо хвана ЦСКА при съвсем други обстоятелства, друго ръководство, различна организация, просто всичко беше доста различно тогава. Не само на ниво ЦСКА, а и на ниво роден футбол. Докато на Пенев и Радуканов им се наложи да възкръсяват мъртъвци. Буквално. На мене лично ми е доста интересно как ще завърши ерата "новия-стар Стойчо"![]()
И що да не посмеят ТИТАН да барнат Стойчо...какво " ' Щот тогава..."
Титан показаха, че не им дреме за нищо. Изгониха Любо, Радуканов, но със Стойчо ще им е трудно, понеже съм сигурен, че договора му е със сериозна неустойка. Той не е човека дето ще остави парите, ще си ги търси до дупка. Относно ерата "новия-стар Стойчо" смятам, че това първенство ще е преходно. Стойчо е от треньорите, които сами си избират играчите, което значи нещо сериозно догодина. Иначе ми изглежда по-спокоен и уравновесен, а и Сираков го няма да джафкат. Надявам се да успее да вдигне отбора!